Tamam, sonraki kategori şerbetli tatlılar olacak gibi, şimdiden tarif düşünAyyy cok sevınırım valla :) iddialıyım bırıncılıgı kaptırmam ona gore
Ben bir anneme sorayımTamam, sonraki kategori şerbetli tatlılar olacak gibi, şimdiden tarif düşün
Kız üzülme, bi sonraki yarışmaya alalım seniButun sofralar harika görünüyo yarismadan haberim olsa bende katilirdim kahvalti sofralarini cok severim
iyiki kacırmıssın ozaman sende yakardın biziYarışmacı değilim ama yine de resim koymak ıstedim, bilsem kacırmazdım kesın :) bu da benım kahvaltı soframdı, arkadasım gelmıstı ona hazırlamıstım.
buda av peşindeee..Kız üzülme, bi sonraki yarışmaya alalım seni
Masa düzenin çok güzel olmuş ta,örtüsüz sanki biraz çıplak kalmış gibi,yada biz yarışmada örtülere alıştık o yüzden gözüme çıplak geldi.Yarışmacı değilim ama yine de resim koymak ıstedim, bilsem kacırmazdım kesın :) bu da benım kahvaltı soframdı, arkadasım gelmıstı ona hazırlamıstım.
kızlar bu üyeyi tutun katılacağını söylediNevreste bak yeni bir kurban ayy yok yok yeni bir hamaratlı bir arkadaşı bulduk..
Bakalım ama şerbetli tatlı denince insan biraz korkuyo sankiKız üzülme, bi sonraki yarışmaya alalım seni
Off valla cok uzuldum su an yaaiyiki kacırmıssın ozaman sende yakardın bizi
anammm iyiki kaçırmışsınn.. dermişimmYarışmacı değilim ama yine de resim koymak ıstedim, bilsem kacırmazdım kesın :) bu da benım kahvaltı soframdı, arkadasım gelmıstı ona hazırlamıstım.
Yarışmacı değilim ama yine de resim koymak ıstedim, bilsem kacırmazdım kesın :) bu da benım kahvaltı soframdı, arkadasım gelmıstı ona hazırlamıstım.
yok anacım ne iddalısıı..Bakalım ama şerbetli tatlı denince insan biraz korkuyo sankiburdakiler cok iddialı
Aa olabilir :) ben hic örtü kullanmıyorum gerçi o yuzden alıskınım:) tesekkurlerMasa düzenin çok güzel olmuş ta,örtüsüz sanki biraz çıplak kalmış gibi,yada biz yarışmada örtülere alıştık o yüzden gözüme çıplak geldi.
Hahaha yaa valla en cok üzüldüğüm kategori oldu kahvaltıanammm iyiki kaçırmışsınn.. dermişimm
Tesekkur ederimSupermisEllerinize saglik
tuttum ,,tutmazmıyım asla bırakmamDu canim ,kullanici adini kaydedelim hemenSurekli etiketler cagiririz...Ya da olmaz olmaz, kolunu birakmayalim ,isi cikar katilamaz falan nemelazim Nevreste gelip mesgur yarisma davetini yapana kadar birakmasak iyi olur