- 19 Aralık 2008
- 13.816
- 429
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
inşallah istediğin gibi olur semacım
meraba kızlar nasılsınız? inşallah sizler de, bebişler de çok iyisinizdir.
idilhira hoşgeldin topiğe, bende maraş geliniyim :))
melihacım biz bu yıl maraşa gitmeyi düşünmüyoruz, burdan yazıyorum hep, denk gelip okudun mu bilmiyorum, hem kayınvalide, hem görümceler yönünden çok sıkıntı çekiyorum, insan yerine bile koymuyorlar desem abartı olmaz sanırım, çok yoruldum artık. yaptıklarına sessiz kalıyorum, daha çok üzülüyorum. cevap versem o da olmuyor.
birde biz bebek istiyoruz, bu nedenle tedavimiz devam ediyor, inşaallah sonuç olumlu olur, olursa da hamilelikte düşük tehlikesiyle yolculuğa dr izin vermeyebilir, daha önce de düşük yaptığım için. olmazsa da eğer tüp bebek yaptırmayı düşünüyoruz, bu nedenle bu yaz iznimizi de paramızı da bu konuya odaklama kararı aldık. inşaallah eşim geri adım atmaz. annesi ağlayınca dayanamıyor, sağolsun çok güzel duygu sömürüsü yapıyorlar (
bende doruk birincidir bu olayda diyordum :)inşl hemen atlatırız.bu gecede uyku yoktu allahım ağlıcam diye yırtınıyor resmen .şimdi uyudu.bayıldı sanırım ağlamaktan :)başka damla varmı iyi gelen .:)
herkesler gezmelerde anladığım kadarıyla.biraz büyüyelim bizde gideceğiz inşl.kayınvalideler geldi bildğiniz gibi.şimdi gezmeye gittiler mevlanaya.kayınvalide ayhana diyorki hadi hadi biz buraya gezmeye geldik gezdir bakalım bizi diyor.gezecekelr yani.bende napim işte akşama yemekyapacam evi süpürecem doruk yeni uyudu kendim duş alacam işte öyle yani :)))))))))iş çok bende.başka dedikodu aklıma yok gibi bende olursa yazarıım yine :))))))herkese güzel hafta sonları.
günaydın kızlar, nasılsınız? ben iyiyim şükür, pozitif düşünmeye çalışıyorum, sonuçta pozitif olur inşaallahhhhhhhh :))))
bu perşembeye durum kesinleşecek bakalım, bi yandan merak içindeyim, bi yandan heyecan.... bi an önce günler geçse de belli olsa diyorum, sık sık lavaboya gidiyorum, herhangi bişi varmı diye kontrol ediyorum, dayanamıyorum napimmm (
beklemek ne zor ya, inşaallah bu sefer bekleyişimizin sonucu güzel olur.
Allah isteyen herkese hayırlı, sağlıklı evlatlar nasip eylesin, kimseye evlat acısı yaşatmasın
semacım,inşallah inşallah inşallah bu sefer minnak bi kuzu vardır seninle beraber, allahım dualarımızı kabul etsin, perşembe günü olumlu güzel haberler alırsınız inşallaaaaaah...:)))
burçin,aldın mı raporu, heyet miydi ? senin kuzucuklar napıyor ?
inşaallah ayşegülcüm, inşaallah bu sefer güzel olur sonuçlar. bi yanım da korku içinde, daha olmadan kaybetme korkusunu yaşıyorum (