Sandviç - Kanepeler Kahvaltı sofraları Oylama

En başarılı bulduğunuz kahvaltı sofrası hangisi?

• Ankete Katılan
    1.292
  • Anket Kapalı .
Keramet pankekte değil ki,evleafede pankek yapmış ama üstüste dizip kurdela bağlamamış..Sunum işini nuryolu iyi beceriyor kerata.

İyi becermese nasıl alsın 210 oy
Serbetli tatlılarda 10 metre kurdele de ben alacam herbir tatlıyı kurdeleyle baglıycam
Hayaller enfes

İyi becermese nasıl alsın 210 oy
Serbetli tatlılarda 10 metre kurdele de ben alacam herbir tatlıyı kurdeleyle baglıycam
Hayaller enfes
Şerbetli tatlılar yarışmasına da katılacağım diyorsun yani,inşallah onda başarılı olursun.Azimle ..... duvarı delermiş..Ben pes ettim,yenilgiyi yüreğim kaldırmıyor.

Son düzenleme:
Şerbetli tatlılar yarışmasına da katılacağım diyorsun yani,inşallah onda başarılı olursun.Azimle ..... duvarı delermiş..Ben pes ettim,yenilgiyi yüreğim kaldırmıyor.
deli kız
Azmim sabit ama bence sende katılmalısın sonuçta sende az bir oy almadın sende beni ezdin misal 4-5kişiyi gectin buda basarı

Hangi serbetli ilsa karar veremiyorum
Kalburabastı mi
Findanda kadayıf mı
Sekerpare mi çok sever

Birde nuryolu bizi heveslendirdiydi.Mesaj gittiğinde Memfisle,deynepnazın oyları patlar diye.Puan tablosunu hacker getirsek düzenleme yapsa olur mu acaba?
oylar degilde biz patladık nuryolunun 100 oyunu alsak 50- 50 kırıssak guzel olur aslında

Oylamalara ne oldu kızlar,millet uçmuş gitmişNe güzel ben gıdım gıdım kaplumbağa hızıyla ilerliyorum,neyse önemli olan yarışmaktı,artık önümüzdeki maçlara bakacağız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…