Kahramanmaras///46

evet burçin, yağışlı her yer ama böylesi daha iyi. nasılsa bütün yaz kavrulucaz, yağsın bol bo,ararız bugünleri :) mis gibi yağdı buraya da,yarından itibaren açık gösteriyor ama farketmez bakalım. güneşli havada gezmesi de evde olması da güzel olujyor dediğin gibi.

günaydınn

bugün kağan'ın sene sonu gösterisi var okulda,onu izlemeye gideceğiz.Çok heyecanlı,nasıl yapacaklar acaba.Vay be,büyüdü de gösteri yapacak

göknur doğar doğmaz emziği alması iyi olmuş doruk'un,senin için büyük rahatlık olur.Benim ikisi de almadı emziği.
bende çok sevinmiştim en azındanyaralarım geçene kadar biraz rahatlarıım demiştim ama şimdi almıyor artık hemen midesi bulanıyor.anladı iki meme arasındaki farkı :))))))))yinede vazzgeçmiyorum vermeye çalışıyorum.tek büyütenler ,için rahatlık.
günaydınn

bugün kağan'ın sene sonu gösterisi var okulda,onu izlemeye gideceğiz.Çok heyecanlı,nasıl yapacaklar acaba.Vay be,büyüdü de gösteri yapacak
cidden vay bee inşl bizde gideriz gösterilere.kağandan çok sen heyecanlısındır sanırım :)biz yeğnimin gösterisine gittiğizde annem ağlamıştı :))))))))

kızlarrrr ben gelebildim sonunda :21::21::21::21::21: 2 haftadır netim yoktu eşim müşteri hizmetlerindeki adama kızıp interneti iptal ettird öylece kaldık neyseki başvurup yeniden açtırdık bugün açıldı girebildim...

merak etmşsiniz saolun eksin olmayın saolsun ayşegül aradı dün konuştum neler olmuş şaşırdım göknurum bebeğin doğmuş konuştum onunlada sonunda çıkardı hakkıyı :KK1::KK1::KK1: bebeğimizin iyi olmasına çok sevndm

burçncim sen nasılsın cnm yeni evine alışabildn mi?? kaanın yıl sonu gösterisi varmış nasıldı?? bakalım yiğit bu sene başlıcak okula neler olcak merak ediyorum..

günaydınnn

internet olmadan olmuyor melihacım,bağlanması iyi olmuş.Gösteri güzeldi,küçükler,tam yapamıyorlar ya,komik görüntüler çıkıyor ortaya.

bugün çok işim var,malum yarın misafirim var

tüm bebişleri öpüyorum

günaydınnnn

ayşegülcüm muğla'da deprem olmuş 4.1 miydi hatırlamıyorum.Hissettiniz mi,nasılsınız?

günaydınnnn

ayşegülcüm muğla'da deprem olmuş 4.1 miydi hatırlamıyorum.Hissettiniz mi,nasılsınız?

merabalar...
evet hissettim,sabah 6da, 4.6 ymış, geçen gün de olmuştu böyle,burda hep oluyor böyle ufak ufak, allah beterindn korusun.. nerden haber aldınız,haberlerde vermemişlerdir. iyiyiz canım sağolasın...

arkadaşımın bebişi oldu ona gidecektim bugün ama eşim arabayla gitmiş işe,bebek arabası da içinde gitti tabi, öğlene gelirse alırım artık, gideriz.yağmur da yağmazsa tabi, hava yine bi garip :) dün nille çıktık gezdik bayağı, kendime elbise de baktım ama bulamadım yaa, şöyle diz boyunda,renkli fırfırlı falan olabilir,kısa kollu bişeyler arıyorum, gözünüze ilişirse marka tavsiyesi iletin lütfeeen :)

Son düzenleme:
günaydınnnnnn

serapçım doğum ekimde,ilk dönem gitmezsin,eğer 5 haftayı aktarırsan.Bence 2.dönem de gitme.2 ay heyet alırsın,40 günlük raporunu kullanırsın.2 aya yakın kalır,onda da ücretsiz alırsın.Bebişin daha çok küçük olur çünkü.Göknur da iyiymiş.

bilmiyorum canım bakalım ne gösterecek bizlere gelecek sene...

serapcım, inşallah daha güzel olur artık, ben de eylül sonu doğum yaptım, hemen hemen aynı işte. ben seminere katılmadım bi tek, sen katılırsın,eğlenceli de olur,sıkılmazsın da hem :) ücretsiz izne ayrılmanı ben de tavsiye ediyorum,ben izindeyim şimdi, bebeği bırakabileceğin biri olsa bile işine konsantre olamazsın,aklın bebeğinde kalır eminim, yine de duruma göre sen bi,lirsin, daha 1 yıl var :)

göknurun bebişinin adı doruk olmuş, çok güzel bi isim,aklıma gelmemişti benim, çevremde var bi doruk ismi, ismiyle yaşasın inşallah :)

seminere katılmayı düşünüyorum canım bende..evde sıkılırım herhalde...babannesi ben bakarım diyor ama benim durumum nasıl olur onu bilemedim..

Eki Görüntüle 710337 Eki Görüntüle 710338

burçincim facede var ama sende yok diye sırf senin için ekledim hakkımı :)neyse artık ismini söyliyim dimi doruk kkoyduk .arayan beni düşünen szilere çoook teşekkür ederim
oğluşumun bende olan iki resimlerini koydum teyzesiinde hep resimler gelince eklicem.çıtır ve burçin kime benziyor doruk biz bulamadık kime benziyor diye.bu arada göğüslerim hep yara oldu inanılmaz bir durumdayım şimdilk bu kadar dedi kodu azcıkdaha iyi oluyom gerisi gelir.

oyyyy maşallah canım :nazar::nazar::nazar:mevlam analı babalı büyütsün

tabi melihacım, müsait bi zamanda ekleyiveririm ben :) sen gönder faceden falan. daha önce ekleyebilmiştin, değişti mi ki resim bölümü, bayağıdır kullanmadım

merabalar...
evet hissettim,sabah 6da, 4.6 ymış, geçen gün de olmuştu böyle,burda hep oluyor böyle ufak ufak, allah beterindn korusun.. nerden haber aldınız,haberlerde vermemişlerdir. iyiyiz canım sağolasın...

arkadaşımın bebişi oldu ona gidecektim bugün ama eşim arabayla gitmiş işe,bebek arabası da içinde gitti tabi, öğlene gelirse alırım artık, gideriz.yağmur da yağmazsa tabi, hava yine bi garip :) dün nille çıktık gezdik bayağı, kendime elbise de baktım ama bulamadım yaa, şöyle diz boyunda,renkli fırfırlı falan olabilir,kısa kollu bişeyler arıyorum, gözünüze ilişirse marka tavsiyesi iletin lütfeeen :)

sabah 7 haberlerinde verdi canım.Daha büyüğü hiç olmaz inşallah

inşallah burçincim... geçen gece de olmuş onu hissetmedim. bugünlerde sıklaştı.
köydeydik bugün, sizler neler yaptınız ? herkes nerde yine

iyi geceler kızlar...

gökçe yeni uyudu ancak göz atabildm çok yorgunum görümcemin düğünü var o yüzden bugün alışverişe çıktk eşimle ama hala eksikler var yarn tekrar gidicez inşallah

ayşegül ben face yükledim daha önce ama buraya yükleyemedim hiç ben sana gönderiyim sen uygun olduğun bi zaman yüklersen çok sevnirim cnm

görümcene hayırlı olsun melihacım,bir ömür mutlu olsun inşallah.

5.5 aylık olduk biz de.Bugün yumurta sarısı verdim kerem'e,yedi şükür.Tadımlık veriyorum artık,az da yoğurt yedireyim ilerleyen saatlerde.Heyecanlandım şimdi,ne çorbalar yaparım kuzuma ben,ne tatlılar ya

merhaba kızlar.burçin birde ben yedirmeye başlasamda yaralarım iyi olsa.hala geçmedi göğüsdeki yaralar.beyfendinin gazı var artık birde kafayı çeviriyor alllaaaaah süper oluyor acısı :):) amaaan zormuş be anne olmak.öle kucağına al iki sev koy yerine uyusun gibi değilmiş.göbeğimiz düştü artık annesi gibi aceleci olacak oğluşum.ama göbeğinde akıntı gelmeye devam ediyor.o nezaman geçer bilemiyorum geçmesse yine gidecek drye.
meliha maraş yolu görünmüş artık sana.birde gökçe görsün baba memleketini bakalım.ben kayınvalidelerde haftaya gelirler sanırım torun görmeye.
serap hamilesin sanırım.Allah tamamına erdirsin inşl sağlıkla kucağına almaya nasip etsin.
gelen giden oluyor birde doruk gazlı olunca çok fazla giremiyorum ayhana attım geldim hemen :)iyi bir hafta sonları hepimize.

ben de maraş afşinliyim ama malatyada evliyim... mrb hemsehrilerimmm memnun oldum... afşiiinnimmm...

merhaba kızlar.burçin birde ben yedirmeye başlasamda yaralarım iyi olsa.hala geçmedi göğüsdeki yaralar.beyfendinin gazı var artık birde kafayı çeviriyor alllaaaaah süper oluyor acısı :):) amaaan zormuş be anne olmak.öle kucağına al iki sev koy yerine uyusun gibi değilmiş.göbeğimiz düştü artık annesi gibi aceleci olacak oğluşum.ama göbeğinde akıntı gelmeye devam ediyor.o nezaman geçer bilemiyorum geçmesse yine gidecek drye.
meliha maraş yolu görünmüş artık sana.birde gökçe görsün baba memleketini bakalım.ben kayınvalidelerde haftaya gelirler sanırım torun görmeye.
serap hamilesin sanırım.Allah tamamına erdirsin inşl sağlıkla kucağına almaya nasip etsin.
gelen giden oluyor birde doruk gazlı olunca çok fazla giremiyorum ayhana attım geldim hemen :)iyi bir hafta sonları hepimize.

o yaralar da feci acır ama katlanıyoruz işte.Gazı kısa sürede geçer inşallah,en fenası o bence

ben de maraş afşinliyim ama malatyada evliyim... mrb hemsehrilerimmm memnun oldum... afşiiinnimmm...

mrb.Maraşlı çok ama topiğe uğramıyorlar malesef,slm veriyorlar sonra kendilerinden haber alamıyoruz.Topiğe yazanların hiçbiri buralı değil,bir şekilde burayla bağlantısı olanlar.

merhaba kızlar.burçin haklısın valla en kötüsü gaz çıldıracam yakında .uyku ne unuttum zaten uyku problemim vardı şimdi hepten gitti yıldızlr uçuşuyor gözümğn önünde :)ayhan eczaneden bugün sab simplex diye bir ilaç almış ama denesemmi acaba.hiçte sevmiyorum ilaç kullanmayı mecburen denicem sanırım.gözü sürekli çapaklanıyor.valla bakmasını bilemiyorum sanırım :)

sab simplex bizde işe yaramamıştı,inş size iyi gelir.Çapaklanma çok normal,çayla pansuman yaparsın,geçer umarım.

X