Kahramanmaras///46

bugün kurs yok.veee şükürler olsun konyaya kar yağıyor.sonunda yağdı yani
ben birşey soracam saçmadır belki ama.şimdi varya ben sağ tarafıma yatıınca bebek acayip hareketli oluyor sanki karnımdan çıkacak gibi.sonra sol tarafıma yatıyorum hemen kızıyor diiye sonra pıt diye duruyor.yani şimdi bebek sağ tarafı seviyormu yoksa kızıyormu :)ve ben sol tarafımda yatmasını sevmiyorum zorlanıyorum yani.drye sorsam saçma olur diye sie soruvereyim dedim :)

bence sağı sevmiyordur göknurcum.Anne, kan akışımı engelleme ve sola dön, diye tekmeliyordur. Sola dönünce de rahatlayıp,uyuyordur.

meraba kızlar...
hava bozuk heyrerde sanırım, burası hala günlük güneşlik, umarım yarın da öyle olur, akyakaya kısa tekne turlarına katılasımız var, yarım saatlik :) çok seviyorum, kızımı da bindireyim bi

göknurcum, sağ sol farketmaz çok aslında ama burçinin dediği gibi sola yatarsan kan akışı daha iyi oluyor bebeğe, kan damarı sağdaymış çünkü :) madem kıpraşıyo sola yatıverirsin :)))

canım yaa çok geçmiş olsun yazık kuzulara ne çok hastalandılar sende bunalmışsındır iyce. Rabbim acil şifalar nasip etsin...

öyle canım yüzdüm yüzdüm kuyurğuna geldim sanırım inş. birde rahat bir doğum geçirip kuzumu kucağıma alırım..

canımmm benim hayırlı doğumlar bence alttan muayene ettirme ben öyle yaptım o gün nişanım geldi baktırcaksanb bile 1 kere baktır :26:

bende çok kararsız kaldım canım artık dr. ye gidince diycem ben muayeneyi yaptırmak istemiyorum çokta önemli değilse kalsın diycem bakalım ne diyecek sonuçta ağrılar için gittiğimde zaten bakacaklar açılma varmı diye çatı muayeneside yapılır o an demi yanlışmı düşünüyorum ..

son3 günüm zaten canım bana kalsa çoktan bırakırım ama bir gün bir gündür şimdi evde boş boş zamanım gideceğine kaç gün aktarabilirsem bebeğimle o kadar fazla vakit geçiricem, tek derdim o ... birde ben evde olunca daha çok yoruluyorum sanki orayı topla burayı temizle işte oturuyorum en azından

günaydınnnn

yemekli misafirim var öğleye.Öğle olunca daha zor sanki,az bir vakit var.Neyse ben gideyim de yemeklere başlayayım...

günaydınnnn

yemekli misafirim var öğleye.Öğle olunca daha zor sanki,az bir vakit var.Neyse ben gideyim de yemeklere başlayayım...

günaydın tatlım allah kolaylık versin.... Afiyet olsun şimdiden... bizim kızlar kahvaltı hazırlamış bende kahvaltıya kaçıyorumm...

günaydın kızlar.burçin ne çok yemekli misafirin geliyor senin.bebek olmasa neyse ama çocukla or oluyordur.hem temizlik yap hem yemek Allah kolaylık versin canım sana .hamarat hatunsun
bebek bana da sevmiyor gibi geliyordu zaten :=) sola yatınca hemen duruyor.normalde de sola yatamam zaten o yüzden çok zorlanıyorum ama napalım hakkı çıkana kadar böyle tıkış pıkış yatacaz :))))))
ayşegül hanım kızınla gezmeye başladın artık .kara yetmedi denizlere geldi sanırım sıra :)))))sen ookuldayken bizde dilekle deriz inşl gemzedeyiz diye :)
sağlık problemi olmayınca haklısın dilekcim aslında.evde oturmakla bir farkı yok.sadece rahatca istediğin gibi uzamanazssın okadar.senin dediğin gibi düşünmemeiştim doğrusu evde bebekle vakit geçirmek şimdi azdaha sıkışmaktan daha iyidir.Allah güç versin sana da.hadi bakalım az kaldı inşl.

selamlar. bende k.maraştanım. elbistanda yaşıyorum. elbistanlı kimler var.

ben varım elbistanda ve bi elbistanlıyla karşılaştıgım içim şaşkınım

merabalar hoşgeldiniz :)
maraşlılar varmış burda, siz de katılsanıza sohbetlerimize...

göknucum, ben okuldayken kıskandırırsınız artık beni, olsun ,bana deniz 20 dk, gene giderim gene giderim :))))))))))))

misafirlerim gitti,mutfağı topladım,hemen açtım pc'yi.Bağımlılık oldu sanırım

2 farklı isim gördüm,sevindim,sayımız artsın biraz.

yarın gezmeye gideceğim arkadaşlara,ohh be,insan göreyim biraz :)))

bağımlılık yapıyo burası insana haklısın burçin :)
ne güzel,misafirleri uğurladın,topladın ortlığı, kerem büyüdü biraz, rahatladın sanırım, gezmelere de gidiliyor ohhh
ben de köydeyim annemelrde, öğleyin geldim, birazdan çıkarım

abisi kadar huysuz değil sanki kerem,en azından yarım saat de olsa kendi başına takılıyor.Yarım saat az gelebilir ama benim için çok iyi bir zaman.Gezmeden hiç geri kalır mıyım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…