evet bu topiğin en büyüğü benim. sormak istediğin olursa severek yardımcı oluruz. nişanlın k.maraşın neresinden. kimse sormamış. bari ben sorayım dedim. ben elbistan ilçesindenim.
kardeşim evlendi maraştan gelin alıdık. şuan beraber yaşıyoruz bende evdeyim düğün tarihimi bekliyorum ne yapayım işte hep aynı şeyler nişanlım döndü Arabistana bende vizemi bekliyorum çıkar çıkmaz bende gideceğim canım sen neler yaptın
elbistanda teyze oturuyor saraykentte
Evet canım yaaaa aynen bahsettiğin gibi çok seviyor:1rolleyes: Allah'tan ben de acıyı baharatı eti severim, bu konuda sorun olmayacak inşallah. yapımı zor yemekler olunca biraz tedirgin oluyorum, çok haklısın kitaplar var artık yerimseniben
yaşını sormamda sakınca var mı?? ben de çok küçük sayılmam 79'luyum :asigim:
sözlüm Andırın'lı. sen de ne kadar çok şehir gezmişsin valla çok şaşırdımm :1shok: inşallah burada karar kılarsınız, hoşş senin elinde değilmiş şartlar sürüklemiş, Allah gönlüne göre verir inşallah canım benim Şeniz
aksama ne pisiriyorsunuz kizlar.ben musakka ve pilav yaptim.oturdum bir guzel esimi bekliyordum.mesaj cekti.aksama gelemeyecegim toplantim var yemek hazirlama diye.bende kizdim.klava:simdimi soyluyorsun diye.kim yiyecek simdi o kadar yemegi.hadi bana buyrun beraber yiyelimcokacimcoook
herkeze gunaydin.bugunki kalvaltiniz benden olsun.
betus abla ikimiz variz galiba su an.herkez uyuyo hala.siz maasallah yine erkencisiniz.kacta kalkiyorsunuz sabahlari
ablam benim çok teşekkürler ,
çorba içinde sağol,
yatamadım sabaha kadar ,heryerrim sızladı ,
yumuşak yatak diken oldu battı,
bayram üstü napıcam bakalım,
kanapeye uzanıcam şimdi belki televizyonun karşısında uyuyabilirim,
o kadarda dikakat ediyorum hastalık peşimi bırakmıyor ,
sudan uzak durucaksın dedi yine doktor,
hakkımızda hayırlısı bakalım ,seni seviyorum ablacığım ,
kendine iyi bak,
ALLAH aemanet ol:)
asimavi canım benim sanada ayrıca teşekkürler ,kahvaltı için eline sağlık ,