- 26 Mayıs 2014
- 13.528
- 15.850
sen olmadan olurmu cancağızımHaae bu arada , eger dereye giremezsem serbetlilerde de beraberiz arkadaslar
Olsun sizinde eşiniz becerikli,hafta sonu hazırladığı sevda pastası neydi öyle,hayran kaldıkGün doğmadan neler doğar, yalnız o civcivlere ayrıca bayıldım, o şirinlikleri çekti beni
Vallahi hepinizin ellerine sağlık, sizlerin muhteşem kahvaltı sofralarını görünce mutfaktaki yeteneksizliğimi daha bir görüyorum ama olsun
Olsun sizinde eşiniz becerikli,hafta sonu hazırladığı sevda pastası neydi öyle,hayran kaldık,ayrıca beceriksiz olduğunuza da inanmıyoruz
Teşekkür ederim MuneYani hanımlar öyle şahane sofralar kurmuşsunuz ki, gelde aralarında seçim yap
Bazılarını yemeye kıyamam benellerinize, emeklerinize sağlık, ne kadar özenerek hazırlanmışsınız yarışmaya tebrik ederim hepinizi
fiyonk böreklerim, salam güllerimle kahvaltı sofram ve ıspanaklı peynirli güneş poğaçam ve sucuklu menemene gitti oylarım.
Hepiniz şahanesiniz, bu sofralara oturupta kendini kaybetmemek mümkün değil
geliyorum takipteyimm..Nur , naniş ve be-ni şimdiden tebrik edeyim , kakaonunda nefesi ensenizde He.
Bende sizi öpebilir miyim ,öpebilirsin dediğinizi duydum,
patates suflemdende yapayım bacımm..fiyonk börek
patates sufle
mmmm güzel gözüküyor
Çok teşekkür ederim Nane ciğim.. İnşallahOyumu kullandım.
Ispanaklı Peynirli Güneş Poğaça ve Sucuklu Menemen ile
Katmer Gözleme ve Güveçte Kaşarlı Menemene gitti.
Oy verdiklerim ilk 3 e girerse sevinirim
Yufka Kasesinde Patates Sufle Ve Tarçınlı Yumurtalı Ekmekler -Kahvaltı Sofrası
ve
Kek Kalıbında Peynirli Börek ve Kahvaltı Sofrası'na oy verdim.
Yapanların ellerıne saglık harıka gorunuyorlar...
2 oy hakkınız var,biliyorsunuz değil mi?Ben bırıncısını cok begendım tam bana göre olmus :) bır sonrakıne ben de katılayım bari
Bana gayet hoş geldi.Çok teşekkür ederim Nane ciğim.. İnşallah
Bakalım gün doğmadan neler doğacak, ama bir dahaki sefere fotoğraflamada daha dikkat etmem lazım, biraz görsel yetersizlikte etkiledi gibi..
hep diyorum yarışmak bahane ,, heyecanı ŞAHANEEEEOooo kakaom solluyon kız herkesi. Ay çok heyacanlı bu kategori yahu :)
Işıkta sorun yaşamışım, fotoğraf makinam kayıp.. Telefonunda flaşını açmamışım, yükleyince burada mat göründü, filtreleme yapabilirdim, sanki arkamdan atlı kovalıyor gibi, pat küt yüklemişimBana gayet hoş geldi.
Boşver masa çok kalabalık olunca bulaşıkta çok çıkıyor