- 19 Aralık 2008
- 13.816
- 429
yiyorsa ne güzel,arada bir olsun canım,bize de yazık.Ama bir süre sonra kızın da yemeğe başlayınca geçiştirmek istemeyeceksin.Sağlıklı beslensin,karnı doysun diye illa güzel şeyler yapman gerekecek.
ayyy kızlaarrrr
kem küm şeeyyyy
valla saklama filan değilde zaten ilk 3 ayım çok kötü geçti resmen sırt üstü yattım raporlar aldım, o dönem pek nete girmedim bile. Şimdide konumu açılmadı noldu malum klasik ben işte bir geliyorum bir gidiyorum güzelce muhabbete dahil olamıyorum ki...
göknurcum sen kaç haftalık hamileydin canım.. ben 29.haftamdayım.Allah sağlıkla doğurmamızı nasip etsin inş...
ayşegülcüm ismini yağmur düşünüyorum eşimi ikna edebilirsem eğer ...
bu arada bir haftadır kasığıma felaket ağrı saplanıyor günde 1 defa 5 dk filan sürüyor resmen adım bile atamıyorum. Normalmi acaba p.tesi inş. dr. a gidicem kontrole inş. normaldir...
bebetommmm sen yenisin galiba
yada ben dikkat etmedim, neyse hoş geldin
hamilelik güzel diye bir muhabbet geçmiş, valla sağlığım yerindeyken tadını çıkarmaya çalışıyorum hoşuma gidiyor benimde bebişimin tekmelerini seyretmek, ama ağrılar sancılar olunca zaman geçsinde hemen doğsun istiyorum. Malum geçen sene bir bebeğimi kaybetmiştim. Gözüm korktu sanırım ufak bi şeyde panik yapıyorum. Rabbim kimseyi korktuğuna uğratmasın. Evlatlarımızı bize bağışlasın...
Bende bir kahramanmaraşlı olarak konuya hemen daldımmm :)
Ayşegül kulaklarımı çınlatmışşsın canımb bak uğradım:)..Ben sizi uzakkktan takipteyim kızlar iyimi bir bakayım diyip çıkıyorum .Bazen yazıyorum bazen yazmadan ..İyi herkes maşşallah daha ne olsun
geçmiş olsun burçin.2 tane bebekte zor oluyor demek:)1 iyi sanırım.kereme yaklaşmasada alıyordur bebek.Allah acil şifa versin .sanada sabırlar tabi.bebetomm hoşgeldin
dilekcim kasık ağrısı normal,ama sen yine de dr'una bir sor.Bu arada sen epey yol katetmişsin,göknur'dan önce doğum yapacaksın.Sağlıklı doğsun bebişleriniz inşallah
Benim çocukların ikisi de dün çok ateşliydi.Kağan hala öyle,kerem'inki az düşmüş gibi.Çok zor çocukların hastalığı ya.Kerem'e bulaşmasaydı iyiydi ama...
resmen topik bitmiş kızlar benm net yoktu kaç gündür.Allah kızlar naptı acaba der dururdum.kızlar yokmuş zaten.Çıtır sen nasıl yürümeyi düşünüyorsun.nil nolacak.onuamı alıp yürüyüş yapacaksın.hDİ HASta olursa bebek.merabalar, gelen giden yok geneherkes iyidir inşallah...
bugün yürüyüşe başladım, bana destek olunöncedne de yürüyodum da düzenli değildi, aada ve az süre yürüyordum. bebeğim izin verdiği sürece günde 1 saat yürümeyi deniycem.inşallah başarabilirim...
eveet bugün burçine gelirler yarın burçin başlar gezmeye.keremi biz bile göremedik hala demek arkadaşların görmeye gelecek ne güzel :)öyle bir imkanın varsa yürü tabii ayşegülcüm,ne güzel
yarın misafirim var,bebek görmeye arkadaşlar gelecek,akşamdan hazırlığımı yapmam lazım,benim oğlan sabah izin vermez çünkü