Sandviç - Kanepeler Kahvaltı sofraları Oylama

En başarılı bulduğunuz kahvaltı sofrası hangisi?

• Ankete Katılan
    1.292
  • Anket Kapalı .

Yani hanımlar öyle şahane sofralar kurmuşsunuz ki, gelde aralarında seçim yap
Bazılarını yemeye kıyamam ben ellerinize, emeklerinize sağlık, ne kadar özenerek hazırlanmışsınız yarışmaya tebrik ederim hepinizi

fiyonk böreklerim, salam güllerimle kahvaltı sofram ve ıspanaklı peynirli güneş poğaçam ve sucuklu menemene gitti oylarım.

Hepiniz şahanesiniz, bu sofralara oturupta kendini kaybetmemek mümkün değil

Hanımlar seçmesi çok zor, ne kadar güzel sofralar hazırlamışsınız, hepinizin ellerine sağlık, kahvaltı sofralarına ayrı bir düşkünüm zaten içim gitti yaa =))
Çikolata soslu pankek ve Kahvaltı sofrası ve

Kek Kalıbında Peynirli Börek ve Kahvaltı Sofrası na gitti oylarım =)) ama hepsinde de gözüm kaldı valla =))

Niye,sende Şahin K fotosu koy,üçümüz arkadaş olalımAyy neyse konumuza geri dönelim,şerbetli tatlılarda varmı aklında bir tarifin Deynepçiğim
Ben fotomu sevdim,şimdilik memnunum da,geçen gün farkettim çoğu kişi bu avatarı kullanmış.Benden mi gördüler acepTatlı tarifine gelirsek alacağım dereceye bağlı,söz verdim,ilk üçe girersem baklava açacağım

tesekkur ederiiimmmbirinci olamadım ama mune 'dan oy aldım derim bende

Bak bakk senn
Yarışmaya girerken mırın kırın ettin, şimdide ilk 3 e girersem pazarlığı ediyorsun

tesekkur ederiiimmmbirinci olamadım ama mune 'dan oy aldım derim bende
Gün doğmadan neler doğar, yalnız o civcivlere ayrıca bayıldım, o şirinlikleri çekti beni

Vallahi hepinizin ellerine sağlık, sizlerin muhteşem kahvaltı sofralarını görünce mutfaktaki yeteneksizliğimi daha bir görüyorum ama olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…