En başarılı bulduğunuz kahvaltı sofrası hangisi?

• Ankete Katılan
    1.292
  • Anket Kapalı .
Ay ablam ne olur denesene, yeminle eğer derece için ugrasmasam yapar koyardim ekmekle, çünkü kimse böyle lüks kahvaltilar yapamıyor hergun. Oyları toplar bence.
Deli kız :D . Deneyelim nolcek senimi kırayım bakır tavam yok emme yarın kap kaçakçıya bakayım :D

Nevoş sen kesin hastanede karıstın sen ikizler olamazsın . Benim eşim ikizler :KK70:
Canım ikizler erkeği ile bayanı arasında çok fark var:KK45:Yükselenim bile ikizler:KK53:
Hangi huylarından memnun değilsin:KK48:

Ben yemeği yapar masanın ortasına koyarım.Öyle sunummuş,süslemeymiş uğraşamam.18 senelik evliyim çeyizlik takımlar da kalmadı,kayık tabağa atarım ortaya,örtü mörtü de uğraşamam çay dökülür:KK53:
Ohhhhh misssss daha ne olsun

Canım ikizler erkeği ile bayanı arasında çok fark var:KK45:Yükselenim bile ikizler:KK53:
Hangi huylarından memnun değilsin:KK48:
İkizler kadını estetik görünüme çok düşkündür, genellikle ikizler kadınının gözleri ela yeşil mavi olur, kahverengi gözlü yada koyu renk ise bile göz yapıları güzeldir.. Akıllıdırlar ama iş hayatları zor geçer, o yüzden evcimenliği tercih ederler..

Deli kız :KK70: . Deneyelim nolcek senimi kırayım bakır tavam yok emme yarın kap kaçakçıya bakayım :KK70:
Ablalarin bi tanesi :KK68: birinci olursan profil mesajına hep nanamın yüzünden yazmayı unutma :cool:

Back