Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
teşekkürler canlarım kurtlarımı döküp dönücem inş.
kuuşuuuum ben maraşa her gittiğimde ne görürsem yiyorum valla.sonra tabi biraz hazm sorunu yaşıyorum ama olsun değer.
bakın yiyeceklerimi şimdiden sıralıyorum size
paça,döner.iskender.kebap,haşlanmış mısır,hamburger,kumpir,eğer birde vaktim kalırsa pizza yemek istiyorum.
inanın bunları yiyorum karnım doyuyor ama gözüm doymuyor.haaaaa birde pazarcıkta bizim bir kebapçı var acayip kebap yapıyor genelde gidiş ve dönüşlerdede 1.5 kuşbaşı yiyorum.
ayyyyyyyy şimdiden ağzımın suyu aktı
[/QUOTE
valla ne deyim 100 puan.muthis gorunuyor yine sofraniz.hamilelerin allah yardimci olsun sizin bu sofralari gorunce insanin agzinin suyu akiyonaniknanik
Canim benim hosgeldin aramiza :1hug:bende marasa gelin gidecegim senle ayni durumdayiz yani yemek konusunu bende ilk basta cok düsünmüstüm, benimde Canom et yemeklerine düskün, ama bir makarna hastasi :roflol: hem zor degil ki canim benim, ögreniriz daha dimi Şenizmerhabalar,hepinise hayırlı bir hafta diliyorum.
çok yakında kahramanmaraş'lı bir ailenin gelini olacağım inşallah. örf ve adetlerini çok bilmemekle birlikte sanırım yemek kültürlerinin gelişmiş olduğunu duydum. sözlüm de özellikle et yemeklerine pek düşkün cokacimcoook işin kötüsü ben yıllardır çalışıyorum ve mutfaktan hep uzak kaldım hiç aram yok :asigim: korkuyorumm beni zor günler mi bekliyor acaba :uhm:
Canim benim hosgeldin aramiza :1hug:bende marasa gelin gidecegim senle ayni durumdayiz yani yemek konusunu bende ilk basta cok düsünmüstüm, benimde Canom et yemeklerine düskün, ama bir makarna hastasi :roflol: hem zor degil ki canim benim, ögreniriz daha dimi Şeniz
:Saruboceq:: inşallah güselim valla çok heyecanlıyım beni en çok tedirgin eden bu yemek konusu fisfisfis bi de ablası var onun da bilmediği yemek yok. ilk tanıştığımız gün sözlüm bana içli köfte yapabilir misin diye sormuştu :bbo: düşün artık ne kadar düşkün olduğunu yerimseniben Allah yardım eder inşallah. düğüne kadar kendimi geliştirmem lasımmm inşallah herşey güsel olacakk kaydirigubbakcemile2
bunlari dert etme canim, icli köfteyi benim sipa da cok sever bazen kizdiriyor beni, yemek yapiyorum dedigimde güzel yap bak ona göre felan der.. hersey olur sen yeterki ögrenmek iste canisi Şeniz
iyi ki geldin buraya kendimi cok mutlu hissediyorum su an, ikimizde insallah marasa gelin gidecegiz kaydirigubbakcemile3İnşallah tatlım yaaa valla yüreğime su serptin umutlandım :1hug: hem de çok istiyorum neyse ki biraz daha zamanımız var öğreniriss hihoyyyt
iyi ki geldin buraya kendimi cok mutlu hissediyorum su an, ikimizde insallah marasa gelin gidecegiz kaydirigubbakcemile3
ögreniriz hemde burda ablalarimizdan tarifeleri aliriz deneriz evimizde. kaydirigubbakcemile3