öyle bir imkanın varsa yürü tabii ayşegülcüm,ne güzel
yarın misafirim var,bebek görmeye arkadaşlar gelecek,akşamdan hazırlığımı yapmam lazım,benim oğlan sabah izin vermez çünkü
geçmiş olsun burçin.2 tane bebekte zor oluyor demek:)1 iyi sanırım.kereme yaklaşmasada alıyordur bebek.Allah acil şifa versin .sanada sabırlar tabi.
resmen topik bitmiş kızlar benm net yoktu kaç gündür.Allah kızlar naptı acaba der dururdum.kızlar yokmuş zaten.Çıtır sen nasıl yürümeyi düşünüyorsun.nil nolacak.onuamı alıp yürüyüş yapacaksın.hDİ HASta olursa bebek.
eveet bugün burçine gelirler yarın burçin başlar gezmeye.keremi biz bile göremedik hala demek arkadaşların görmeye gelecek ne güzel :)
merabalar, gelen giden yok geneherkes iyidir inşallah...
bugün yürüyüşe başladım, bana destek olunöncedne de yürüyodum da düzenli değildi, aada ve az süre yürüyordum. bebeğim izin verdiği sürece günde 1 saat yürümeyi deniycem.inşallah başarabilirim...
günaydınnnnn
ayşegül yanınızda yatırmasan daha iyi olur ama,alışırsa ayrı yatmaz ilerde.
bu arada biz tam 45 günlük olduk,doğan büyüyor işte,ama nasıl büyüyor bana sorun( Gören halime acıyor,yok böyle bir bebek ya
günaydınnnnn
dilekcim rengi güzelmiş,erkeğe de kıza da uyar.Ben beğendim
göknurcum burda olsan görüşürdük,görürdün ama uzaklara gittin işte
merabalar...
evet dilekcim,başlamak bitirmenin yarısı :) 3 gündür sabahları yürüyorum 5 km. yorucu oluyor ama... :))) bakalım sonuç ne olur, 1 ayda versem yeter,devam etmem daha daPP
ben de beğendim rengini,bizim bebek arabamız da bu renklerde, gri,kırmızı renkte, kız ve erkeğe uygun olur diye seçtik. park yataktan pek memnun değildi kulşlannalar ama bi bak bakalım :) ben 1 ay beşiğinde yatırdım, 2,5 aydır yanımızda yatıyor :)
günaydınnnnn
bu arada biz tam 45 günlük olduk,doğan büyüyor işte,ama nasıl büyüyor bana sorun( Gören halime acıyor,yok böyle bir bebek ya
canım benim işin zor kısmı başlamak zaten bir kaç gün yürü sonra bünyen alışacak yürümesen bir eksiklik hissedeceksin.koşu bandının olması çok güzel bir avantaj ilk okuyunca bende dedim bebişle bu soğukta nasıl yürüycek diye... fırsat buldukça yürürsün artık.
bu aralar park yatak ve uyku seti araştırıyorum önerisi olan var mı?
S705 Massimo Ricco Oyun Parkı (KIRMIZI) - Ürün Kategorileri
bu modeli beğendim ama rengi çok mu koyu.. gerçi çok renkli şeyleride pek sevmem ama...
napalım,biz de kendimizi öyle kandırıyoruz işte,gelin alırız diye.Ama kızımla gezmelere gitmek de isterdim yani,kısmet.Ben küçük çocuklarda takımı çok beğenmiyorum ama gömlekler yakışıyor cidden.Çocuk kıyafetlerinin hepsi birbirinden güzel gerçi.Nil büyüdükçe hele de ayaklanınca giydikleri daha bir yakışır,kendini gösterir,hele de triko elbiselere hastayım,ne çok yakışıyor altına botlarla.Nil de fıstık gibi olur,bizim gibi erkek anneleri de bakar durur artık
Eki Görüntüle 609560
alın size süslü kız teyzeleri
emsalsiz ablacım normal daha sen gör nelere ağlayıp nelere gülcenpsikopat gibi oluyor insan
kaç haftalık oldunuz
Ayy bende çok seviyorum çocukların cici cici giyinmelerini. Eskiden hep hayal ederdim bi kızım olsun onunla aynı renklerde takım gibi giyinelim diye. Hatta geçen nette pijama takımı gördüm anne kız aynı takım çok güzeldi. Allah nasip ederse ilerde almak isterim. Eşimle bile aynı renk giymeyi seviyorum garibim o da alıştıbazen soruyor ne renk giycen ona göre giyeyim diye :) kızlar iki gündür bir duygusallık var üstümde normalmi acaba sulugoz oldum resmen
öyle deme burçin, kısmet işte dediğin gibi. sanırım her annenin hayalidir kızının olması...
kızın olsa günlere alıştırırdın onu, sosyal olurdu,becerikli olurdu senin gibi.
evet büyüynce daha belli olur cicileri, yakışır. ben de botları seviyorum ama renkli taytlarla seviyorum :)))
dilekcim, doğaldır duygulanmak, ben de hiç ağlak biri değilimdir öyle filmlere dizilere ağlayanlara sinir olurdum ama bazen elimde olmadan gözlerim doluveriyor benim de...annelere özgü bişey, hormonların yüzünden
karakız, maşallah çok tatlı, saçlara bak
park yatak kullanan arkadaşlar var benm duyuklarım memnun .hatta bende düşünüyorum daha var bana ama aklımda öyle bir şey var.sank, reng, koyu gibi.netten görüntü olarak öyledir belki.biraz daha canlı renkmi olsa acaba.canım benim işin zor kısmı başlamak zaten bir kaç gün yürü sonra bünyen alışacak yürümesen bir eksiklik hissedeceksin.koşu bandının olması çok güzel bir avantaj ilk okuyunca bende dedim bebişle bu soğukta nasıl yürüycek diye... fırsat buldukça yürürsün artık.
bu aralar park yatak ve uyku seti araştırıyorum önerisi olan var mı?
S705 Massimo Ricco Oyun Parkı (KIRMIZI) - Ürün Kategorileri
bu modeli beğendim ama rengi çok mu koyu.. gerçi çok renkli şeyleride pek sevmem ama...
günaydınnnnn
şahsen iyiyim ben melihacım bu aralar yoğum misafir ağırlamalarım ve sabah kahvaltılarım vardı ben gittim sabah.akşam misafir vardı.:)sonra nasip olursa oğluşa birşeyler aldım gezdim çarşıda azcık.yarında dr kontrolum vvar.inşl herşey iyidir.merhaba kızlar...
nasılsınız??
bence her çocuğun yeri ayrı oğlanlarında ayrı sevimli halleri oluyo kızlarında rabbim hepsine sağlık versin inşallah...