Sandviç - Kanepeler Kahvaltı sofraları Oylama

En başarılı bulduğunuz kahvaltı sofrası hangisi?

• Ankete Katılan
    1.292
  • Anket Kapalı .
Haklısın canım.Yarışmaya katılmadan önce sadece nuryolu,kakao.@M ve Nevresteyle yazışıyordum.Ama yarışmadan sonra çoğu kişiyle yazıştık ,arkadaş olduk,birbirimizi tanıdık:KK68:Bence bu da derece kadar güzel.Sen, Brunella Brunella , nuryolu nuryolu , Kakao ve Ben Kakao ve Ben , Nevreste Nevreste ,@aeben ,@Zelifme , Wynonna Wynonna , N Nana , çoğu zaman gece yarılarına kadar iyi kaynattık.Kuzeni gelip gece yarısına kadar uyumayıp konuşan kızlar gibi.Hepinizi çok sevdim,istemeden kırdıysam affola.
:KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60:

Herkesin tarifi birbirinden güzel canım,önemli olan katılmaktı,bak ne güzel arkadaşlıklar edindik,güldük eğlendik,yeni tarifler öğrendik,bence en önemlisi bu.:KK60:Hem önemli olan kazanmak değil yarışmaktı deyip sıyrılayım ben:KK70:

Eeee ne yapıyoruz,hazırmıyız şerbetli tatlılara:KK48:

Haziriz diycem ama N Nana ten tirsiyorum :KK53:

Işıkta sorun yaşamışım, fotoğraf makinam kayıp.. Telefonunda flaşını açmamışım, yükleyince burada mat göründü, filtreleme yapabilirdim, sanki arkamdan atlı kovalıyor gibi, pat küt yüklemişim :KK70:Masa kalabalığına katılıyorum :cool:
Benim telde bozuldu,oğlumun eski telini kullanıyorum.Yüklerken oğlum iyi çekim yapamamışsın,net çıkmamış deyip moralimi bozmuştu ,bakıyoruz çoğunun fotosu tablo gibi,capcanlı:cool:

Benim telde bozuldu,oğlumun eski telini kullanıyorum.Yüklerken oğlum iyi çekim yapamamışsın,net çıkmamış deyip moralimi bozmuştu ,bakıyoruz çoğunun fotosu tablo gibi,capcanlı:cool:
Benim evde ışık yetersiz, mutfağımda cam ara havalandırmaya bakıyor. Buralarda yani muhitte en üst katlar bile mutfakları havalandırma boşluğuna bakar. Salonda ışık iyi o gün iyi görünmüştü, ama yükleyince ışık kalitesi düştü, işte flaş açmamamın sebebi sonucu bu. Senin belki çekim esnasında flaş açıktı, ben flaşı otomatikten çıkarmıştım telefonda.. Öyle kalmış.. Amaan.. Ne yapayım.. Bu sefer böyle oldu.

X