Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bütün sofralar çok güzel olmuş hazırlayanların ellerine sağlık.bütün sofralara şöyle bi baktım da hangi sofrada oturmak isterim dedim ve çikolata soslu pankek kahvaltı sofrası ve yufka kâsesinde patetesli sufle ve tarçınlı ekmekler sofralarını seçtim.katılsn herkese başarılar.bi bakıyım kimler hazırlamış bu sofraları
Bütün sofralar çok güzel olmuş hazırlayanların ellerine sağlık.bütün sofralara şöyle bi baktım da hangi sofrada oturmak isterim dedim ve çikolata soslu pankek kahvaltı sofrası ve yufka kâsesinde patetesli sufle ve tarçınlı ekmekler sofralarını seçtim.katılsn herkese başarılar.bi bakıyım kimler hazırlamış bu sofraları
Tamamdır canım.son 2 hafta fazla giremedim kk ya önce 30 sonrada 40 kişilik bi misafir ağırlama sürecim oldu onları atlattım hayırlısıyla şimdş rahat rahat takılırım