Kahramanmaras///46

semacım nasipse gelir hintten yemenden nasip değilse ne gelir elden diye bir söz vardı sanırım atmıyorum sözü :)bende birazz uğraştım bebek diye cidden zor bir süreç ama çok üstüne durmadım.nasip oldu şükürler olsun.sanada nasip olacak bir gün inşl umudunu kaybetme ne olacağı hiç belli olmuyo.olmadı salla gitsin bbek işini tam ozamanda olur zaten :)))))))hayırlı bir evladın olur inşl canım.
ne 40 günü burçin :)allahım sabır ver bana ozaman.birde dahamı uzun sürüyor.içmediğim ot kalmadı gaz olmasın diye.nerden üretiyor bu çocuk bilemedim.kerem nasıl peki.gazı yokmu onun kağanın vardı sanırım.

kerem'in de gazı vardı canım.4.aydan sonra azaldı,öyle 40'ı falan hayal bize.Ama abisi kadar da yoktu.O bir istisna :)

bende doruk birincidir bu olayda diyordum :)inşl hemen atlatırız.bu gecede uyku yoktu allahım ağlıcam diye yırtınıyor resmen .şimdi uyudu.bayıldı sanırım ağlamaktan :)başka damla varmı iyi gelen .:)

canım damla çok da kullanma bence.Küçücük yaşta tanışmasın kimyasallarla,olsun varsın,katlanırsın.Zeytinyağıyla karnına,ayaklarının altına masaj yap,kendin bol bol rezene,kimyon,anason çayı iç.

semacım,inşallah burdan haber verirsin bi gün bebeğim olucak diye,sabırsızlıkla bekliyorum gerçekten, allahım yardım etsin,sabır versin,eminim çok zor bi süreç...

göknurcum kolay gelsin, o ilk aylar maalesef uykusuz geceler oluyor, bebek kız da olsa erkek de olsa alışma dönemi olduğu için gaz da oluyor,acıkıyor da, ağlıyor hep, sık uyanıyor, onun için yapacak bişey yok sanırım. 40 ı çıkınca biter inşallah,temennimiz bu :) elma yağının karnına sürülmesinin iyi geldiğini duymuştum, kendim bi türlü uygulayamadım ama uygulayanlardan olumlu yorum duydum, denemek istersen aklında bulunsun. anam ıkınarak gazını mı yapmaya çalışıyor .))) bizmki öyle değildi, ayaklarını karnına çektir indir, masaja devam hadi bakalım :))) boynum da iyi şükür, geçti sayılır...

evet cnm okuyorum hep biliorum o durumları çektirdiklerini hepsini bencede en iyisini düşünmüşsünüz inşallah rabbim tez vakitte hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin cnm..
bende doruk birincidir bu olayda diyordum :)inşl hemen atlatırız.bu gecede uyku yoktu allahım ağlıcam diye yırtınıyor resmen .şimdi uyudu.bayıldı sanırım ağlamaktan :)başka damla varmı iyi gelen .:)

göknurcum bende burçine katılıyorum rezene kimyon ve anason çayı yap içir iyi geliyo ben gökçeye hep içirdim faydası oldu inşallah çabuk geçer bu dönemler gazı mazı kalmaz..

ayşegülcüm boynun biraz düzelmiş cnm sevindim inşallah tamamen düzelir

burçincim sen nasılsın cnm??

kızlar biz birazdan izmire gitmek için yola çıkıyoruz kardeşim okuyo orda bitiriyo artık inşallah o gelmeden biz gidelim dedik yanına iki günlüğüne dönünce tekrar girerim topiğe hepinize iyi geceler...

çok sağol melihacım... a ne güzel ,değişik bi hafta sonu geçirmiş olucaksınız,inşallah çok iyi geçer, hava da güzel sanırım bu haftasonu orda. biz de dışarı çıkarız inşallah,esiyo ama gene de çıkmak iyi gelir, kocam görevden gelsin de hele bi :)

göknur yazmayı unuttum,ben de nile rezene çayı içirdim,mamasının içine katıyordum , faydası oldu, sadece sen kendin değil bebekd e içsin.

dün sağlık ocağına gitmiştim, artık nilin bizim yediklerimizden yemeye başlayabileceğini söyledi,tattırıyordum da şimdi daha rahat veririm herşeyden, ona ayrı yemek bize ayrı yemek off , ilk başlar ne rahatmış,ek gıdaya geçince daha zor oldu benim için, hele o pürelerin bi bulaşığı çıkıyo ki :)) et,tavuk veriyordum zaten, tamamen geçiş yapıcaz bakalım. sevmediği şey havuç suyu, bi türlü içiremedim. çorbalarına katıyorum ama..: bizden bu kadar...

herkesler gezmelerde anladığım kadarıyla.biraz büyüyelim bizde gideceğiz inşl.kayınvalideler geldi bildğiniz gibi.şimdi gezmeye gittiler mevlanaya.kayınvalide ayhana diyorki hadi hadi biz buraya gezmeye geldik gezdir bakalım bizi diyor.gezecekelr yani.bende napim işte akşama yemekyapacam evi süpürecem doruk yeni uyudu kendim duş alacam işte öyle yani :)))))))))iş çok bende.başka dedikodu aklıma yok gibi bende olursa yazarıım yine :))))))herkese güzel hafta sonları.

merhaba, kolay gelsin göknurcum, oh iyi bari gezsinler de başında tünemesinler, sonra benim kv gibi onu öyle yapma böyle yap, niye öyle yapıyon,bizim orda böyle yaparlar demesin boşver :) ne yemek yaptın bakim, işin çokmuş,bebekle zor olucak sana da, gerçi yardım edenlerin vardır senin, kuzenler annenelr falan, şanslısın,benim kuzen yok öyle kafa dengi, yaşça büyükler hep, herkes kendi derdinde... annemelri biliyosun zaten,köy işleri. :)

biz de nille gezdik bugün, dayanamayıp bi sürü oyuncak aldım yine :))) bi de şapka :) dondurma yedik beraber, sonra evimize döndük. babamız bodrumdaydı bugün,akil insanalrın peşinde :)

günaydın kızlar

haftasonu hatay'daydık,eşimlerde.Birazdan raporumu almaya gideceğim,sonra okula vermeye.Tüm bebişleri öpüyorum

günaydın kızlar, nasılsınız? ben iyiyim şükür, pozitif düşünmeye çalışıyorum, sonuçta pozitif olur inşaallahhhhhhhh :))))
bu perşembeye durum kesinleşecek bakalım, bi yandan merak içindeyim, bi yandan heyecan.... bi an önce günler geçse de belli olsa diyorum, sık sık lavaboya gidiyorum, herhangi bişi varmı diye kontrol ediyorum, dayanamıyorum napimmm (
beklemek ne zor ya, inşaallah bu sefer bekleyişimizin sonucu güzel olur.
Allah isteyen herkese hayırlı, sağlıklı evlatlar nasip eylesin, kimseye evlat acısı yaşatmasın

Son düzenleme:

gezmeye mi :)))) maraşlı ne de olsa normaaalllll
gezmek-yemek-içmek tek bildikleri, ne rahatına keyfine düşkün memleketmiş orası. yada eşimin ailesi öyle bilemiyorum artık :))
Allah sabır ve kolaylık versin Göknurcum.

inş olur canım,iyi haberlerini bekliyoruz

semacım,inşallah inşallah inşallah bu sefer minnak bi kuzu vardır seninle beraber, allahım dualarımızı kabul etsin, perşembe günü olumlu güzel haberler alırsınız inşallaaaaaah...:)))

burçin,aldın mı raporu, heyet miydi ? senin kuzucuklar napıyor ?

inşaallah ayşegülcüm, inşaallah bu sefer güzel olur sonuçlar. bi yanım da korku içinde, daha olmadan kaybetme korkusunu yaşıyorum (

aldım canım,10 günlük.Sonra bir 9 günlük kalıyor .Onu da aldım mı tamamdır,dönemi bitirdim sayılır şükür.Benimkiler iyi,ikisiyle uğraşıp duruyorum işte.Nil nasıl?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…