Kahramanmaras///46

bende marasa gelin gitmeyecegim canim, ama sonucta marasli bi aileye gelin gidiyoruz bunu demek istiyorum bizde antalyada kalacagiz ama annesi ve babasi marasta oldugu icin, gideriz tabi marasa.
Ben gittim gördüm, mado'da dondurmada yedim kaydirigubbakcemile3 cok begendim ben, nede olsa askimin memleketi dimi :jeyyar:

annadımmmm doğru diyosun illa gitmek gerekmiyor, gelin gidiyos daha ne ossun demek gördün sen ne güsell inşallah bana da kısmet olur. bizimkinin anası da yokk babası da rahmetli olmuşlar :1no2: akrabaları var orada ve yaylada evleri var.. Allah herkesin hayırlı işini tamamına erdirsin ağız tadıyla :asigim:

canim anladigim kadari ile nisanlin marasli.oh ne guzel.hemseriyiz.maras guzeldir.dondurmasi yemekleri.sende gorursun ins en kisa zamanda.bu arada yenimi katiliyorsun aramiza

canimmmm sende marasli ile evleniyon.ne guzel.sevindim valla ikinizin adina.maraslilar cok iyidir.eee nede olsa benim memleketim canim.:roflol:allah mutluluklar versin canim size

canim anladigim kadari ile nisanlin marasli.oh ne guzel.hemseriyiz.maras guzeldir.dondurmasi yemekleri.sende gorursun ins en kisa zamanda.bu arada yenimi katiliyorsun aramiza

Evett yeni katılıyorum aranıza,İstanbul'dan Özlem ben (tanışmak için biraz geç kaldım daldım hemen konuya özür dilerimm kaydirigubbakcemile3) evet inşallah 2009 baharında maraş gelini olacağım sositososito kendi memleketimin topicinden önce burayı buldum hemen. öğreneceğim çok şey var sizlerden çookk

üzüldüm canim benim ya :çok üzgünüm: amin gülüm, amin Şeniz

canim hosgeldin aramiza tabiki yardimci oluruz sana.sen sor yeterki.biz her zaman yanindayiz.bu topic cok sicak ve samimi.burda oldugum icin cok mutluyum.insan dertlerini sorunlarini paylasiyor burda.bende yeni sayilirim.bu arada memleket neresi senin

herkese merhab nasılsınız hemsolar keyifler nasıl
bişey soracam kaynanasıyla aynı evde oturanm varmı

aynı binada oturan güzelkızms var. hayrola ne oldu. anlat be güzelim. bizle dertleş. yardımcı olalım. gerekirse döveriz yanim.kötükedihüsoklava::roflol:

mrh kızlar nasılsınız bügün bakalım

dermancım güzel kızım, sen nasılsın. özlettin, şimdide görünüp kaçıyon. klava: anlat bakalım yok olduğun zamanlar neler yaptın.:1hug: kardeşini evlendirmişsin. sen nikahlandın. hiç mi başka anlatacak yok. şöyle uzun uzun anlat.

Hoşbuldummm hepinis çok sıcakkanlısınız beni de aranıza aldığınız için sağolun, eksik olmayınn Şeniz biz yozgatlıyız canımcım..oranın kültüründen çok uzak kaldım şimdi de zaten kahramanmaraş'a yoğunlaştım her bişeyini çok merak ediyorumm :sm_cool:

canım hoşgeldin. bugün dışardaydım. eve yeni geldim. karşılama heyeti olarak seni seviyoruz ve hergün aramızda görmek istiyoruz.

[/IMG]

canım bizim yöre et yemeklerini çok severler. içli köfte çok zordur. onuda zamanla öğrenirsin. bulgur yemekleri çok vardır. genelde acıyı seveceksin. işte bizim en büyük özelliğimiz. tarhanamızda değişiktir. marketlerde satılan tarhanalara benzemez. genelde yemek kitabıyla bu işin üstesinden gelirsin. biz sanki çok mu biliyorduk. hatta ben evlendiğimde ilk defa mutfağa girdim. ailem okuyor o diye beni mutfağa sokmamıştı. yakarak, dökerek şimdi ustalaştık.

evet bu topiğin en büyüğü benim. sormak istediğin olursa severek yardımcı oluruz. nişanlın k.maraşın neresinden. kimse sormamış. bari ben sorayım dedim. ben elbistan ilçesindenim.

canım hoşgeldin. bugün dışardaydım. eve yeni geldim. karşılama heyeti olarak seni seviyoruz ve hergün aramızda görmek istiyoruz.

[/IMG]

anammm bu ne güsel karşılama msjıydı bölee çok teşekkür ederimmmm mutlu oldum kaydirigubbakcemile3 sana ve tüm grup üyelerine teşekkür ederim,eğlenceli paylaşımlar dilerimmmmmm:1hug:

ama ben artık izmire yerleştim. başka yerede artık gitmem. allah büyük konuşturmasın da. bıktım açıkçası. önce ankaradan kırklareline, ordan malatyaya gelin gidişim. ordan balıkesire tayinimiz. emekli olunca hadi kız yalnız onun yanına izmire. o şehir bu köy dolanmak çok zordu.

Evet canım yaaaa aynen bahsettiğin gibi çok seviyor:1rolleyes: Allah'tan ben de acıyı baharatı eti severim, bu konuda sorun olmayacak inşallah. yapımı zor yemekler olunca biraz tedirgin oluyorum, çok haklısın kitaplar var artık yerimseniben

yaşını sormamda sakınca var mı?? ben de çok küçük sayılmam 79'luyum :asigim:

sözlüm Andırın'lı. sen de ne kadar çok şehir gezmişsin valla çok şaşırdımm :1shok: inşallah burada karar kılarsınız, hoşş senin elinde değilmiş şartlar sürüklemiş, Allah gönlüne göre verir inşallah canım benim Şeniz

aksama ne pisiriyorsunuz kizlar.ben musakka ve pilav yaptim.oturdum bir guzel esimi bekliyordum.mesaj cekti.aksama gelemeyecegim toplantim var yemek hazirlama diye.bende kizdim.klava:simdimi soyluyorsun diye.kim yiyecek simdi o kadar yemegi.hadi bana buyrun beraber yiyelimcokacimcoook

kardeşim evlendi maraştan gelin alıdık. şuan beraber yaşıyoruz bende evdeyim düğün tarihimi bekliyorum ne yapayım işte hep aynı şeyler nişanlım döndü Arabistana bende vizemi bekliyorum çıkar çıkmaz bende gideceğim canım sen neler yaptın

canım benim benim eşimde yozgatlı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…