Sandviç - Kanepeler Kahvaltı sofraları Oylama

En başarılı bulduğunuz kahvaltı sofrası hangisi?

• Ankete Katılan
    1.292
  • Anket Kapalı .
valla görsellikten çok hangi masaya otursam karnımı doyurup kalkarım diye düşünerek oyumu kullandım
elinize sağlık

Haklısın ama elim takıldı sürekli sayfa yeniliyorum
Bu arada adıını niye değiştirdin 1bilinmeyen iyiydi

Haklısın ama elim takıldı sürekli sayfa yeniliyorum
Bu arada adıını niye değiştirdin 1bilinmeyen iyiydi
1 bilinmeyen sanki çok gizemli olmaya çalışan kibirli bişey gibiydi.. Soğuk geliyordu, böyle daha kolay okurken

1 oy mu verdin?2 oy hakkın var,başka birine ve verebilirsin

Herkesin tarifi birbirinden güzel canım,önemli olan katılmaktı,bak ne güzel arkadaşlıklar edindik,güldük eğlendik,yeni tarifler öğrendik,bence en önemlisi bu.Hem önemli olan kazanmak değil yarışmaktı deyip sıyrılayım ben

Eeee ne yapıyoruz,hazırmıyız şerbetli tatlılara

neden iki oy hakkımız var ki ? ben hepsine bayıldım hatta bayıktım ayıldım oyle sölim yani cok güzellerdi hepsine oy vermek istedm kararsz kaldım :) ellerinize sağlık ya:)

Valla bilmiyorum ki
Bakalım net karar verilsin düşünücem

neden iki oy hakkımız var ki ? ben hepsine bayıldım hatta bayıktım ayıldım oyle sölim yani cok güzellerdi hepsine oy vermek istedm kararsz kaldım :) ellerinize sağlık ya:)

her gün başkasına ver oyunu en son gün bende bırak

Haklısın canım.Yarışmaya katılmadan önce sadece nuryolu,kakao.@M ve Nevresteyle yazışıyordum.Ama yarışmadan sonra çoğu kişiyle yazıştık ,arkadaş olduk,birbirimizi tanıdıkBence bu da derece kadar güzel.Sen, Brunella , nuryolu , Kakao ve Ben , Nevreste , aeben , -Kristal- ,@Memfis , N Nana , çoğu zaman gece yarılarına kadar iyi kaynattık.Kuzeni gelip gece yarısına kadar uyumayıp konuşan kızlar gibi.Hepinizi çok sevdim,istemeden kırdıysam affola.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…