Kahramanmaras///46

günaydınlar... ay bugün hiç bişey yapasım yok, birazdan kocam gelince kahvaltı yedirmeyi düşünüyorum

yiyorsa ne güzel,arada bir olsun canım,bize de yazık.Ama bir süre sonra kızın da yemeğe başlayınca geçiştirmek istemeyeceksin.Sağlıklı beslensin,karnı doysun diye illa güzel şeyler yapman gerekecek.

yiyorsa ne güzel,arada bir olsun canım,bize de yazık.Ama bir süre sonra kızın da yemeğe başlayınca geçiştirmek istemeyeceksin.Sağlıklı beslensin,karnı doysun diye illa güzel şeyler yapman gerekecek.

evet canım, her öğün taze taze bişeyler yapmalıyım ona :) çorbalar püreler :) şimdiden öğrenmeye çalışıyorum neler verilirmiş diye, 4 aylık olduktan sonra ek gıdaya geçebiliriz bakalım, az kaldı 3,5 aylık oldu çünkü. neyse kocam gelmiyormuş bugün,cumaya gider sanırım, her zaman olmuyor böyle, oh rahatladım :) ne üşengecim yaaa

ayyy kızlaarrrr
kem küm şeeyyyy

valla saklama filan değilde zaten ilk 3 ayım çok kötü geçti resmen sırt üstü yattım raporlar aldım, o dönem pek nete girmedim bile. Şimdide konumu açılmadı noldu malum klasik ben işte bir geliyorum bir gidiyorum güzelce muhabbete dahil olamıyorum ki...
göknurcum sen kaç haftalık hamileydin canım.. ben 29.haftamdayım.Allah sağlıkla doğurmamızı nasip etsin inş...
ayşegülcüm ismini yağmur düşünüyorum eşimi ikna edebilirsem eğer ...

bu arada bir haftadır kasığıma felaket ağrı saplanıyor günde 1 defa 5 dk filan sürüyor resmen adım bile atamıyorum. Normalmi acaba p.tesi inş. dr. a gidicem kontrole inş. normaldir...

bebetommmm sen yenisin galiba
yada ben dikkat etmedim, neyse hoş geldin
hamilelik güzel diye bir muhabbet geçmiş, valla sağlığım yerindeyken tadını çıkarmaya çalışıyorum hoşuma gidiyor benimde bebişimin tekmelerini seyretmek, ama ağrılar sancılar olunca zaman geçsinde hemen doğsun istiyorum. Malum geçen sene bir bebeğimi kaybetmiştim. Gözüm korktu sanırım ufak bi şeyde panik yapıyorum. Rabbim kimseyi korktuğuna uğratmasın. Evlatlarımızı bize bağışlasın...

evet yeniyim cnm hoşbuldum :))

bebetomm hoşgeldin

dilekcim kasık ağrısı normal,ama sen yine de dr'una bir sor.Bu arada sen epey yol katetmişsin,göknur'dan önce doğum yapacaksın.Sağlıklı doğsun bebişleriniz inşallah

Benim çocukların ikisi de dün çok ateşliydi.Kağan hala öyle,kerem'inki az düşmüş gibi.Çok zor çocukların hastalığı ya.Kerem'e bulaşmasaydı iyiydi ama...

Bende bir kahramanmaraşlı olarak konuya hemen daldımmm :)

hoşgeldin bebetommmm, dal tabi :) maraşlı olarak bi sen varsın herhalde :))) ilknur uğrayamıyor pek çünkü :)

dilekcim az kalmış sayılır,çoğu gitti azı kaldı yani. kasık ağrısı bende olmadı, bilemiyorum, bi sor bakalım dr a. göknurdan öncesin gerçekten, o 22. haftada falan olması lazım :44: ben köye gidicem birazdan, eşim görevde yine, değişiklik olur bana.
burçin geçmiş olsun ya, ne hassas bebişler oldu senin bu oğlanlar hemen kapıyolar valla, allahım inşallah atlatırlar çabucak...

meliha görünmüyor, gökçe de hasta değildir umarım...

Ayşegül kulaklarımı çınlatmışşsın canımb bak uğradım:)..Ben sizi uzakkktan takipteyim kızlar iyimi bir bakayım diyip çıkıyorum .Bazen yazıyorum bazen yazmadan ..İyi herkes maşşallah daha ne olsun

maşallah... seni nasıl getirdim ama, sen misin yazmadan çıkan işyerinde giremedğini biliyoruz. kayınvaliden ve kuzularınla nasıl giiyor :)))

kreş olayı mahfediyor bizi.Yanındaki arkadaşları hep gripmiş kağan'ın,onlardan bulaşmıştır.O da kerem'e bulaştırıyor malesef.Böyle bir döngü (

ilnurcum uğra tabii,özletme kendini

Kayınvalidemler izinde şu an annnemler var. Kayınvalideyle aram iyi çok şükür.İkimizde acemiliği attık onun ikinci gelini gelince ilki kıymete bindi..HEheee baktı kaynanalık yapamıyor annelik yapayım dedi iyiyiz sağolsun.Bazen anne kız anlaşamıyoruz (artık böyle düşünüyorum ), annemle bile çatışıyosam kaynanaamla gayet normal. Kuzucuklarım da iyi, mutlular maşşallah zaten herşey onlar için ..Kreşi düşündüm ikisi de sürekli hasta olur diye vazgeçtim sabah terli terli yatktan servise vermek ikisiylede benim ilgilenmem çok zor olurdu.Bakıcı sıkıntılıydı hiç tanımadığın,birine emanet etmek, bakıcı nazı çekmek istemediğim için kayınvalidemi getirdim biliyosunuz gerçi.. ama çok masraflı oldu bize hayırlısı bakalım allahım pişman etmesin..İş yerim de sadece face var ondada bir iki hamle yapabiliyosun hemen engelleniyor.Siz yazışın ben bakar çıkarım,, hımmmm iyiler ok derim

günaydın kızlar...

burçincim geçmiş olsun cnm tabi çok çocuğun içinde helede hava kötüyse çocuklar hemen hasta olurlar inşallah çabuk atlatırlar...

ayşegülüm bizi merak etmişsin cnm iki gündür gökçe gazından hiç durmuyodu bu gecede benim dişim sabaha kadar ağrıdı şişti iltihaplanmış resmen ağladım ağrıdan hiç uyumadım Allahtan pazar bugün eşim evde sabah acile gittim dayanamadım doktor iğne yaptı hala tam olarak geçmedi şişti iycede emziremiyorumda iğne olduğum için mamayıda istemiyo fazla bu bi kaç saat geçse daha iyi olcak inşallah..

hepiniz iyisinizdir inşallah ben şimdilik çıkıyorum görüşürüz sonra...

geçmiş olsun melihacım, başıma gelmedi hiç ama diş ağrısı zor derler, geçer inşallah. gökçe de az sabretsin artık :) kolay gelsin sana.

ilknurcum oh aranız iyiyse ne güzel,sevindim :) bakıcı ve kreş düşünmedin ama çocuklarına evde anneler bakıyor, daha iyi, varsın masraflı olsun napcan artık :) tamam sen arada bakıp çık yine, yokla bizi

geçmiş olsun melihacım,hamileliğinden beri dişinden çekiyorsun,biran önce iyileşir inşallah.

merabalar, gelen giden yok gene herkes iyidir inşallah...

bugün yürüyüşe başladım, bana destek olun öncedne de yürüyodum da düzenli değildi, aada ve az süre yürüyordum. bebeğim izin verdiği sürece günde 1 saat yürümeyi deniycem.inşallah başarabilirim...

öyle bir imkanın varsa yürü tabii ayşegülcüm,ne güzel

yarın misafirim var,bebek görmeye arkadaşlar gelecek,akşamdan hazırlığımı yapmam lazım,benim oğlan sabah izin vermez çünkü

iyi akşamlar...

ayşegülcüm diş ağrısı çekmediğin için çok şanslısın ne güzel inşallah hiç çekmezsin. hadi bakalım yürüyüş çok iyi olur ben hele kışın yürüyüşü daha çok severim hava soğuktur ve yürüdükçe ısınırsın hem daha çok kalori yakarsın hemde bunalmadan yürürsün nil bebişde izin versin annesine birazcık..

burçincim gerçekten çok çektim dişten bakalım cuma gidicem dişçiye inşallah çabuk halleder dişçi fobim olduğu için aslında hiç gitmek istemiyodum ama dayanamıcam artık.. cnm bende misafir gelcende akşamdan yapıyorum hazırlığımı yoksa imkansız oluyo hadi kolay gelsin sana...

göknur nerelerdesin sesin çıkmıyo??

geçmiş olsun burçin.2 tane bebekte zor oluyor demek:)1 iyi sanırım.kereme yaklaşmasada alıyordur bebek.Allah acil şifa versin .sanada sabırlar tabi.

resmen topik bitmiş kızlar benm net yoktu kaç gündür.Allah kızlar naptı acaba der dururdum.kızlar yokmuş zaten.Çıtır sen nasıl yürümeyi düşünüyorsun.nil nolacak.onuamı alıp yürüyüş yapacaksın.hDİ HASta olursa bebek.

öyle bir imkanın varsa yürü tabii ayşegülcüm,ne güzel

yarın misafirim var,bebek görmeye arkadaşlar gelecek,akşamdan hazırlığımı yapmam lazım,benim oğlan sabah izin vermez çünkü
eveet bugün burçine gelirler yarın burçin başlar gezmeye.keremi biz bile göremedik hala demek arkadaşların görmeye gelecek ne güzel :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…