En zor ,heyecan verici senin durumunAyyy yine ilk üçten çıktım ya
Ay naile kız her baktıgımda değişiyo oylarınız at başı gibi bi sen bi kakao öne geçiyo . Ben gerildim valla sen ne yapıyon bilemedimAyyy yine ilk üçten çıktım ya
Ayy ne heyeceni sinir edici durumEn zor ,heyecan verici senin durumun
Sinir oluyorum ablam ne yapayım yine yok yine yok, bu ay katılmayacağım artık yaAy naile kız her baktıgımda değişiyo oylarınız at başı gibi bi sen bi kakao öne geçiyo . Ben gerildim valla sen ne yapıyon bilemedim
Hele dur,sabırlı ol,daha ay sonuna kadar vakit var.Ayy ne heyeceni sinir edici durum
Sinir oluyorum ablam ne yapayım yine yok yine yok, bu ay katılmayacağım artık ya
Kız adımı bilmeyen mi var , biz ablamla aynı gruptayiz
Ay gelen oylar 2 günde belli oluyor, Meryem uzerli gibi tükenmişlik sendromuna girdim yahuu 4 te 0 nedirHele dur,sabırlı ol,daha ay sonuna kadar vakit var.
Grubunuzu ben ne bileyim,ağzından pardon kavyeden kaçırdı sandımdı,seni düşündüm fena mı ettimKız adımı bilmeyen mi var , biz ablamla aynı gruptayiz
Naniş benim elimde büyüdü dermişinm
Ben inanıyorum ilk üçe gireceksin.Ay gelen oylar 2 günde belli oluyor, Meryem uzerli gibi tükenmişlik sendromuna girdim yahuu 4 te 0 nedir
Nanam bu seferde olmazsa proluk benden tmmAy gelen oylar 2 günde belli oluyor, Meryem uzerli gibi tükenmişlik sendromuna girdim yahuu 4 te 0 nedir
Hıııı,sabahtan beri sonuncuyum diye ağlayan dedemdiBende sıkıntı yok
Sonuncu değil sondan birinciyim artıkHıııı,sabahtan beri sonuncuyum diye ağlayan dedemdi
Tatlyla aran nasıl,birde tatlı da dene şansınıSonuncu değil sondan birinciyim artık
Yerim sabit
Sende 52 oy yani az degil heHıııı,sabahtan beri sonuncuyum diye ağlayan dedemdi
Yüzdeye bakarsan azSende 52 oy yani az degil he
Hayatta kabul etmem, hesabı kapatirim. Emegimle alacağımNanam bu seferde olmazsa proluk benden tmm.
Elinde kuculdum desek daha doğru ablamNaniş benim elimde büyüdü dermişinm.