- 11 Nisan 2010
- 3.342
- 40
öyle bir imkanın varsa yürü tabii ayşegülcüm,ne güzel
yarın misafirim var,bebek görmeye arkadaşlar gelecek,akşamdan hazırlığımı yapmam lazım,benim oğlan sabah izin vermez çünkü
geçmiş olsun burçin.2 tane bebekte zor oluyor demek:)1 iyi sanırım.kereme yaklaşmasada alıyordur bebek.Allah acil şifa versin .sanada sabırlar tabi.
resmen topik bitmiş kızlar benm net yoktu kaç gündür.Allah kızlar naptı acaba der dururdum.kızlar yokmuş zaten.Çıtır sen nasıl yürümeyi düşünüyorsun.nil nolacak.onuamı alıp yürüyüş yapacaksın.hDİ HASta olursa bebek.
eveet bugün burçine gelirler yarın burçin başlar gezmeye.keremi biz bile göremedik hala demek arkadaşların görmeye gelecek ne güzel :)
kızlar ben koşu bandı almuıştım netten, söylememişim sanırım,muğlaya taşındığımız zaman aldık, kiloları kendi kendime veremem diye, e dışarda da yürüyemem,bebek ne olacak. öyle yani :) 2 gündür 1 er saat yürüyorum, inş bırakmam,zorluyorumkendimi, nili de götürüyorum o odaya, uyuyp kalıyor kendi kendine, uyanıyor gülüyor beni izleyip gülümsüyor, pcden de müzik açıyorum.1 ayda 5 kilo verenler var, benimki nolur bakalım...
burçin kolay gelsin bebkle zor olur,kolay gelsin...akşamdan başla tabi...
göknurcum,net ne kadar gidiyor sizde öyle...
melihacım, nil izin veriyor şükür yürümeme :)