selamlar.
burçincim napsın emzirip uykusuz kalıyodur, klişeler yanidün aradım ben 3te, emzirmeye çalıştığını söyledi, ben de kısa kestim zaten pek müsait değildi. kolaylıklar versin allah, maşallah yeni bebeğimize, adını ne koydular ki
semacım iyiymiş ikisi de
serap pardon kaçaksen de hamilesin, haberimiz yoktu galiba de mi, hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin allah...
dilek kayboldu şimdi de... meliha da yok gerçi :44:
bilmem gelip söylemedim miiii?
unutmuşum her yere yazmıştım halbuki...evet teyzesi hamişiz nasipse bir oğluşumuz olcakmış cinsiyetimizi bile öğrendik...
selamlar.
burçincim napsın emzirip uykusuz kalıyodur, klişeler yanidün aradım ben 3te, emzirmeye çalıştığını söyledi, ben de kısa kestim zaten pek müsait değildi. kolaylıklar versin allah, maşallah yeni bebeğimize, adını ne koydular ki
semacım iyiymiş ikisi de
serap pardon kaçaksen de hamilesin, haberimiz yoktu galiba de mi, hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin allah...
dilek kayboldu şimdi de... meliha da yok gerçi :44:
aaa,hadi gözünaydın,haber niye vermedin,unuttun bizleri
evet canım,ben ilk gün ö.sonra aradım.Eşi çıktı,emzirmeye çalıştığını söyledi.Sonra görüşmedim.Bugün tekrar ararım belki.
bilmem gelip söylemedim miiii?
unutmuşum her yere yazmıştım halbuki...evet teyzesi hamişiz nasipse bir oğluşumuz olcakmış cinsiyetimizi bile öğrendik...
ben haber verdim diye hatırlıyorum yaw...:44::44:
12.haftaya kadar sıkıntılı geçti benim canım mide bulantılarını çok fena yaşadım 5 kilom gitti bulantılar yüzünden..iyi ki de gitti..daha kilo almadım..kaldım öylece..şu an hamiş kaldığım kiloya yeni ulaştım...sizler nasılsınız?
ben duymadım görmedim bilmiyorum :) en son düşük yapmıştın onu biliyorum işte, bıraktın bizimaşallah bi erkek daha geliyor desene kilo çok almamaya dikkat et, bulantı da ne fena bişey ııyyy, sırf o yüzden hamilelikten soğuyor insan. neyse ki geçmiş, son haftalarda çok kilo alınıyor biligne, göknur ve ben öncüyüz bu konuda DD
göknurla bi tek ben konuşabildim yani, ben de arayım bugün bi daha diyodum,çıkmıştır sanırım hastaneden, muğladaki gibi 4 gün tutmazlar :)))
neyse ki atlatmışsın bulantılı günleri,bundan sonrası daha rahat geçer,son ay hariç tabii.Feriha hanıma devam mı ediyorsun? Ben iki çocukla ve evle uğraşıyorum işte,okula gitmemek şu sıralar çok işime geldi.
göknurla dün konuştum,sesi de çok iyiydi,darısı tüm hamile ve bebek bekleyenlere inşallah