- 16 Ocak 2013
- 3.099
- 3.245
he öyle bişey olabiliyosa öyle yaparım artık sendemi katıldın yarışmaya
öyle bir hata yapmış bulundum elimde patladı ama
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
he öyle bişey olabiliyosa öyle yaparım artık sendemi katıldın yarışmaya
Ciddi misin Hemen veriyorum ne safım1 oy mu verdin?2 oy hakkın var,başka birine ve verebilirsin
öyle bir hata yapmış bulundum elimde patladı ama
Haklısın canım.Yarışmaya katılmadan önce sadece nuryolu,kakao.@M ve Nevresteyle yazışıyordum.Ama yarışmadan sonra çoğu kişiyle yazıştık ,arkadaş olduk,birbirimizi tanıdıkBence bu da derece kadar güzel.Sen, Brunella ,@aeben ,@Zelifme , Wynonna ,@nananais , çoğu zaman gece yarılarına kadar iyi kaynattık.Kuzeni gelip gece yarısına kadar kızlar gibi.Hepinizi çok sevdim,istemeden kırdıysam affola.
Haklısın canım.Yarışmaya katılmadan önce sadece nuryolu,kakao.@M ve Nevresteyle yazışıyordum.Ama yarışmadan sonra çoğu kişiyle yazıştık ,arkadaş olduk,birbirimizi tanıdıkBence bu da derece kadar güzel.Sen, Brunella ,@aeben ,@Zelifme , Wynonna ,@nananais , çoğu zaman gece yarılarına kadar iyi kaynattık.Kuzeni gelip gece yarısına kadar kızlar gibi.Hepinizi çok sevdim,istemeden kırdıysam affola.
O zaman sadece sana çekici gelir,senden başka arkadaşı olmazHalbuki oraya bir coşkun koysa....
en cekici benimkisiO zaman sadece sana çekici gelir,senden başka arkadaşı olmaz
Niye,sende Şahin K fotosu koy,üçümüz arkadaş olalımAyy neyse konumuza geri dönelim,şerbetli tatlılarda varmı aklında bir tarifin DeynepçiğimO zaman sadece sana çekici gelir,senden başka arkadaşı olmaz
Hadi yine iyisin,Muneden aldın oyu,o da bir gururen cekici benimkisi
Ben fotomu sevdim,şimdilik memnunum da,geçen gün farkettim çoğu kişi bu avatarı kullanmış.Benden mi gördüler acepTatlı tarifine gelirsek alacağım dereceye bağlı,söz verdim,ilk üçe girersem baklava açacağımNiye,sende Şahin K fotosu koy,üçümüz arkadaş olalımAyy neyse konumuza geri dönelim,şerbetli tatlılarda varmı aklında bir tarifin Deynepçiğim
Çikolata soslu pankek
Yufka kasesinde patates sufle
Veedim gitti...ellerinize sağlık kızlar
Oyumu kullandim.
- Çikolata soslu pankek ve Kahvaltı sofrası
- Yufka Kasesinde Patates Sufle Ve Tarçınlı Yumurtalı Ekmekler -Kahvaltı Sofrası
Tebrikler kizlar harika seyler cikarmissiniz ^-^
Yani hanımlar öyle şahane sofralar kurmuşsunuz ki, gelde aralarında seçim yap
Bazılarını yemeye kıyamam ben ellerinize, emeklerinize sağlık, ne kadar özenerek hazırlanmışsınız yarışmaya tebrik ederim hepinizi
fiyonk böreklerim, salam güllerimle kahvaltı sofram ve ıspanaklı peynirli güneş poğaçam ve sucuklu menemene gitti oylarım.
Hepiniz şahanesiniz, bu sofralara oturupta kendini kaybetmemek mümkün değil
Bak bakk sennBen fotomu sevdim,şimdilik memnunum da,geçen gün farkettim çoğu kişi bu avatarı kullanmış.Benden mi gördüler acepTatlı tarifine gelirsek alacağım dereceye bağlı,söz verdim,ilk üçe girersem baklava açacağım
Gün doğmadan neler doğar, yalnız o civcivlere ayrıca bayıldım, o şirinlikleri çekti benitesekkur ederiiimmmbirinci olamadım ama mune 'dan oy aldım derim bende