:roflol:ablam benim günaydın bende ablama jest olsun deyip kahvaltı sofrasının resmini ekleyim şölem güzel bir pazar kahvaltısı yapsın dedim ,
okumadan eklersen işte başına bu gelir berfin:mymeka:ablam benim sen yine bizden önce kalkıp sofrayı kurmuşun eline sağlık ,tekrar eklediğim sofrayı sileyim dedim eee yok dedim sonra ben onu canım ablam için ekledim ,afiyet olsun birtanem ,
bu arada güzel bayan buluşma da çok şıksınız yerimsenibenbenim yerimede öpselerdi seniŞeniz
SOFRANIN NOTU:) 10 PUAN:hooray:
günaydın kahvaltı süper 100 puan:)
izmir fotolarina baktim betus abla gercekten cok hossunuz.allah muhabbetinizi arttirsin.nette tanisip boyle muhabbetkar olaniz dogrusu bravo
sizler neler yapiyorsunuz kizlar bugun.disari cikacak misiniz.yoksa evi tercih edenlerden misiniz.
günaydınnn bende kahvaltınıza ortak olup puan veriyorumm kabul edersen ablaaa cokacimcoook hıımm kahvaltıı onn üstüüü onnn:lepi: ama ben bir baslarsam yemeğe kimseyee birşeycikkk kalmazz yaaabombayaa bilee bırakmam:jeyyar:baştan söyleyim dedim ona göre kabul edin benii kahvaltıyaaa hıııı kabul mü