Be de kovayımmmBüyük kızım kova . Melekkkk maşallah ... Erkekde nasıl durur bilemem
Aaa benim oğlum ikizler ben koç KadınıyımGaliba burçlardan anlıyorsunuzBende ikizlerim
İşte ikizler erkeğinin en belirgin özelliğiBennncilllllllbuna nazaran güzel huylarıda çok ama
Miss dersin tabii.Buldun güçsüz rakibi,Ohhhhh misssss daha ne olsun
Geldim,geldimKakao ve Ben .Buradayız buraya gel.
Gözlerim renkli değil fakat normalden biraz büyükİkizler kadını estetik görünüme çok düşkündür, genellikle ikizler kadınının gözleri ela yeşil mavi olur, kahverengi gözlü yada koyu renk ise bile göz yapıları güzeldir.. Akıllıdırlar ama iş hayatları zor geçer, o yüzden evcimenliği tercih ederler..
Hoşgeldin kakao'cumAaa benim oğlum ikizler ben koç Kadınıyım
Kova kadını çok zekidir.. Çekici dediğimiz kadın tipinin en önemli örneği bence kova kadınıdırBe de kovayımmm
Acaba blöf mü yapıyorsunMiss dersin tabii.Buldun güçsüz rakibi,
Ay yok günlük kullanmalık için aldiydi annem evlenince, iç güveyi getireceğim için sorun yok sonuçta evde kullanıyorum, yeni yeniSenin yaşın küçük tabakların yenidirBiz eskidik
O tür gözlere bir şey deniliyordu ama neyseGözlerim renkli değil fakat normalden biraz büyük
HosbuldumHoşgeldin kakao'cumBenim kızlarda koç
Güle güle sağlıklı günlerde kullan inşaallahAy yok günlük kullanmalık için aldiydi annem evlenince, iç güveyi getireceğim için sorun yok sonuçta evde kullanıyorum, yeni yeni
Bizde dana gözlü denilir...O tür gözlere bir şey deniliyordu ama neyse
Gördüm ,gördümGeldim,geldim
Ne deniyordu söyle söyleO tür gözlere bir şey deniliyordu ama neyse
İşte demek istediğim, güzel yada değişik bir göz yapısı varsa, mesela iri göz, ya ikizlerdir yada akrep.. Birde kirpikler uzun olur.. İkizler kadını taktir etmeyide edilmeyide sever..Gözlerim renkli değil fakat normalden biraz büyük
Farkındayım
Ayy kız yirimm seni, bende kendimi begeniyorum, kilolari verdikce, vesselam taş gibiyimKova kadını çok zekidir.. Çekici dediğimiz kadın tipinin en önemli örneği bence kova kadınıdır