- 13 Aralık 2015
- 9.397
- 15.713
Benimkide oyle niye boyle oldu halbuki buyuk umutlarimiz vardiYüzdeye bakarsan az
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benimkide oyle niye boyle oldu halbuki buyuk umutlarimiz vardiYüzdeye bakarsan az
Elinde kuculdum desek daha doğru ablam
Ben senden bayağı ümitliydim ama ilk dörtte olan masalardan da ümitliydimNe yapacaksın anacım,rakipler çok güçlü,madalyalarıyla bizi ezip geçtiler.Benimkide oyle niye boyle oldu halbuki buyuk umutlarimiz vardi
Madalyalilara karşı direniyoruz resmenBen senden bayağı ümitliydim ama ilk dörtte olan masalardan da ümitliydimNe yapacaksın anacım,rakipler çok güçlü,madalyalarıyla bizi ezip geçtiler.
Gerci sitenin onde gelenlerinden oy almanin essiz mutlulugu var o ayri gozumu moda yarismalarina dikicem bundan sonraBen senden bayağı ümitliydim ama ilk dörtte olan masalardan da ümitliydimNe yapacaksın anacım,rakipler çok güçlü,madalyalarıyla bizi ezip geçtiler.
Muneden başka kim verdi ki,önde gelenlerdenGerci sitenin onde gelenlerinden oy almanin essiz mutlulugu var o ayri gozumu moda yarismalarina dikicem bundan sonra
Kazen de vermis tesekkurlerimi iletiyorum keske mune ve kazenin oyu 100 oy sayilsaydiMuneden başka kim verdi ki,önde gelenlerden
Hiçte kıskanmadımKazen de vermis tesekkurlerimi iletiyorum keske mune ve kazenin oyu 100 oy sayilsaydi
Benimde oyum sanaydiiiiii ama gordun demi bak bende zor begenirim he onemlidir yani benim oyumdaHiçte kıskanmadım
Gerçekten migel seni bir öpeyim,az geldi bir daha,ne tatlısın sen ya,birden sana canım kaynamaya başladı.Benimde oyum sanaydiiiiii ama gordun demi bak bende zor begenirim he onemlidir yani benim oyumda
Iki oyumuda verecektim ama sadece bir tanesini verebildim feda olsun butun oylarim sana hepsi senin olsunGerçekten migel seni bir öpeyim,az geldi bir daha,ne tatlısın sen ya,birden sana canım kaynamaya başladı.
Iki oyumuda verecektim ama sadece bir tanesini verebildim feda olsun butun oylarim sana hepsi senin olsun
Kazen de vermis tesekkurlerimi iletiyorum keske mune ve kazenin oyu 100 oy sayilsaydi
3 madalyaliya karşı direniyorum
Hepsinin güzel olduğunu söyleyerek gönlümüzü aldınız zaten,siz yine de oyunuzu kullanın.2 oy hakkınız var.Kusuruma bakmayin ben oy kullanmak istemiyorum.Hepsi cok guzel