- 11 Aralık 2015
- 6.602
- 8.284
Ya bende çok şaşırdım dermisimBen çok şaşırdım,hiç beklemiyordum Ondan böyle bir sonuç çıkacağını
nuryolu kanka almış başını gidiyorsun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ya bende çok şaşırdım dermisimBen çok şaşırdım,hiç beklemiyordum Ondan böyle bir sonuç çıkacağını
Evet ,çok şey kaçırmışsın bence.Tek onu izliyorum.Diğer dizileri bıraktım,iyice saçmaladılar.Bi biz ilemiyoz herhalde şu diziyi herkez çok güzel diyor. İlk baştan izlemeyince gitti dizi
Akrebim senide görsek buralarda . Çalışıyomusun hala ?Katmerli sofra seninmi yoksa
Sadece o tarifleri ,oy verdiklerini mi merak ediyorsun,bence hepsine bak.Bütün sofralar çok güzel olmuş hazırlayanların ellerine sağlık.bütün sofralara şöyle bi baktım da hangi sofrada oturmak isterim dedim ve çikolata soslu pankek kahvaltı sofrası ve yufka kâsesinde patetesli sufle ve tarçınlı ekmekler sofralarını seçtim.katılsn herkese başarılar.bi bakıyım kimler hazırlamış bu sofraları
Evet o daha doğru olur
Sadece o tarifleri ,oy verdiklerini mi merak ediyorsun,bence hepsine bak.[/QUOTE
Inceledim çoğunu canım yarın benimde kahvaltıya misafirim var çok güzel fikirler buldum sayelerinde.
Benden de sana,,bana da başarılar dilesene.Yediğimizi içtiğimizi paylaşmıyor muyuz seninle
Evet canım... Buralar sadece anket cevaplamak için değilmi?Akrebim senide görsek buralarda . Çalışıyomusun hala ?
Estağfurullah canım ne demek başarılar tabiki de .umarım birgün beraber de yarışırız buralarda hiç cesaretim yok amaBenden de sana,,bana da başarılar dilesene.Yediğimizi içtiğimizi paylaşmıyor muyuz seninle
O cesaret bende de yoktu,arkadaşlar verdi cesareti,daha doğrusu gazı,yarışmasanda arada gel,sohbetlere katılEstağfurullah canım ne demek başarılar tabiki de .umarım birgün beraber de yarışırız buralarda hiç cesaretim yok ama
Yarışma hiç bitmiyokiEvet canım... Buralar sadece anket cevaplamak için değilmi?
Burdanmı takip ediyoruz canım, yarışmaları ve yarışılacak anları?Yarışma hiç bitmiyoki
Bu oylansın şerbetli tatlılar yarışacak , sende katıl heyecanı yaşa
Tamamdır canım.son 2 hafta fazla giremedim kk ya önce 30 sonrada 40 kişilik bi misafir ağırlama sürecim oldu onları atlattım hayırlısıyla şimdş rahat rahat takılırımO cesaret bende de yoktu,arkadaşlar verdi cesareti,daha doğrusu gazı,yarışmasanda arada gel,sohbetlere katıl
Bu oylama bitince bu link kalkar sanırım . Burdan takip edebilirsin http://www.kadinlarkulubu.com/forum...agim-odullu-yarisma-mutfakta-mutluyum.586088/Burdanmı takip ediyoruz canım, yarışmaları ve yarışılacak anları?
sağolasın..
Herkesin ellerine emeğine sağlık..
Benim oylar @yamukprenses ve Kakao ve Ben en arkadaşlarımın sofralarına gitti..
bu sunumlar akıl oynattırırCok yasa emi