Kahramanmaras///46

teşekkürler canlarım kurtlarımı döküp dönücem inş.
kuuşuuuum ben maraşa her gittiğimde ne görürsem yiyorum valla.sonra tabi biraz hazm sorunu yaşıyorum ama olsun değer.
bakın yiyeceklerimi şimdiden sıralıyorum size
paça,döner.iskender.kebap,haşlanmış mısır,hamburger,kumpir,eğer birde vaktim kalırsa pizza yemek istiyorum.
inanın bunları yiyorum karnım doyuyor ama gözüm doymuyor.haaaaa birde pazarcıkta bizim bir kebapçı var acayip kebap yapıyor genelde gidiş ve dönüşlerdede 1.5 kuşbaşı yiyorum.
ayyyyyyyy şimdiden ağzımın suyu aktı

ee soframı bugün nasıl buldunuz. güzel değil mi. hemen 10 puanları hazırlayın. yoksam yemek yok.

canim maras dondurmasini unuttun.valla ben yaz olsun kis olsun ne zaman gitsem marasa dondurmami yemeden bir yere ayrilmiyom:roflol:

vallahi yemek yiyipte baksınlar. yahutta karınlarını hemencecik doyuruversinler. bebişlerde sayemde gıda alırlar.

Tünaydıııınnn Kızlar, sağlıklı, mutlu, güzel bir hafta diliyorum hepimizea.s.

Nesutcum güle güle git güle güle gel inşallah..Şeniz Betül ablacım sofran gene muhteşem olmuş 100 üzerinden 1000 puannnnn:))))))))))))))) Ağzımın suyu aktı valla burda bir sen bir de nesutcum neler neler döktürmüşsünüz hazır midem kazınıyor olsa da yesek di mi?kaydirigubbakcemile3 Dermancım Allah mutluluğunuzu daim etsin, pek yakışmışsınız maşallah, düğün resimlerinizi de görürüz burda inşallah. Herkesi şimdilik öpüyorum, selamlargamyoncuiremsu

merhabalar,hepinise hayırlı bir hafta diliyorum.
çok yakında kahramanmaraş'lı bir ailenin gelini olacağım inşallah. örf ve adetlerini çok bilmemekle birlikte sanırım yemek kültürlerinin gelişmiş olduğunu duydum. sözlüm de özellikle et yemeklerine pek düşkün cokacimcoook işin kötüsü ben yıllardır çalışıyorum ve mutfaktan hep uzak kaldım hiç aram yok :asigim: korkuyorumm beni zor günler mi bekliyor acaba :uhm:

Canim benim hosgeldin aramiza :1hug:bende marasa gelin gidecegim senle ayni durumdayiz yani yemek konusunu bende ilk basta cok düsünmüstüm, benimde Canom et yemeklerine düskün, ama bir makarna hastasi :roflol: hem zor degil ki canim benim, ögreniriz daha dimi Şeniz

:Saruboceq:: inşallah güselim valla çok heyecanlıyım beni en çok tedirgin eden bu yemek konusu fisfisfis bi de ablası var onun da bilmediği yemek yok. ilk tanıştığımız gün sözlüm bana içli köfte yapabilir misin diye sormuştu :bbo: düşün artık ne kadar düşkün olduğunu yerimseniben Allah yardım eder inşallah. düğüne kadar kendimi geliştirmem lasımmm inşallah herşey güsel olacakk kaydirigubbakcemile2

bunlari dert etme canim, icli köfteyi benim sipa da cok sever bazen kizdiriyor beni, yemek yapiyorum dedigimde güzel yap bak ona göre felan der.. hersey olur sen yeterki ögrenmek iste canisi Şeniz

herkese merhab nasılsınız hemsolar keyifler nasıl
bişey soracam kaynanasıyla aynı evde oturanm varmı

bunlari dert etme canim, icli köfteyi benim sipa da cok sever bazen kizdiriyor beni, yemek yapiyorum dedigimde güzel yap bak ona göre felan der.. hersey olur sen yeterki ögrenmek iste canisi Şeniz

İnşallah tatlım yaaa valla yüreğime su serptin umutlandım :1hug: hem de çok istiyorum neyse ki biraz daha zamanımız var öğreniriss hihoyyyt

İnşallah tatlım yaaa valla yüreğime su serptin umutlandım :1hug: hem de çok istiyorum neyse ki biraz daha zamanımız var öğreniriss hihoyyyt
iyi ki geldin buraya kendimi cok mutlu hissediyorum su an, ikimizde insallah marasa gelin gidecegiz kaydirigubbakcemile3

ögreniriz hemde burda ablalarimizdan tarifeleri aliriz deneriz evimizde. kaydirigubbakcemile3

iyi ki geldin buraya kendimi cok mutlu hissediyorum su an, ikimizde insallah marasa gelin gidecegiz kaydirigubbakcemile3

ögreniriz hemde burda ablalarimizdan tarifeleri aliriz deneriz evimizde. kaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile5 ben de çok mutluyum bu topici keşfetmiş olmaktan.. efet deneriss biz de yaparıss.. sürekli takipte olacağım buradaki paylaşımları çok önemsiyorum :1rolleyes: ne de olsa yakında biz de maraşlı olacağız dii mi yerimseniben

tatlım ama ben oraya gelin gitmeyeceğim biz İstanbul'da yaşayacağız. ama o memleketine çok düşkün çok seviyo ve hep metheder sositososito ben de orayı görmek için sabırsızlanıyorum. onu mutlu eden şeyler beni de mutlu ediyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…