ağla dilekcim ben azcık aştım o dönemleri geri gelmez ise :)ya bende de çok garip ama hatta anormal derecede pisikolojim bozuk sanırım hadi bebek özürlü olsa hadi şöle olsa yolda falan öyle bir çocuk görsem haftalarca aklımda kalıyor.dua ediyorum vesvesemi nedir bilemedim ya.nasıl aşacam bu duyguarı bende bilemiyorum.aman yaaa valla zor süreç gebelik pek sevmemeye başladım hemen geçse 9 ay.sanırım birdaha doğurmam yoksa kafayı yerim :))))))senin zaman yakın dilekcim sağlıkla alırsın bebeğini kucağına inşl.bu ara ağlıyorum ağlıyorum açılamıyorummm....
noldu bana anlamadım normalde pekte duygularımı dışa vuramam ama vara yoğa üzülür oldum.... Hadi hayırlısı bakalım...
göknurcum bencede biraz koyu gibi dün bi model gördüm baby max ürünü o hoşuma gitti büyük ihtimal onu alırız..
evime fareler dadandı 4 gündür mutfağa girdiğim yok ilk gün ses duydum eşim tuzak kurdu ertesi gün tuzağa düşmeye başladılar az da değil tam 4 tane yakaladık.dışarda yemek yiyoruz kaç ügndür. evden tiksindim artık taşınmayı bile düşünüyorum 2 gündür. Yönetici ile konuştuk yarın ilaçlama yaptıracaklar. nerden geliyor noluyor anlayamadım. hamile olmasan şimdi evi toplamıştım bile napıcam bu halimle bilmem...
evet çıtırcık aldım birşeyler çantasını bile aldım civilde indirim vardı :)))))))hep elimiz kıza gitti ama yapacak birşey yok.ben hastane çıkışını sevmiyoum onun için papyonlu bir zıbın altına da patikli birşey aldım doğunca giysin diye.bir kaç birşey daha :)aman pek tatlı olacak eşşek sıpası inşl :)tabi o gelene kadar kafayı yemezssem .dengem bozuldu resmen.sizde öyle durumlar oldumu benmi abartıyorum çıtır .birde bebek bana göre 23 hafatay girdi ama ultrasyonda 25 giriyor :)ve 665 grm.boy 30 cm miş.ikikmizde şişiyoruz sanırım.neden öyle önden gidiyor ki :))) ay valla bildiğiniz gibi değilim resmen neden neden diye diye gidecem :):)amin melihacım :) hepsi sevimli oluyolar....
göknurcum cici mi aldın oğluşuna, ne güseeeel :))) mutlu günlerde giysin inşallah...kontrolün de iyi geçer umarım canım, hakkıcık napıyomuş anlat bize.
canım renkler güzel,açık renk pek uygun olmuyo sanki, kiri pası hemen belli olur,malum bebek, belli mi olur batırıverir :) benimkinin beşiği eflatun, beyaz çiçekler var üstünde, arkadaştan ödünç almıştım, güzel yani, çok basit bişey :) hayırlısıyla gelsin minik kuzularınız...
ve burçin sahalarda.ilk çıktın ya artık dahada girmezsssin eve.konyada havalr süper eminim maraş daha sıcaktır.kerem hasta olmasın da ge bakalım.günaydınnnnn
bugün gezmem var,otur otur nereye kadar :))
evet çıtırcık aldım birşeyler çantasını bile aldım civilde indirim vardı :)))))))hep elimiz kıza gitti ama yapacak birşey yok.ben hastane çıkışını sevmiyoum onun için papyonlu bir zıbın altına da patikli birşey aldım doğunca giysin diye.bir kaç birşey daha :)aman pek tatlı olacak eşşek sıpası inşl :)tabi o gelene kadar kafayı yemezssem .dengem bozuldu resmen.sizde öyle durumlar oldumu benmi abartıyorum çıtır .birde bebek bana göre 23 hafatay girdi ama ultrasyonda 25 giriyor :)ve 665 grm.boy 30 cm miş.ikikmizde şişiyoruz sanırım.neden öyle önden gidiyor ki :))) ay valla bildiğiniz gibi değilim resmen neden neden diye diye gidecem :):)
ağla dilekcim ben azcık aştım o dönemleri geri gelmez ise :)ya bende de çok garip ama hatta anormal derecede pisikolojim bozuk sanırım hadi bebek özürlü olsa hadi şöle olsa yolda falan öyle bir çocuk görsem haftalarca aklımda kalıyor.dua ediyorum vesvesemi nedir bilemedim ya.nasıl aşacam bu duyguarı bende bilemiyorum.aman yaaa valla zor süreç gebelik pek sevmemeye başladım hemen geçse 9 ay.sanırım birdaha doğurmam yoksa kafayı yerim :))))))senin zaman yakın dilekcim sağlıkla alırsın bebeğini kucağına inşl.
ayrıca fare için geçmiş olsun.onun streside ayrı olur her an biryerden çıkacak gibi :)kış olmasa değiştir evi derdim ama birde hemilesin.ilaçlansın birde güzel temizlik olur biter inşl.
evet çıtırcık aldım birşeyler çantasını bile aldım civilde indirim vardı :)))))))hep elimiz kıza gitti ama yapacak birşey yok.ben hastane çıkışını sevmiyoum onun için papyonlu bir zıbın altına da patikli birşey aldım doğunca giysin diye.bir kaç birşey daha :)aman pek tatlı olacak eşşek sıpası inşl :)tabi o gelene kadar kafayı yemezssem .dengem bozuldu resmen.sizde öyle durumlar oldumu benmi abartıyorum çıtır .birde bebek bana göre 23 hafatay girdi ama ultrasyonda 25 giriyor :)ve 665 grm.boy 30 cm miş.ikikmizde şişiyoruz sanırım.neden öyle önden gidiyor ki :))) ay valla bildiğiniz gibi değilim resmen neden neden diye diye gidecem :):)
ve burçin sahalarda.ilk çıktın ya artık dahada girmezsssin eve.konyada havalr süper eminim maraş daha sıcaktır.kerem hasta olmasın da ge bakalım.
ayy ne güzel :))) doğmadan alacaklarını bilemiyor insan, netteki listelere göre ve sağolsunlar arkadaşların dediklerine göre aldım, ezbere oluyor. giydirmeye başlayınca eksikler hissediliyor. önlük almamıştım ilk baştai mama yiyeceğini nerden bileyim, şimdi 10 a yakın önlük var hepsi 2 günde bitiyor.badi de öyle, hemen batıyo kusunca. alt pantol dayanıyo bayağı kakası çişi sızmazsa :) papyonlu mu aldınvay vay, şanslı hakkıcık penye battaniye al 3 tane :) sen sor biz söyleriz ihtiyacın olursa tabi
kafayı yiyecek bu kızlar aman allahım,sağ salim bitirseydiniz bigöknurcum o pimpirik telaş bende de çok vardı, e ikimiz de riskli gebelik yaşadık, haliyle daha çok oluyor bizde. ama gene de içim bi nebze rahattı, hani düşünüyodum ama içimde kalıyordu, herkes de diyordu "bişeycik olmaz, sana öyle gelir,boşuna telaş yapma" diye, o da rahatlatıyordu beni. o duygularla geçti gitti işte, 9 ay geçmek bilmiyor, sıkılmaya başlıyor insan...sanırım her anne adayı aynı duyguları yaşıyordur, sadece siz olmayacaksınız
benim de önden gidiyordu gelişimi ama diyabetten dolayıydı, iri de doğdu zaten. 36. haftamda 39 haftalık çıkıyordu bebek, nasılsa erken alınacağı için takmadım ben fazla.bendeki insülin eksikliği bebekte büyüme hormonu etkisi yapıyormuş, ondandı. geri gelmesin de ilerden gitmesi iyi derdi bana dr um, normal sanırım
dilekcim, ağla bari tutma kendini, benim çok olmadı ağlamalrım, sadece film izlerken falan, o da gözlerim doluyordu, ağlamayı hiç sevmem de ben boğazıma düğümlenip kalırdı bişey,ay hiç sevmem o hissi de
aynen hiç birşey bilemiyorum ne alınacak onu nasıl giyecek diye.ailem yakın onun avantajı var tabiki.çıktıkca gözüme güzel gelenlerden alıyorum çıtır, tulum alt üst takım öle papyonlu önünde askı gibi görünümlü vııttırı vıızzık şeyler :)))))))))ama zıbın hepsi ,sanırım giydirilir.annen kızıyor adam gibi şeyler alsana kızım ne bunlar böyle diyr .:)kendisi yapıyor o battaniyelerden onlara şimdilik bakmıyorum.ama çok zevkli birşey ya küçücük aldıkların şaka gibi.Allah sağlıkla kucağımıza bir aldırsa.ayy ne güzel :))) doğmadan alacaklarını bilemiyor insan, netteki listelere göre ve sağolsunlar arkadaşların dediklerine göre aldım, ezbere oluyor. giydirmeye başlayınca eksikler hissediliyor. önlük almamıştım ilk baştai mama yiyeceğini nerden bileyim, şimdi 10 a yakın önlük var hepsi 2 günde bitiyor.badi de öyle, hemen batıyo kusunca. alt pantol dayanıyo bayağı kakası çişi sızmazsa :) papyonlu mu aldınvay vay, şanslı hakkıcık penye battaniye al 3 tane :) sen sor biz söyleriz ihtiyacın olursa tabi
kafayı yiyecek bu kızlar aman allahım,sağ salim bitirseydiniz bigöknurcum o pimpirik telaş bende de çok vardı, e ikimiz de riskli gebelik yaşadık, haliyle daha çok oluyor bizde. ama gene de içim bi nebze rahattı, hani düşünüyodum ama içimde kalıyordu, herkes de diyordu "bişeycik olmaz, sana öyle gelir,boşuna telaş yapma" diye, o da rahatlatıyordu beni. o duygularla geçti gitti işte, 9 ay geçmek bilmiyor, sıkılmaya başlıyor insan...sanırım her anne adayı aynı duyguları yaşıyordur, sadece siz olmayacaksınız
benim de önden gidiyordu gelişimi ama diyabetten dolayıydı, iri de doğdu zaten. 36. haftamda 39 haftalık çıkıyordu bebek, nasılsa erken alınacağı için takmadım ben fazla.bendeki insülin eksikliği bebekte büyüme hormonu etkisi yapıyormuş, ondandı. geri gelmesin de ilerden gitmesi iyi derdi bana dr um, normal sanırım
dilekcim, ağla bari tutma kendini, benim çok olmadı ağlamalrım, sadece film izlerken falan, o da gözlerim doluyordu, ağlamayı hiç sevmem de ben boğazıma düğümlenip kalırdı bişey,ay hiç sevmem o hissi de
yok şekerim ağlama krizi güzel değil.heves etme boşuna.daha nasıl zorluyacan kız adamı hergün dışarda ye mutfağa giremiyom diye hemde pişman ol ilahi çıtıııııııııııır :):)asıl biz sana heveslensek iyi olur :)aşermen sadece dondurma ve bir yaz meyvesi oldu yaz meyvesini bulamadığım için avcumu yaladım geçti :))))))))))))))))))))annelik neden zor neden cennet annelerin ayaklarının altında anladım sanırım :)ay allah seni dilek ya alemsinhamilelik nelere kadir de mi, neler yaptırıyo insana neyse sadece hormonların depreşmesinden ağlayalım da başka bişeyden değil :) zavallı farecik ,ben de üzülürüm hayvanlara, çirkin de olsa vahşi de olsa :2:
ya keşke ben de ağlama krizine girseydim, eşimi zorlasaydım azcık, ne aşerdim ne bişey. mutfağa giremediğim için genelde dışarda yedik, tek avantajım o oldu , çoook pişmanıııım
dilekcim kapattıysanız girmez inşallah bir daha,evi temizletir,oturursun rahat rahat.
göknurcum öyle düşünceler herkeste oluyor,bende de çok vardı.Malum sakatlıklar da çok arttı,insan düşünmeden edemiyor.Doğdu,bende hala var,şimdi de otistik olursa diye endişeleniyorum.Kağanda da öyle hissediyordum,2 yaşına kadar stres yapmıştım.Ben de çok abartıyorum ama,elimde değil.
Haftasına göre önde olması iyidir,ama değişebilir.Benimki de bazen öne geçiyordu,bazen haftasıyla uyumlu oluyordu.Kağan da haftasına göre geriden gelirdi.Ama doğum sonrası gelişimi ona bağlı olmuyor.Çünkü kağan çok iri bir bebekti,yürümeye başlayınca normalleşti.Şimdi kerem de abisinin izinde,iri doğmadığı halde.Yani dilekçim bebek geriden geliyorsa bile telaşlanma,doğduktan sonrası önemli.
Ben de hiç aşermedim,ağlama krizlerim olmadı.Bu süreç herkeste farklı işte.Ama herşeye rağmen güzel
merabalar...
göknurcum rahatladıysan ne mutlu bize. drlar hakkaten bi acayip, insanı bişeye inandırmanın yolu kendine örnek vermektir mesela, kendin yaşamadıysan hastalarından eçvrenden örnek verirsin, en güzel teselli canlı örnekelrdir, ki yalan değil söylediklerimiz, gerçekten bend e her an bu tarz şeyler hissettim. sadece sen ben değil bütüüün anne adayları aynı şeyleri yüzde 100 hissediyor eminim. bu çok normal. iri bebeğin riski sadece normal doğum yapamazsın, yapmaya çalışırsan yakında çıkamaz ve oksijensiz kalabilir o yani .) doğduktan sonra kesinlikle iri bebek avantaj, ben de üzülüyodum iri olcak diye, burda bile kaç kez konuşmuştuk, doğunca ele avuca geliyordu, korkarak almadım kucağıma,maşallah kucağmı dolduruyodu, hani böyle minnacık oluo bebekler de insan çekiniyo tutmaya,bende o o lmadı işte. hemencik de toparladı, kilo alımı da iyi oldu.
burçinin dediği gibi gelişim haftaya göre değişiyor bi de, bazen geriden geliyo bzen önden gidiyor. takmamak gerek :) bebeğin sağ salim doğunca unutursun bu telaşlarını inşallah...
kız nerde yedin etliekmeği burda yiyecektik ama siz yemek yiyip geldiğiniz için tattıramadım size.burçinin dediğine katılıyorum taş yerinde ağırdır derler :))))) nasip olursa bir gün gelir yerinde tatarsın..hem nerde oynadın düğünmü vardı .benmde oynasım var gübeğimim attıra attıra :):)sefan olsun şekerim.göknuuuur, bugün ilk defa etli ekmek yedimgüzeldi, konyaya özgü diye söylüyorum, beğendim
akşam gezmeye gittik de, bi sürü oyun oynadık ya oh stres attım geldim
eğer her iki şekilde de duruyorsa oda güzel burçin.bu arada etliekmeği canın isterse yada istediyse sana hemen yolluyum burçin çok ciddiyim bu konuda.sütlüsün derler ya :)))))))))şimdilik bana iki canlısın diyorlar ye gülüm yee senin canın çekmese bebeğinki çeker modu :):):)gerçekten söylüyorum mikro dalgada ısıt aynı tat olmasada çok yakın olur.ayakta ve kucakta olunca duruyor göknurcum.Herkes otururken ayakta olmak da tuhaf ama napalım,evde de öyleyiz çünkü
etli ekmek yemeyeli ne kadar uzun zaman oldu,güzeldir cidden,ama her şeyi kendi yöresinde tatmak gerek,tutturamıyorlar pek.Oh ne güzel,arada stres atmak lazım gerçekten de.
ben dualarımda seni hiç unutmuyorum semacım en kısa sürede Allahım istediğini versin sana.meraba kızlar, vakit vardı biraz geçmişi okudum maşaallah hepiniz de iyiymişsiniz, Allah sağlık versin cümleye
bende iyi olmaya çalışıyorum. zaman her şeye ilaç olurmuş olmasına da işte bazen sabrı tükeniveriyor insanın, dualarınıza beni de katın nolur, bazen beklemek zor geliyor insana(
kız nerde yedin etliekmeği burda yiyecektik ama siz yemek yiyip geldiğiniz için tattıramadım size.burçinin dediğine katılıyorum taş yerinde ağırdır derler :))))) nasip olursa bir gün gelir yerinde tatarsın..hem nerde oynadın düğünmü vardı .benmde oynasım var gübeğimim attıra attıra :):)sefan olsun şekerim.