Allah mutlu mesut etsin, ağzınızın tadı hiiç bozulmasın inşallahAynen öyle canımMükemmel bir baba Özgür kafalı ama söz dinliyor
Kova erkeği nasıldır?Yay erkeği iyi baba dır ama.. Özgür kafalıdır ama ailesine toz kondurmaz
Çok sağol canım hepimizin inşaallahAllah mutlu mesut etsin, ağzınızın tadı hiiç bozulmasın inşallah
Deli kızAy ablam ne olur denesene, yeminle eğer derece için ugrasmasam yapar koyardim ekmekle, çünkü kimse böyle lüks kahvaltilar yapamıyor hergun. Oyları toplar bence.
Çok ben bilirimcidir gençken, yaşı ilerledikçe akıllanır.. Aile düşkünüdür o da..Kova erkeği nasıldır?
Amin, cümlemizin..Çok sağol canım hepimizin inşaallah
Galiba burçlardan anlıyorsunuzAmin, cümlemizin..
Büyük kızım kova . Melekkkk maşallah ... Erkekde nasıl durur bilememKova erkeği nasıldır?
Tamam öyle olsunBenimde 14 yıl olacak Öyle süslü püslü yemek tabağım yok Masa üstüsüne çay dökülür ha
Çok ben bilirimcidir gençken, yaşı ilerledikçe akıllanır.. Aile düşkünüdür o da..
Nevoş sen kesin hastanede karıstın sen ikizler olamazsın . Benim eşim ikizler , alakanız yokGaliba burçlardan anlıyorsunuzBende ikizlerim
Astroloji bilim olduğu için, biz yay larda biraz bilinmeyeni aradığımız için galiba, çaktırmadan bir merak varGaliba burçlardan anlıyorsunuzBende ikizlerim
Canım ikizler erkeği ile bayanı arasında çok fark varNevoş sen kesin hastanede karıstın sen ikizler olamazsın . Benim eşim ikizler
Çeyizlik tabagimi çıkardımTamam öyle olsunBenimde 14 yıl olacak Öyle süslü püslü yemek tabağım yok Masa üstüsüne çay dökülür haklısın
Bende severim burç yorumlarını,karakterleriAstroloji bilim olduğu için, biz yay larda biraz bilinmeyeni aradığımız için galiba, çaktırmadan bir merak var
Senin yaşın küçük tabakların yenidirÇeyizlik tabagimi çıkardım
Ohhhhh misssss daha ne olsunBen yemeği yapar masanın ortasına koyarım.Öyle sunummuş,süslemeymiş uğraşamam.18 senelik evliyim çeyizlik takımlar da kalmadı,kayık tabağa atarım ortaya,örtü mörtü de uğraşamam çay dökülür
BennncilllllllCanım ikizler erkeği ile bayanı arasında çok fark varYükselenim bile ikizler
Hangi huylarından memnun değilsin
İkizler kadını estetik görünüme çok düşkündür, genellikle ikizler kadınının gözleri ela yeşil mavi olur, kahverengi gözlü yada koyu renk ise bile göz yapıları güzeldir.. Akıllıdırlar ama iş hayatları zor geçer, o yüzden evcimenliği tercih ederler..Canım ikizler erkeği ile bayanı arasında çok fark varYükselenim bile ikizler
Hangi huylarından memnun değilsin
Ablalarin bi tanesiDeli kız. Deneyelim nolcek senimi kırayım bakır tavam yok emme yarın kap kaçakçıya bakayım