Kahramanmaras///46

öyle bir imkanın varsa yürü tabii ayşegülcüm,ne güzel

yarın misafirim var,bebek görmeye arkadaşlar gelecek,akşamdan hazırlığımı yapmam lazım,benim oğlan sabah izin vermez çünkü

geçmiş olsun burçin.2 tane bebekte zor oluyor demek:)1 iyi sanırım.kereme yaklaşmasada alıyordur bebek.Allah acil şifa versin .sanada sabırlar tabi.

resmen topik bitmiş kızlar benm net yoktu kaç gündür.Allah kızlar naptı acaba der dururdum.kızlar yokmuş zaten.Çıtır sen nasıl yürümeyi düşünüyorsun.nil nolacak.onuamı alıp yürüyüş yapacaksın.hDİ HASta olursa bebek.

eveet bugün burçine gelirler yarın burçin başlar gezmeye.keremi biz bile göremedik hala demek arkadaşların görmeye gelecek ne güzel :)

kızlar ben koşu bandı almuıştım netten, söylememişim sanırım,muğlaya taşındığımız zaman aldık, kiloları kendi kendime veremem diye, e dışarda da yürüyemem,bebek ne olacak. öyle yani :) 2 gündür 1 er saat yürüyorum, inş bırakmam,zorluyorumkendimi, nili de götürüyorum o odaya, uyuyp kalıyor kendi kendine, uyanıyor gülüyor :emir_bebek: beni izleyip gülümsüyor, pcden de müzik açıyorum.1 ayda 5 kilo verenler var, benimki nolur bakalım...

burçin kolay gelsin bebkle zor olur,kolay gelsin...akşamdan başla tabi...

göknurcum,net ne kadar gidiyor sizde öyle...

melihacım, nil izin veriyor şükür yürümeme :)

merabalar, gelen giden yok gene :KK55:herkes iyidir inşallah...

bugün yürüyüşe başladım, bana destek olun :KK1: öncedne de yürüyodum da düzenli değildi, aada ve az süre yürüyordum. bebeğim izin verdiği sürece günde 1 saat yürümeyi deniycem.inşallah başarabilirim...

canım benim işin zor kısmı başlamak zaten bir kaç gün yürü sonra bünyen alışacak yürümesen bir eksiklik hissedeceksin.koşu bandının olması çok güzel bir avantaj ilk okuyunca bende dedim bebişle bu soğukta nasıl yürüycek diye... fırsat buldukça yürürsün artık.

bu aralar park yatak ve uyku seti araştırıyorum önerisi olan var mı?

S705 Massimo Ricco Oyun Parkı (KIRMIZI) - Ürün Kategorileri

bu modeli beğendim ama rengi çok mu koyu.. gerçi çok renkli şeyleride pek sevmem ama...

günaydınnnnn

dilekcim rengi güzelmiş,erkeğe de kıza da uyar.Ben beğendim

göknurcum burda olsan görüşürdük,görürdün ama uzaklara gittin işte

merabalar...
evet dilekcim,başlamak bitirmenin yarısı :) 3 gündür sabahları yürüyorum 5 km. yorucu oluyor ama... :))) bakalım sonuç ne olur, 1 ayda versem yeter,devam etmem daha da :pPP

ben de beğendim rengini,bizim bebek arabamız da bu renklerde, gri,kırmızı renkte, kız ve erkeğe uygun olur diye seçtik. park yataktan pek memnun değildi kulşlannalar ama bi bak bakalım :) ben 1 ay beşiğinde yatırdım, 2,5 aydır yanımızda yatıyor :)

günaydınnnnn

ayşegül yanınızda yatırmasan daha iyi olur ama,alışırsa ayrı yatmaz ilerde.

bu arada biz tam 45 günlük olduk,doğan büyüyor işte,ama nasıl büyüyor bana sorun :KK43:( Gören halime acıyor,yok böyle bir bebek ya

günaydınnnnn

bu arada biz tam 45 günlük olduk,doğan büyüyor işte,ama nasıl büyüyor bana sorun :KK43:( Gören halime acıyor,yok böyle bir bebek ya

evet öyle diyolar ama yanımda çok güzel oluyor, 8-9 saat uyuyoruz beraber, gözlerini açmadan emziriyorum hiç uyanmıyor ağlamıyor, çok rahat. beşikte olunca kucağıma alırsam ağlar diye korkuyorum. eşim de şikayet etmeye başladı artık, beşiğine yatır diyor :) bakalım ufak beşiğine yatırmayı düşünüyorum.
ah yaramaz bıcır, annesini üzmesin kızıcam ona :emir_bebek:

günaydınnnnn

dilekcim rengi güzelmiş,erkeğe de kıza da uyar.Ben beğendim

göknurcum burda olsan görüşürdük,görürdün ama uzaklara gittin işte

evet canım eşime gösterince o da hem kız hem de erkek bebk için kullanılabilir dedi.. Benimkiş birinci doğurmadan ikinciyi planlamış sanırım :KK9:

merabalar...
evet dilekcim,başlamak bitirmenin yarısı :) 3 gündür sabahları yürüyorum 5 km. yorucu oluyor ama... :))) bakalım sonuç ne olur, 1 ayda versem yeter,devam etmem daha da :pPP

ben de beğendim rengini,bizim bebek arabamız da bu renklerde, gri,kırmızı renkte, kız ve erkeğe uygun olur diye seçtik. park yataktan pek memnun değildi kulşlannalar ama bi bak bakalım :) ben 1 ay beşiğinde yatırdım, 2,5 aydır yanımızda yatıyor :)

ee naparsın canım yorulmadan olmuyor. önümüz yaz yazın giyeceğin, alacağın yeni cicileri düşün koşu bandında bak bakim yoruluyomusun ... :KK9:
bu üründen başka gözüme çarpan güzel bişey olmadı büyük ihtimal bunu alırız..Hayırlısı bakalım.

günaydınnnnn

:nazar: maşallah :nazar: doğru diyosun canım dışardakine büyüdüğünü görmek basit neler çektiğini bir sen bilirsin. Çocuk bu kolay büyür mü hele hastalıkları ömürden ömür alır... Allah şifa versin bütün bebişlere...

ay dilek :KK52: yarın yürüyüş yaparken düşünücem yazın giyeceğim cicileri :KK12::KK12::KK12: gene süslenip püslenicem, hem de kızım olucak yanımda, onu da süslerim :emir_bebek:

ay harika olur ya,kız bebişi elbiselerle süsleyip gezmeye çıkmak çok güzel olsa gerek,napalım biz de bakarız sadece

siz de oğlanlara gelin bakarsınız burçincim :KK31: ya kızların süslemesi başka da erkekelre gömlek ve takım elbiseler nasıl güzel oluyor, şirin,ufACIK KOCAMAN ADAMCIKLAR GİBİ, size de öyle geliyo mu, böyle tarz giydiriyolar bi de bazı aileler, zincirler oluyo pantolonunda, moda gömlekler falan,bayılıyorum çok yakışıklı oluyolar :KK9:

napalım,biz de kendimizi öyle kandırıyoruz işte,gelin alırız diye.Ama kızımla gezmelere gitmek de isterdim yani,kısmet.Ben küçük çocuklarda takımı çok beğenmiyorum ama gömlekler yakışıyor cidden.Çocuk kıyafetlerinin hepsi birbirinden güzel gerçi.Nil büyüdükçe hele de ayaklanınca giydikleri daha bir yakışır,kendini gösterir,hele de triko elbiselere hastayım,ne çok yakışıyor altına botlarla.Nil de fıstık gibi olur,bizim gibi erkek anneleri de bakar durur artık

Ayy bende çok seviyorum çocukların cici cici giyinmelerini. Eskiden hep hayal ederdim bi kızım olsun onunla aynı renklerde takım gibi giyinelim diye. Hatta geçen nette pijama takımı gördüm anne kız aynı takım çok güzeldi. Allah nasip ederse ilerde almak isterim. Eşimle bile aynı renk giymeyi seviyorum garibim o da alıştıbazen soruyor ne renk giycen ona göre giyeyim diye :) kızlar iki gündür bir duygusallık var üstümde normalmi acaba sulugoz oldum resmen :KK43:

$429532_131345673688205_493317097_n.jpg

alın size süslü kız teyzeleri :KK9:

emsalsiz ablacım normal daha sen gör nelere ağlayıp nelere gülcen :KK9: psikopat gibi oluyor insan :KK9:

kaç haftalık oldunuz :KK49:

canım benim işin zor kısmı başlamak zaten bir kaç gün yürü sonra bünyen alışacak yürümesen bir eksiklik hissedeceksin.koşu bandının olması çok güzel bir avantaj ilk okuyunca bende dedim bebişle bu soğukta nasıl yürüycek diye... fırsat buldukça yürürsün artık.

bu modeli beğendim ama rengi çok mu koyu.. gerçi çok renkli şeyleride pek sevmem ama...

hiç hoşuma gitmiyor bence mağzalarda bakında alın çok kullanışsız

Canım benim maşallah ne tatlı yerim ben onun dilini... 30. Haftamdayim canım çok şükür zar zor geldik. Inş sağlıkla doğar bebeğim. Daha mağazalardan bakmadık netten fikir edinmek için bakerken hoşuma gitti. Ama gezip bi bakicam ne var ne yok etrafta diye...

napalım,biz de kendimizi öyle kandırıyoruz işte,gelin alırız diye.Ama kızımla gezmelere gitmek de isterdim yani,kısmet.Ben küçük çocuklarda takımı çok beğenmiyorum ama gömlekler yakışıyor cidden.Çocuk kıyafetlerinin hepsi birbirinden güzel gerçi.Nil büyüdükçe hele de ayaklanınca giydikleri daha bir yakışır,kendini gösterir,hele de triko elbiselere hastayım,ne çok yakışıyor altına botlarla.Nil de fıstık gibi olur,bizim gibi erkek anneleri de bakar durur artık

öyle deme burçin:KK50:, kısmet işte dediğin gibi. sanırım her annenin hayalidir kızının olması...
kızın olsa günlere alıştırırdın onu, sosyal olurdu,becerikli olurdu senin gibi.
evet büyüynce daha belli olur cicileri, yakışır. ben de botları seviyorum ama renkli taytlarla seviyorum :)))

dilekcim, doğaldır duygulanmak, ben de hiç ağlak biri değilimdir öyle filmlere dizilere ağlayanlara sinir olurdum ama bazen elimde olmadan gözlerim doluveriyor benim de...annelere özgü bişey, hormonların yüzünden :KK47:

karakız, maşallah çok tatlı, saçlara bak :KK31:

Son düzenleme:
Eki Görüntüle 609560

alın size süslü kız teyzeleri :KK9:

emsalsiz ablacım normal daha sen gör nelere ağlayıp nelere gülcen :KK9: psikopat gibi oluyor insan :KK9:

kaç haftalık oldunuz :KK49:

oy maşallah,ne şekermiş bu,Allah bağışlasın

Ayy bende çok seviyorum çocukların cici cici giyinmelerini. Eskiden hep hayal ederdim bi kızım olsun onunla aynı renklerde takım gibi giyinelim diye. Hatta geçen nette pijama takımı gördüm anne kız aynı takım çok güzeldi. Allah nasip ederse ilerde almak isterim. Eşimle bile aynı renk giymeyi seviyorum garibim o da alıştıbazen soruyor ne renk giycen ona göre giyeyim diye :) kızlar iki gündür bir duygusallık var üstümde normalmi acaba sulugoz oldum resmen :KK43:

inşallah giyersiniz beraberce ,sonra da gezmeye ,ne güzel.Ben hep duygusal olunca hamilelikte değişiklik olmamıştı.Her şeye ağlama potansiyelim vardır malesef

öyle deme burçin:KK50:, kısmet işte dediğin gibi. sanırım her annenin hayalidir kızının olması...
kızın olsa günlere alıştırırdın onu, sosyal olurdu,becerikli olurdu senin gibi.
evet büyüynce daha belli olur cicileri, yakışır. ben de botları seviyorum ama renkli taytlarla seviyorum :)))

dilekcim, doğaldır duygulanmak, ben de hiç ağlak biri değilimdir öyle filmlere dizilere ağlayanlara sinir olurdum ama bazen elimde olmadan gözlerim doluveriyor benim de...annelere özgü bişey, hormonların yüzünden :KK47:

karakız, maşallah çok tatlı, saçlara bak :KK31:

evet ya,renkli taytlara ben de bayılıyorum.Giydirirdim günlere giderdik beraber.Benim yerime siz gidersiniz artık.Ben de kız bakarım gittiğim yerlerde :))

merhaba kızlar...

nasılsınız??

bence her çocuğun yeri ayrı oğlanlarında ayrı sevimli halleri oluyo kızlarında rabbim hepsine sağlık versin inşallah...

park yatak kullanan arkadaşlar var benm duyuklarım memnun .hatta bende düşünüyorum daha var bana ama aklımda öyle bir şey var.sank, reng, koyu gibi.netten görüntü olarak öyledir belki.biraz daha canlı renkmi olsa acaba.

günaydınnnnn

waaay kerem beye .:nazar::nazar:maşaallah kırkı çıkan hemen büyür derler.inşl keremde öyle olur büyür hemen uslanır ağlamaz fazla.
merhaba kızlar...

nasılsınız??

bence her çocuğun yeri ayrı oğlanlarında ayrı sevimli halleri oluyo kızlarında rabbim hepsine sağlık versin inşallah...
şahsen iyiyim ben melihacım bu aralar yoğum misafir ağırlamalarım ve sabah kahvaltılarım vardı ben gittim sabah.akşam misafir vardı.:)sonra nasip olursa oğluşa birşeyler aldım gezdim çarşıda azcık.yarında dr kontrolum vvar.inşl herşey iyidir.

amin melihacım :) hepsi sevimli oluyolar....

göknurcum cici mi aldın oğluşuna, ne güseeeel :))) mutlu günlerde giysin inşallah...kontrolün de iyi geçer umarım canım, hakkıcık napıyomuş anlat bize.
canım renkler güzel,açık renk pek uygun olmuyo sanki, kiri pası hemen belli olur,malum bebek, belli mi olur batırıverir :) benimkinin beşiği eflatun, beyaz çiçekler var üstünde, arkadaştan ödünç almıştım, güzel yani, çok basit bişey :) hayırlısıyla gelsin minik kuzularınız...:nazar:

X