- 15 Aralık 2010
- 1.338
- 2
kızlar teşekkür ederim iyi dilekleriniz içim yiğit daha iyi düne göre gece çok ateşliydi kakasını tutamıyodu ilaçların etkisi heralde şimdi daha iyi..
burçincim aslında yiğit hiç bilmez parfümü o yüzden oldu kaza heralde ilk defa sıktı oda gözüneyani süs ne hiç bilmez hatta ben saçını düzeltir şekil veririrm hemen bozar babası kılıklı oda biraz pasaklıdır süs bilmez.
ayşegülcüm karpuz mu alerji yaptı acaba iyi tespit edebilmişsin.. gökçe iyi ama çok yaramazlaştı eli kolu hiç durmuyo yemek yerken kucağımdaysa tamam ne çatal kalıyo masada ne kaşık assılıp düşürüyo şu anda bile durmadan tuşlara basıyo çok zorlanıyorum yazarken
semacım kendini toparlamana sevindim inşallah çok sürmeden rabbim nasip eder vakti var derler ya herşeyin bununda vakti var elbet
dilekcim sende mi sıkıntılıydın doğumda falan gelip seni huzursuz etmişlerdi de konuşmıcak boyutta olduğunuzu bilmiyodum
en iyi kayınvalide uzak olanı diyeceğim, hoş benimkinin sesi uzaktan da çıkıyor
iyice soğumuşum eşimin ailesinden onlarla ilgili bişi dedi mi dahi içim ürperiyor, yaptıkları aklıma geliyor.
hoş benim koca da ancak kocatır insanı, kötü bi rüya görse annemi bi arayayım hasta mı oldu yoksa diyor, azıcık içi sıkılsa annemi bi arayayım diyor. sonra annesi başım-dişim-kolum-bacağım bi yerim ağrıyor dedi mi annem hastaymış, hissettim, malum oldu bana diye üzülüyor da üzülüyor. nerdeyse yemeden içmeden kesiliyor koca adam, 5 tane kız, 2 tane oğlan var annesinin yakınında kimsenin umrunda olmuyor kadın, benimki ta burdan derdine düşüyor. ayyyy içim daraldı. elime bi cop alıp ıslatıp ıslatıp bu herifi dövesim vaarrr
( (
kızlar bi arkadaşımın benim gibi bebeği olmuyordu, bugün haberini aldım hamileymiş, 6 haftalıkmış bebişi, çok sevindim ya, ne güzel bi haber. kafanın rahatlaması çok önemliymiş, geçen ay tatile gitmişlerdi, gezdi dolaştı, kafayı boşalttı, bu ay tüp için gideceklerdi, dr-hastane araştırmaları yaptılar, adet gününe göre de randevu alarak başlıyorlardı. günü geçince eczaneden bi test alıp bakalım demiş, test pozitif çıkınca da hastaneye giderek kan testi yaptırmış. ne güzel ya, darısı başıma
ay semacım senin de hamiş haberlerini alırız inşallah bi gün :) kafa dağıtmak kesinlikle önemli, benim de kafam dağınıkken olmuştu, hoş eşim ameliyat olmuştu, onun ertesi oldu ama ben 6 ay kadar olmaz deyince dr umudu kesmiştim 6 ay, ama o ay oluverdi, unutup gitmiştim yani :) döv kız yanındayım, destekçinimbi gün de beraber benim kocayı dövek seviyorum kocamı gene, bana karşı bi sevgisizliği saygısızlığı yok şükür, annesiyle sorun yaşamamıza rağmen... konusunu hiç açmıyor, anneannesi kansermiş eşimin, yeni öğrendim, yasine haber ver bilmiyorsa dediler, söyledim neyse ki biliyormuş. kv de anasını istanbula götürmüş, kardeşi var kv nin orda, "başıma kalıcak" diye hayıflanıyormuş öz anasına bunu diyen, başından atar gibi götüren kadın, gelinine yani bana ne yapmaz
aynen semacım, kendi aynı şeyi yapıyor şimdi annesine...
koca kız o ayol, istemezse çalışmaz zorla mı sanki, gören de tarlaya zorla çalışmaya götürüyolar kızı sanır, hem ne güzel para kazanıyor,hem boş vaktini değerlendirmiş oluyor, daha nolsun, sıkıntıya girerse çıkar işten ne var ki. uzakta ya şimdi onlardan, aklına takılıyo işte, çoook düşkün sizinkiler birbirlerine herhalde :))) bi de karılarına düşkün olsalardı
benim k.pdr de bir akşam geçmişden dert yanıyordu babmlarla otururken. '' biz zamanında çok çektik ana baba yanında oturduk. ne gereği varmış'' ıvırdı zıvırdı....10 dakika sonra bana laf gelince k.pdr lafa bak'' işte dilek çalışıyor ne var sanki ilerde çocuğu olunca gider biz bakarız eve gelince yemeği olur''... ana! kendine gelince ne gereği vardı ki beraber oturduk bana gelince çocuğa bakmaya gelecekler 2 kişi senelerce oturacaklar... birde hesap yapıyor aklınca 2 sene ücretsiz alacağımı duyunca ne gereği var biz bakarız 2 senede 50 bin lira yapıyor. bizim zararımız ne demesinmi....
ayy kızım salıncakta battaniyeyi yiyor kaçtım beennn
evet canım bebekle zor oluyor. her zaman ben netten bakardım otellere eşimin başını şişirirdim şuraya gidelim buraya gidelim. diye geçenlerde eşim. bayramdan sonra tatilemi çıksak dedi. ben hiç oralı olmadım.ki gezme delisi bi insanım. annem çağırıyor gel kal diye çocukla gitmeye üşeniyorum.
3 kilo çok değil zayıflamak istemiyorum zaten. sadece göbeği sıkılaştırıp eritmem lazım. havalar güzel artık geçen hafta kadar çok esmiyor. çıkıp yürüyüş yapsam çok iyi olacak.eşimin evde olduğu zamanı bekliyorum. yağmurla hiç yalnız çıkmadım dışarı. ağlama krizi tutar diye korkuyorum
sen spor yapıyormusun göbeğini eritmek için ona rağmenmi gitmiyor. her zaman diyorum rejim yapmak zayıflamak çok zor. hele rejim hiç bana göre değil çok boğazıma düşkün olmasan da dikkat edeyim biraz dediğimde daha çok yemek istiyorum.
amiiin burçincim,allah ıslah etsin böyle aile büyüklerini...
semacım, böyle eşlere bulmuş da bunuyor derlerrahat batıyo işte, daha fazlasını isterler hep.
dilekçim, sabrın son noktası, insanın sabrını deniyolar... göbüşünü sıkılaştırırsın inşallah, ben popo ve bacak egzersizleriem devam ediyorum, popom azıcık kalktı gibi oldu ama benimki çok mıngıl olduğu için çoook çalışmam alzım daha. göbek için egzersize yoğunlaşmadım, bunu bitireyim, belve simit bölgesi için çalışıcam, göbek çok zor kaslanan bi yer çünkü, kısa sürede vazgeçebilirim egzersizden diye korkuyorum, o yüzden genel o bölgeye çalışıcam. sımsıkı karnım olur inşallah bi günbebekler dışarı çıkınca çok uslu oluyolar, benim kızım da öyle, ya uyur ya gözleriyle inceler her yeri, mağazalarda da elbiselere atıyor elini,asılıyor ağzına sokmaya çalışıyor arabalarıyla gezmeyi seviyolar :) pazara çıkıcaz biz de, dönüşte de kıza giyecek bişeylr alıcam,yazlık pek almamıştım. çok sıcak de mi maraş geceleri, burası serin şükür ama gene de terletti nili bi kaç gece. kızlar ne giydiriyosunuz bebelere geceleri? ben üstüne çıt çıtlı kısa kollu veya kolsuz badi , altına da ince şort . dün gece uzun pijama giydirdim altına, serindi çünkü. çok sıcak olursa altında sadece bezle yatırırım.
slmlar ben geldiii:)
aysegül seni ruyamda gördüm önce biz sende bulustuk sonra burcinler falan gelmişti. mugladaydık geniş balkonlu beyaz bi ev sen beyaztenli kısa siyah saçlıydın:) sigara içiyordn hossohbettin... bordo beyaz salonun vardı...
ruya arasında diyorum ya ben ne ara geldim buralara...
hayırdır inş.
bebegim sabundan alerji olmuş, bi sürü ilaç verdi.
burcin salla canım evli her kadının basındaki seyler.... sani o bi sendrom... aile psk. işte... calısıosun evin ayrı baskalarını daa düşüünn...
ayy burcinim sopa olayına cok güldüm aslında benimkide kırılmaz mazıyla elime alacam da... işte yazık...
emsalsiz yeni mı benden öncemiydin... mrb hosgeldin...
slmlar ben geldiii:)
aysegül seni ruyamda gördüm önce biz sende bulustuk sonra burcinler falan gelmişti. mugladaydık geniş balkonlu beyaz bi ev sen beyaztenli kısa siyah saçlıydın:) sigara içiyordn hossohbettin... bordo beyaz salonun vardı...
ruya arasında diyorum ya ben ne ara geldim buralara...
hayırdır inş.
bebegim sabundan alerji olmuş, bi sürü ilaç verdi.
burcin salla canım evli her kadının basındaki seyler.... sani o bi sendrom... aile psk. işte... calısıosun evin ayrı baskalarını daa düşüünn...
ayy burcinim sopa olayına cok güldüm aslında benimkide kırılmaz mazıyla elime alacam da... işte yazık...
emsalsiz yeni mı benden öncemiydin... mrb hosgeldin...
semacım, facede paylaştığın yazıyı okudum, o kadar duygulu ki, o kadar doğru ki o cümleler, gözlerim yaşardı.senin kadar anlayamam belki ama gerçekten anlıyorum seni. allahım kısa ama çok kısa zamanda bebek nasip etsin sana,yürekten istiyorum, tüm isteyenlere nasip etsin allahım, ne zor bi bekleyiş, lütfen ümidini kaybetme...yanında seni seven seni anlamaya çalışan dostların akrabaların her zaman var