Kahramanmaras///46

kardeşim evlendi maraştan gelin alıdık. şuan beraber yaşıyoruz bende evdeyim düğün tarihimi bekliyorum ne yapayım işte hep aynı şeyler nişanlım döndü Arabistana bende vizemi bekliyorum çıkar çıkmaz bende gideceğim canım sen neler yaptın

eh allah kavuştursun. vize çıkınca düğünde olacak öyle mi. ordan artık bizimle yazışırsın. dilde bilmiyorsun. senin için çok zor olacak. ama sevdiğin yanında olunca sorun olmaz sanırım.

elbistanda teyze oturuyor saraykentte

vallahi ben elbistanı tam bilmiyorum. amcam bizi gezdiriyordu. ev nehrin kıyısındaydı. köprü çok yakındı. yani tahta köprü. şimdi o ev yıkılmış. çok eski bir evdi. ama benim için çok güzeldi.

Evet canım yaaaa aynen bahsettiğin gibi çok seviyor:1rolleyes: Allah'tan ben de acıyı baharatı eti severim, bu konuda sorun olmayacak inşallah. yapımı zor yemekler olunca biraz tedirgin oluyorum, çok haklısın kitaplar var artık yerimseniben

yaşını sormamda sakınca var mı?? ben de çok küçük sayılmam 79'luyum :asigim:

sözlüm Andırın'lı. sen de ne kadar çok şehir gezmişsin valla çok şaşırdımm :1shok: inşallah burada karar kılarsınız, hoşş senin elinde değilmiş şartlar sürüklemiş, Allah gönlüne göre verir inşallah canım benim Şeniz

ben 55 yaşındayım. hepinizin annesiyim. babamda subaydı. çok gezdik bu yüzden. ailem artık ankaraya yapıştı. ben ise yine gurbetteyim.:1no2: şu özlem olmasa insan gurbete razı oluyor.:nazar: ama evlatlar burada karar kılınca bizde onların peşinden sürükleniyoruz.:çok üzgünüm:

aksama ne pisiriyorsunuz kizlar.ben musakka ve pilav yaptim.oturdum bir guzel esimi bekliyordum.mesaj cekti.aksama gelemeyecegim toplantim var yemek hazirlama diye.bende kizdim.:eek:klava:simdimi soyluyorsun diye.kim yiyecek simdi o kadar yemegi.hadi bana buyrun beraber yiyelimcokacimcoook

canım kıyamam sana. bende bugün tarhana çorbası ve pırasa yemeği yaptım. valla biraz tembel yemeği oldu. eve 5.5 da gelebildim. faturalarla uğraştım. neyse bu ayın faturaları bitti. önümüzdeki ayın faturalarıda gelmeye başlar. hep geç geliyor. neyse onları halledip geldim. ahhh ahhh şok oldum. bizim minik pc odasını altını üstüne getirmiş. benim pc masam kütüphaneli. bütün süs eşyaları yerlerde. bazılarını bulamıyorum hala. nerelere attıysa. bazılarıda kırılmış. şimdi onunla küsüm. bayağı kızdım. kızmamıda bağırarak anlattım. 1 saat odayı toparlamakla geçirdim. sonra pc yi açayım dedim. açılmıyor. kafayı yedim. en sonunda kablolarıyla oynadım. pc açıldı. eh yemekte tabii uyduruktan yapılır.

arkadaşlar selam sizi merak edip 2 dakikalığına girdim ,
sizden uzak çoooook hastayım ,
güya alışverşe gidecektik ,
adamcağız geldiki ben yatakta ,
başım boğazım vücudumun heryeri ağrıyor,
doktora götürdü sanki araba havada uçuyor gibi geliyor bana o an,
iğneler karıştı ve cıs yaptılar hala ağrıyor,
10 tane daha iğne yazdı,çok kötü üşütmüşüm ,
suyla oynamak yasak dedi,
nasıl olcaksa bayram üstü,
şimdide size haber vermek için girdim ,
hepinizi seviyorum ,ALLAH a emanet olun

canım öpeyim geçsin.

gemiolsun05sj2.gif

herkeze gunaydin.bugunki kalvaltiniz benden olsun.

1051903057_75903582a7.jpg

Son düzenleme:
ablam benim çok teşekkürler ,
çorba içinde sağol,
yatamadım sabaha kadar ,heryerrim sızladı ,
yumuşak yatak diken oldu battı,
bayram üstü napıcam bakalım,
kanapeye uzanıcam şimdi belki televizyonun karşısında uyuyabilirim,
o kadarda dikakat ediyorum hastalık peşimi bırakmıyor ,
sudan uzak durucaksın dedi yine doktor,
hakkımızda hayırlısı bakalım ,seni seviyorum ablacığım ,
kendine iyi bak,
ALLAH aemanet ol:)

asimavi canım benim sanada ayrıca teşekkürler ,kahvaltı için eline sağlık ,
ben bugün yiyemem sanırım ,siz benim yerimede kahvaltı yapın,
hepinizi çok seven hasta ve yaşlı kadın ,

suzaaaaaaaaan ölüyorum anacum nerdesin ,
insan bi geçmiş olsuna gelir,
çorbada yaparsın dimi bana ,
hepiniz ALLAH a emanet olun:)

betus abla ikimiz variz galiba su an.herkez uyuyo hala.siz maasallah yine erkencisiniz.kacta kalkiyorsunuz sabahlari

herkeze gunaydin.bugunki kalvaltiniz benden olsun.

1051903057_75903582a7.jpg

oy oy oy oy nede güzel bir sofra. ne tatlı yapmışsın. cokacimcoook ellerine sağlık arkadaşım. çok teşekkür ederim. söyleyecek söz bulamıyorum. :jeyyar: arsızlık edeyimde hepsini ben yiyeyim. perhiz kaçtı gitti. kötükedihüso oh canıma değdi. ayaklarıma derman geldi. boşver perhizi dedim ve daldım.:eek:klava::roflol::roflol:

afiyet olsun ablacigim.hergun siz hazirliyordunuz.bende dedimki bugun ablam biraz dinlensin yemenin zevkine varsin dedim.hadi yiyin gariii afiyetle

ablam benim çok teşekkürler ,
çorba içinde sağol,
yatamadım sabaha kadar ,heryerrim sızladı ,
yumuşak yatak diken oldu battı,
bayram üstü napıcam bakalım,
kanapeye uzanıcam şimdi belki televizyonun karşısında uyuyabilirim,
o kadarda dikakat ediyorum hastalık peşimi bırakmıyor ,
sudan uzak durucaksın dedi yine doktor,
hakkımızda hayırlısı bakalım ,seni seviyorum ablacığım ,
kendine iyi bak,
ALLAH aemanet ol:)

asimavi canım benim sanada ayrıca teşekkürler ,kahvaltı için eline sağlık ,
ben bugün yiyemem sanırım ,siz benim yerimede kahvaltı yapın,
hepinizi çok seven hasta ve yaşlı kadın ,

suzaaaaaaaaan ölüyorum anacum nerdesin ,
insan bi geçmiş olsuna gelir,
çorbada yaparsın dimi bana ,
hepiniz ALLAH a emanet olun:)

canım amma uzun sürdü bu. ya kendine bak biraz. bırak evi. senin canın önemli. şu son günlerde nazara geldin sen. :nazar: kurşun filan döktür. eşin yazık iyi bir insanmış. bizimki olsa bir tas çorba bile elime getirmez. dr. git der ve çıkar gider. zaten evde oturduğu bile yok. onun mutlu olduğu yer kahve. adresi orasıdır. Çok üzgünüm çoook yakında usturuplu bir fırça yiyecek ya neysem.
canım kendine bak. Şeniz:1hug:a.s.:nazar:

oh be dün limonlu parfe yaptım. çok nefis olmuştu. msn adresi olanlara postaladım. olmayanlar kusura bakmasın. miksırı olanlar çok kolay bu ve çok lezzetli oluyor. hemde kışın C vitaminine ihtiyacı olanlar için ideal bir tatlı.

X