- 20 Mart 2008
- 140.747
- 211.254
- 60
On keremicok az..
Maşaallah Ablam
10 defa mı bayağı olmuş
Kime verdin kız oyunu
Günaydın bidenem
Günaydın bidenem
Bana bidenem dedi,ehtiyar demedi,sana da günaydın canım
Bende sevinmiştim ne güzel
Çok uykum var ondan olabilir
Gece film ızledim geç yattım benim Ufaklıkta sabahın köründe Kargalar seyini yemeden kalktı onu uyutayim yatacam hemen.
Evet o daha doğru olurElinde kuculdum desek daha doğru ablam
11Bende sevinmiştim ne güzel,bu satte geri yatıp kaçta kalkacaksın ki
Katmerli sofra seninmi yoksaCok tesekkur ederım hanımlar
Bende sana öyle kızacaktım da,kıyamadım.Ne yapsın gece keyfi yapıyor demek ki,geceyi kendine ayırıyor dedim.Madem sende öyle dedin ,bende seni döveyim.Gece yarısına kadar ne izledin,uyusaydın11küçük bebeği olan biri gece yarısı ne film izlerki yatıp uyuşma anam kendime böyle kızdım bende
Resimlerin üzerindeki tariflere tıklarsanız,kimin yaptığını,yapım aşamasını öğrenebilirsinizKatmerli sofra seninmi yoksa
Survivoru izledim yılmaz elensin çok istedim ama elenmedi koftehor.Bende sana öyle kızacaktım da,kıyamadım.Ne yapsın gece keyfi yapıyor demek ki,geceyi kendine ayırıyor dedim.Madem sende öyle dedin ,bende seni döveyim.Gece yarısına kadar ne izledin,uyusaydın,
Ben 3 oy istiyorum ama yaResimlerin üzerindeki tariflere tıklarsanız,kimin yaptığını,yapım aşamasını öğrenebilirsiniz.2 oy hakkınız var.
HmmResimlerin üzerindeki tariflere tıklarsanız,kimin yaptığını,yapım aşamasını öğrenebilirsiniz.2 oy hakkınız var.
Survivoru izledim yılmaz elensin çok istedim ama elenmedi koftehor.
Peşinden showda korku filmi başladı onu izledik benim kocayla
Ben çok şaşırdım,hiç beklemiyordum Ondan böyle bir sonuç çıkacağınıBen 3 oy istiyorum ama ya
Nurcum almış başını gitmiş yine
Bi biz ilemiyoz herhalde şu diziyi herkez çok güzel diyor. İlk baştan izlemeyince gitti diziKorku filmi mi,ben dirilişi izlerken bile bağırıyorum.