- 15 Aralık 2010
- 1.338
- 2
sab simplex bizde işe yaramamıştı,inş size iyi gelir.Çapaklanma çok normal,çayla pansuman yaparsın,geçer umarım.
ben de maraş afşinliyim ama malatyada evliyim... mrb hemsehrilerimmm memnun oldum... afşiiinnimmm...
GEÇMİŞ OLSUN ayşegülcüüüüüm.nazarmı değdik sana yoksa :)tütütüttü diyim şahsım adına.lif öle hemen yırtılıyormuymuş kız :)lifsiz seni zayıf lifli çıtır.bebekleri öle tutmak kolay değilmiş yakında birimizinki daha yırtlır :)doruk böyle giderse ikinci yırtık ben olurum sanırım.ayhan by sadece ilk 2 gün izin aldı alma demiştim sadece doğumda dur diğer gününü sonra al demiştim.yani bana bir faydası olmadı sadece 2 gün aldı izni.ama bugün gitmedi okula doruğu götürdük hastaneye.işte faydalı olmaya başladı :)gazı falan olduğunda birşeyler yapmaya çalışıyor :)alışşma aşamasındayız ikimizde.meraba hoş geldin topiğe, maraşlılar kendi topiklerine uğramıyor,biz maraşlı değiliz ama maraşta yaşayanlarla sohbetteyiz şükür :) beklerizi sizi de sohbete...
ben gldiiiim, hı Göknur geziyoduk, köydeyim dünden beri de gene hastanlik oldum ben :) boynumda lif yırtılması olmuş, sabahın köründe gerinliyim derken cırt etti boynum, ondan sonra ne kafa kalkıyo ne boynum dönüyo, acile gittik, dr muaynesi film kan falan işte, çok önemli değilmiş. bebeği kucaklayamadığım için yasin köye bıraktı beni, bugün akşama dönüyoruz, geçti bayağı, kafam en azından dönüyo biraz. göknurcum o ilaç gaz için mi? inşalah bugün işe yarar, gerçi ilk 1 ayı gözden çıkarmak alzım uykusuzluk konusunda, uyku düzeni yok haliyle bebelerin, benimki 1.5 aylıkken düzene girmişti, kimi bebek 1 yaşını buluyomuş, deneyin bakalım, nasıl oluck. ayhanın tutumu nasıl , ilgilidir inşalah :)))izni bitti mi onun?
semacım şükür bugünlerimize,sen de iyisin inşallah, kütahyada havalar ısındı mı bakalım?
melihacım şimdi eklemeyi deniycem fotoları, sevimli gökçeyi,çok tatlı maşallah, nile de benzttim ben,yanaklar falan,senin gibi parlak yüzlü güzel bi kız olucak inşallah :) babamın laptopı şimdi bu,bakalım resimde büyüklük sorunu yoksa ekleyebilirim hemen :)
gökçe büyümüş cidden maşaalllah.ben benzetemedim nile.hatta bu kim diye tekrar baktım abinin kızımı acaba derken gökçe olacağı aklıma geldi ve okuyunca nekadar zeki olduğuma karar verdim :))))))))doğan ne kadar çabuk büyüyor.sevimli gökçe.babasına benziyor gökçe.
ya ya semacım pıt pıt çıkartıyor gazı :):)zor zor bebek büyütmek.gözü poposu gazı .allahım sanada nasip etsin de gör gaz neymiş diye :)ay beddua gibi oldu.:)))meraba kızlar, nasılsınız? inş iyisinizdir
göknurcum doruk bey nasıllar, pıt pıt çıkıyor mu gaz
eytinyağını bende kullanıyorum şimdilik pişikle iligili çok bir sıkıntı yok gibi.bir bezinde yağ bir bezinde krem kullanıyorum.inşl birde pişik olmaz.anne olmak zor hele o adaptasyon süresii... ağla ağla çıkar yol bulamaa.....
bunalım mutluluk zorluk...
bu arada bebeğim 7 ayı doldurdu herkese tavsiye saf zeytin yagını benmari usulu eritip doldurun bi şişeye bebe yağı şişesi falan altını değiştirdikce onu kullanın hiç pişik olmuyor ve kız bebeklerde özellikle enfeksiyon riski yüksek onu da koruyor... 7 ayda 1 kez pişik oldu o da ben ilaç kullandım ondan oldu... denemenizi tavsiye ederim..
asla pişik kremi önleyici kullanmadım almıştım ama kullanmadı.
bizde de yaramadı sanırım.rezene çayı kimyon ne varsa içiyorum :)akşam kuduruyor bebek zaten.çapaklanma için bugün drye gittik.gözyaşı kanallarında sorun varmış birdamla ve masaj gösterdi hergün 10 sefer yapın geçmezse hemen gelin dedi.1 ay süremiz var.gerçektn çok zor bebek bakmak.kendi ağrılarını unutuyorsun onun sıkıntısından.
meliha çocukla yolculuğu düşünemiyorum.gerçi bebekler arabayı seviyor.susuyor hemen.yani doruk öyle.yeğenlerimde öyleydi.izmr maraş yoracak sizi.neyse sağlıklı olsunda .görümcene hayırlı uğurlu olsun.maraş hatunu yapacak tabi birşeyler.
ayşegül nerde bu arada.kızı büyüdü hanımlar geziyordur eminim.
meraba hoş geldin topiğe, maraşlılar kendi topiklerine uğramıyor,biz maraşlı değiliz ama maraşta yaşayanlarla sohbetteyiz şükür :) beklerizi sizi de sohbete...
ben gldiiiim, hı Göknur geziyoduk, köydeyim dünden beri de gene hastanlik oldum ben :) boynumda lif yırtılması olmuş, sabahın köründe gerinliyim derken cırt etti boynum, ondan sonra ne kafa kalkıyo ne boynum dönüyo, acile gittik, dr muaynesi film kan falan işte, çok önemli değilmiş. bebeği kucaklayamadığım için yasin köye bıraktı beni, bugün akşama dönüyoruz, geçti bayağı, kafam en azından dönüyo biraz. göknurcum o ilaç gaz için mi? inşalah bugün işe yarar, gerçi ilk 1 ayı gözden çıkarmak alzım uykusuzluk konusunda, uyku düzeni yok haliyle bebelerin, benimki 1.5 aylıkken düzene girmişti, kimi bebek 1 yaşını buluyomuş, deneyin bakalım, nasıl oluck. ayhanın tutumu nasıl , ilgilidir inşalah :)))izni bitti mi onun?
semacım şükür bugünlerimize,sen de iyisin inşallah, kütahyada havalar ısındı mı bakalım?
melihacım şimdi eklemeyi deniycem fotoları, sevimli gökçeyi,çok tatlı maşallah, nile de benzttim ben,yanaklar falan,senin gibi parlak yüzlü güzel bi kız olucak inşallah :) babamın laptopı şimdi bu,bakalım resimde büyüklük sorunu yoksa ekleyebilirim hemen :)
anne olmak zor hele o adaptasyon süresii... ağla ağla çıkar yol bulamaa.....
bunalım mutluluk zorluk...
bu arada bebeğim 7 ayı doldurdu herkese tavsiye saf zeytin yagını benmari usulu eritip doldurun bi şişeye bebe yağı şişesi falan altını değiştirdikce onu kullanın hiç pişik olmuyor ve kız bebeklerde özellikle enfeksiyon riski yüksek onu da koruyor... 7 ayda 1 kez pişik oldu o da ben ilaç kullandım ondan oldu... denemenizi tavsiye ederim..
asla pişik kremi önleyici kullanmadım almıştım ama kullanmadı.
semacım sen nasılsın cnm görüşmeyeli sz ne zaman gdersiniz maraşa??