Kahramanmaras///46

abisi kadar huysuz değil sanki kerem,en azından yarım saat de olsa kendi başına takılıyor.Yarım saat az gelebilir ama benim için çok iyi bir zaman.Gezmeden hiç geri kalır mıyım?

iyi bari, yarım saat anne içinmucize bi zaman :)
çamaşır serilir, yemek ocağa konur,ev toplanır azcık o sürede anne olunca zamanın kıymetini anladım, eskiden üşendiğim için yapmadığım şeyleri şimdi kısa zamanda yapmak zorunda kalıyorum :) gerçi hala üşengeçliğim var ama neyse huy işte...
kilo vermem durdu bugülerde, hem yürüyüş yapmıyorum hem de iştahım arttı, evd e sürekli sebzeli kekler, revaniler, browniler yapıyorum, boğazlandım mı ne

iyi akşamlar kızlar..

iki gün önce yiğitin doğum günüydü onu kutladık 5 yaşına girdi oğlum çok şükür rabbim evlatlarımızı sağlıkla büyütmeyi nasip etsin hepimize inşallah...

burçin maşaallah misafirin eksilmiyor iyi yetişiyosun helal sana

ayşegül bende kendime şaşıyorum çocuklar yokken daha az iş yetişiyodu şimdi iki çocukla daha çok iş yapıyorum çünkü vaktin değerini anlıyorum dediğin gibi yarım saatte neler yapılır neler...

yeni gelen arkadaşlarda hoşgelmişler...

Son düzenleme:

sahil yer bşka olur napalım.okuldayken kıskandıracağız ama senin gibi sahile gittik kızımla demicez :)olsun ben yinede kıskandıracak birşey bulurum :)

burçin sen hiç insansız kaldınmı acaba :)))))))))doğumu bile arkadaşının evinde yapacaktın ::):)aktif olmak güzeldir.sonrası biraz yorucu oluyor okadar.yaz geliyor burçin dahada durmaz.
küçükler daha aıllı oluyor sanırım büyüklerden daha uslu oluyorlar :)

melihacım iyiki doğmuş yiğit :)Allah hayırlı uzun ömürler versin sağlıkla büyür inşl.

saol göknurcum rabbim seninde hakkının nice doğum günlerini göstersin sana inşallah...

melihacım, mutlu yıllar olsun yiğite, maşallah ona, kocaman oldu... face e ekle de görelim, gökçeyle resimlerini, daha önceki doğum gfünü fotolarını biliyorum :)

göknurcum, kıskandır beni, kıskanacağım kişi sen ol yeter ki :)))) ikea neyim oralara giderseniz kıskanırım ben, burda yok öyle avm ((

kilo verme sürecinde arada duraksamalar yaşanırmış zaten,öyle bir süreç varmış,sonra yine başlarmış kilo verme.Sen azimlisin,verirsin inşallah.Seni o tatlıları yerken hiç düşünemiyorum,afiyet olsun,bana da yolla azcık.

Yiğit Kağan'dan küçük diye hatırlıyorum,kağan temmuz'da 5 yaşında olacak inş.Yanlış aklımda kalmış demek ki.İyi ki doğmuş,sağlıklı mutlu bir ömrü olur inşallah

cidden göknurcum,napayım,insan gördüm mü içim açılıyor,moralim düzeliyor.Yaşasın gezmek

ben de kendime şaşıyorum burçin
neyse ki geçici bişeymiş, iştahım eski yerine geliyo yavaştan
ayy keşke taşlıları pastaları yapıp yapıp birbirimizi ziyaret etseydik bebelerle.. maraştayken yakıncaydık ama gitmiyoduk birbirimize, şimdi kıymetini analdım eve hapsolunca, çıkıp gezesim geliyor,arkadaşalrım gelsin istiyorum :)))

öğlen lise arkadaşım geldi eşiyle fethiyeden,haber vermemişlerdi, çabuk gittiler, kendim bişey hazırlamadım artık, karşımızda pastaneden aldım geldim bişleyler :) şimdi kalanları yiyorum gel yiyelim burçin

cidden çok yakındık ama hiç olmadı.Ben acil misafirler için buzlukta daima bir şeyler bulundururum,çok rahat ve pratik oluyor.Kurabiye de her daim olur,çünkü çok seviyorum.Misafirlere bu sayede bir şeyler ikram etmiş oluyorum

kesinlikle katılıyrum canım, benim de un kurabiyelerim vardı buzlukta, sigara böreğim de olurdu ama bu sefer yoktu. sebzeli keke koyacaktım geçen gün ama eşim sağolsun hiç koymaya kalmadan hüpletiyor. inan bi dilim anca yiyorum,gerisini eşim geliş geçiş götürüyor. özel olrak buzluğa koymak için yapasım da gelmiyor :) tek kurabiye de koymıyim dedim. marketten browni falan aldım, baklava aldım bi de. zaten 1 saatcik bile durmadılar ...

ya bi sürü maraşlı var topikte, neden uğramıyosunuz bakim hiç maraşlı olmadığımız halde biz yazıyoruz anca yaa ((

bundan sonra alınacağın şeyler söyleyelim bari de, gel hep
uğrasanıza arada, maraştakiler buluşursunuz hem. ayy ne güzel olur

Bende çok isterim ama benden başka maraşta yaşayan var mı burda? Ben memleketiniz ama başka şehirdesiniz hepiniz diye biliyordum.
Bu arada ben Leyla siz?

Bende çok isterim ama benden başka maraşta yaşayan var mı burda? Ben memleketiniz ama başka şehirdesiniz hepiniz diye biliyordum.
Bu arada ben Leyla siz?

olmaz mı, miskokulum, ilknur ve emsalsiz adlı arkadaşlar maraşta yaşıyor... ayrıca maraşlı yok aramızda hepimiz başka şehirledeniz de maraşa yolumuz düşen veya eşi maraşlı olanlarız.

ben ayşegül, memnun oldum, muğlalıyım ben, 5.5 yıl maraşta kaldıktan sonra yazın muğlaya döndük ama bu topikteki arkadaşlarla tanıştık,buluştuk çok, o yüzden burdan ayrılmam :)))

Ohh ne güzel dostluklar kurmuşsunuz Allah'ım daim etsin
Hımm miskokulum, ilknur, emsalsiz onlarla irtibata geçmek isterim
Anladığım kadarıyla evlisinizde maraşta eşinizin işinden falan dolayı kaldınız heralde?

sabahın köründen herkese günaydınlaaaaaar :)ben hakkıyı görmeye gideceğim de bugün bir heyecan bastı.erkenden kalkıverdim.gerçi genelde böyle klkıyorum da.güzel b,r gün geçirmek dileğiyle :)))))))))
yeni gelen arkadaşımız hoşgelmiş.hemen arkasında da güle güle diyesim geliyor nedense hani uğrayan emen gidiyor ya o yüzden.
çıtır acil misafirler için ben buzluk işini bir türlü beceremedim.gçenlerde incirli kurabiye yapmıştım ve kalanını buzluğa atmıştım içli olunca sanırım kazık gibi oldu içi.sonra kurabiye.yapamadım sanırım buzluk işini.bende acilller için hemen marketten browni alıyorum sosuda var içinde ne güzel ev yapımı gibide oluyor ölede kesiyorum birde milföy oda 20 dk hazır en geç .al sana ikram :):):)senin misafirler gibi hızlı gelip hızlı gidenler için :)
burçin hanım becerekli canım maşaallah biz sana yetişemeyiz.çıtırıda bildiğim için ikimiz için dedim yani :)

Bu arada ben Leyla siz?

ben varımmmm,her zaman buluşmaya hazırım.Adım burçin

hadi iyi haberlerle gelirsin inşallah,hakkıcık kocaman olmuştur umarım.Senin çok pasta,böreğini yedim,kendine haksızlık etme,gayet de beceriklisin.Ayşegül de öyle tabii.

ben ö.sonra gezmeye gideceğim,yarın da ,haftasonu da,oleyyyyy.Güya yediklerime dikkat edecektim artık,şu göbekten kurtulayım diye ama bu kadar gezersem zor.

teşekkürler ayşegülcüm inşallah bizde nilin nice yaş günlerini kutlarız burdan... tmm cnm en kısa zamanda eklmeye çalışcam inşallah...

burçincim evet yiğit kaandan küçük 4 yaşını doldurdu 5 e girdi kaan sanırım 5 yaşını doldurcak 6 ya gircek dimi??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…