Kahramanmaras///46

van122vr9.jpg

gitmeden kahvaltınızıda koydum. eh çayıda hazırlayın bir zahmet. hadi size afiyet olsun. gelince görüşürüz.

harikasiniz gercekten ellerinize saglik.sizmi hazirladiniz bunlari.cok canim cekti valla.cokacimcoookotlu peynir sucuklu yumurta.ama su 4 tabaktada olan beyaz seyin ne oldugunu anlamadim.kaymakimi yoksa.

1048337wb741dnet2cb9.gif

w389.png

Günaydıııınnnkaydirigubbakcemile3 Kahvaltımı yaptım ve Betüş ablacığımın güzel günaydın mesajlarıyla güne başladım, ellerine sağlık sofra da süper olmuş yineŞeniz Çayımıza da diyecek yok hania.s. Berfinsenacımla azıcık konuştum gesmelere gidiyomuş kuzucuklarıyla:eek: Hava güneşli ama soğuk buralarda, İzmir'in resmini görünce bir tuhaf oldum. Eşim Konak Pierin yanındaki Çakabey limanında bahriyeydi ne de olsa, o günlere gittim..

Son düzenleme:
harikasiniz gercekten ellerinize saglik.sizmi hazirladiniz bunlari.cok canim cekti valla.cokacimcoookotlu peynir sucuklu yumurta.ama su 4 tabaktada olan beyaz seyin ne oldugunu anlamadim.kaymakimi yoksa.

Immmmm nefissss köpük köpük taptaze kaymak onlar hayatım. Bu sofra da meşhur Van kahvaltısı, ablamın ellerine sağlık di mi?:hooray:

canım benim. oh şükür kavuşturana. :1hug: ay ne özlemişiz seni.a.s. artık döndüğüne göre aramıza katılacaksın. seni çok seviyoruz. ay bir daha böyle uzun ayrı kalmayalım.:asigim:a.s.:nazar:

tşk ederim canım benim artık aranızdayım kovmazsanıza.s.

herkez gitmis ya nerdesiniz kizlar.gelinde azcik sohbet edelim.

kızlar ben çıldırıcam artık ya.az önce alondan geldim.antrenmanda bayanlar nazar etti.hasta halimde bile nasıl bu kadar hızlıymışım?
ne oldu biliyormusunuz.önce salonda anında boynumu incittim.
eve gelinced yüzüme soba patladı.kirpiklerim yandı.kaşlarımında yarısı yandı.sobanın kapağı havaya fırladı.allah korudu kapak yüzüme yaışmadı.ama şu an yüzüm çok acıyo,yanıyo.
bu nazar yüzüne devamlı hasta oluyorum başıma hep kötü şeyler geliyo.artık ne yapacağımı şaşırdım

canım çok geçmiş olsun tatlım ya Allah korumuş seni umarım artık kötü şeyler yaşamazsın çok geçmiş olsun tekrardan kursun döktür kendine a.s.:1hug:

bombacım canım büyük geçmiş olsun. allah korumuş. daha beter olabilirdi. hemen dr. git acilde yanık ilacı sürsünler. ay çok kötü canın yanar. onu ben çok çektim. bir daha dikkat et be gülüm.

kızlar bugün biraz moral depoladım. rahatlamış şekilde geldim. akşam resimlerimiz yayınlanacak. bakarsınız ablanıza.

ablammmm çok geçmiş olsun canımmmm allah nazarlardan korusun
sende azucuk onların yanında mıy mıy ol be ablam nazar ediyorlar işte.
yorgun olmasanda yorgunum de ağır hareket et.çok süslenme daha ne diyim ben sana
şok oldum valla okuyunca allah esirgemiş canım yaaaa
allah birdaha yaşatmasın inş

e abla ben sana ne diyim bilmemki bundada muzurluk buldun ya pessss
sen bir gün benim yüreğime indireceksin ama ne zaman bilmem
herkes kardeşinden çeker bende senden çekiyorum
uslu çocuk ol bundan sonra emi çokta süslenme
18 ine yeni bastın sen makyajmış süsmüş yakışmaz sana sade ol bakım yapma
bak sonra elalemin nazarı değiyor olan bize oluyor haaaaaa
kızdırma beni tamammı

X