Benimkide oyleYüzdeye bakarsan az
Ben senden bayağı ümitliydim ama ilk dörtte olan masalardan da ümitliydimBenimkide oyleniye boyle oldu halbuki buyuk umutlarimiz vardi
Madalyalilara karşı direniyoruz resmenBen senden bayağı ümitliydim ama ilk dörtte olan masalardan da ümitliydimNe yapacaksın anacım,rakipler çok güçlü,madalyalarıyla bizi ezip geçtiler.
Gerci sitenin onde gelenlerinden oy almanin essiz mutlulugu var o ayriBen senden bayağı ümitliydim ama ilk dörtte olan masalardan da ümitliydimNe yapacaksın anacım,rakipler çok güçlü,madalyalarıyla bizi ezip geçtiler.
Muneden başka kim verdi ki,önde gelenlerdenGerci sitenin onde gelenlerinden oy almanin essiz mutlulugu var o ayrigozumu moda yarismalarina dikicem bundan sonra
Kazen de vermis tesekkurlerimi iletiyorumMuneden başka kim verdi ki,önde gelenlerden
Hiçte kıskanmadımKazen de vermis tesekkurlerimi iletiyorumkeske mune ve kazenin oyu 100 oy sayilsaydi
Benimde oyum sanaydiiiiii ama gordun demiHiçte kıskanmadım
Gerçekten miBenimde oyum sanaydiiiiii ama gordun demibak bende zor begenirim he onemlidir yani benim oyumda
Iki oyumuda verecektim ama sadece bir tanesini verebildimGerçekten migel seni bir öpeyim ,az geldi bir daha ,ne tatlısın sen ya,birden sana canım kaynamaya başladı.
Iki oyumuda verecektim ama sadece bir tanesini verebildimfeda olsun butun oylarim sana hepsi senin olsun
Kazen de vermis tesekkurlerimi iletiyorumkeske mune ve kazenin oyu 100 oy sayilsaydi
3 madalyaliya karşı direniyorum
Hepsinin güzel olduğunu söyleyerek gönlümüzü aldınız zatenKusuruma bakmayin ben oy kullanmak istemiyorum.Hepsi cok guzel