kıslar merhaba. ay çok yorgunum. yarında bütün gün evde olmayacağım. akşama gelince size anlatırım. deniz kenarında olacağım. kenarı demek biraz yanlış. hafifçe denizin ortasına doğru gidecem. denizin ortasına kadar dolgu yapılmış. üzerinede alışveriş merkezleri, cafeler filan. manzara çok harika oluyor. orada oturmak insanın ömrüne ömür katıyor. yalnız acuk tuzlu bir yer. aman canıma değsin.
resimlerimiz pazar günü yayınlanır sanırım. bellide olmaz. cumartesi akşamıda yayınlayabilirler. ablacığınızı görün oldu mu canlarım. biraz ablacığınız yorgun ama.
dün akşam eşim sabaha karşı çok rahatsızlandı. midesini üşütmüş. ay inanın akşama kadar da kapris çektim. öff çok sıkıldım. adam resmen duygu sömürüsü yaptı durdu. beni gördükçe inledi. ama ne inleme. tövbe yarabbim sanki ölüm döşeğinde gibi inliyor. en sonunda sinir oldum. yani bir mide bulantısına inlenmez dedim bağırdım. ay bu yaşta adam çocuk gibi oldu. kızınca sesini kesti valla. bu ne turşu bu ne lahana. ya kızlar bu adamla uğraşmak çok zor öfff.
şu an inanın pelte gibiyim. sinir derseniz, laçka. ya bende hasta olurum. ama ortalığı böyle hareketlendirmem. o halimle bile her işimi yapmaya uğraşırım. sizinde kocalarınız böyle mi? yoksa bu benim kocama mahsus bir davranış mı? acaba malatya lıların hepiciğide mi böyle. rahmetli kaynanamda böyle yapardı. kadın şeker hastasıydı. şekeri çıkardı. başlardı inlemeye. ya anne sadece şekerin yükseldi derdim. bana söylenip dururdu. söylenmede beddua idi dikkatinizi çekeyim.
canımcım biraz morale ihtiyacım var. deniz kenarına inince moral depoluyorum. keşke evimiz denize yakın olsaydı. vasıtaya binip yarım saat yol bana yorucu geliyor.
yakın olsa hergün iner çay ve sigaramı içer dönerdim. bu yüzden karşıyakada oturmayı çok istemiştim. ama kızın okulu yüzünden bu semtte ev bulmak zorunda kaldık.
aslında bornovada güzel. her adım park var. ama ben parkta rahat oturamıyorum. huzursuz oluyorum. bana ters geliyor. işte karşıyakayı bu yüzden seviyorum. evler denize en fazla yarım saat yürüme mesafesi. deniz kenarında yürüme ve oturma yerleri var. gece bile bir bayan rahatça orada oturabiliyor.
orası izmirin hem alışveriş mağazalarının ve cafelerin bulunduğu bir yer. adı konak pier. öyle göründüğüne bakmayın. içi kocaman. hep marka mağazaların bulunduğu yer desem yeri.
size iyi eglenceler ablacigim.ins guzel vakit gecirir.streslerinizi ustunuzden atarsiniz.b ara bende cok stresliyim.kafami dagitmak icin disari cikmam lazim