- 10 Mayıs 2008
- 1.321
- 1
hıı biliyorum zaten ne ikramı yumurta pişirmesini bile bilmiyorr hıhh :dilcikar: bi gece bana pişirdiği sütlacı kakalamaya kalkmıştıı süçlaç ama pirinçleri bulmak için süçlacın içinde yüzmek gerekiyodu.laelaelaelaelae amann duymasınn tabikii:tomato:
ben 66 kiloyum canım ama bende boy yok 1.48 bende
hocammm nerdesinn yaaa bak gidicem şimdii bi dahada zor gelirimm varmı böyle köfte yaaa bugun gel diye tutturdunn
kendinn nerdesinn
bak gidiyorum
gitmek üzereyimm azcukk daha berfinsenayla yazımm
birazdan giderimm
bak bu son hadii gel artıkkk o bacunuda al gelirken daha yıkayamadımı oğlanlarıı kaydirigubbakcemile3
pardon aliş kim yaa
evet hareketsiz olmuyo arkadasım hareket sart birazda bogazı tutarsam yavas yavas gidiyoo işte
evet 8 kilo vermiş halim bu 66 kiloo
esengülüm canım teşekkürleri verdin sen nerdesin ,balum nasılsın bugün seni özledim dünya güzeli
sarisin güzelim benim burdayim canimin iciiiii Şeniz yerim ben seni yerimm Şeniz
ya nerdesiniz sizi beklemekten başım döndü valla kafamçokkarıştıçıkacağım bende şimdi ,
sen nasılsın güzel gözlüm ,
ah şimdi betül ablacığım olsaydı beni yalnız bırakmazdı :çok üzgünüm:
yok yok duymaz o şimdi alişinin yanında uyumuştursengözlerimebaksanab
yada çok çok işi vardır :roflol:
pardon aliş kim yaa
evet hareketsiz olmuyo arkadasım hareket sart birazda bogazı tutarsam yavas yavas gidiyoo işte
bu gün evde parti vardı.kızıma öğretmeni kurdela takmış.okuma yazmayı artık tamamen sökmüş.o sevincini görmeliydiniz.herkese telefonla müjde verdik.eğer allah ömür verirse şimdiden öss ye gireceği günler aklıma geldi.zaman su gibi akıp geçiyor.daha dün emekliyordu.bugün artık okullu.allahım herkese hayırlı evlatlar versin ve böyle sevinçler yaşatsın............
dıptısım ya bana nazarmı oldu ne oldu bilmiyorum.bu kezde grip oldum.tam iyileşicem derken başka bir hastalık başlıyor.sağlam günlerimi özledim valla.
ya nerdesiniz sizi beklemekten başım döndü valla kafamçokkarıştıçıkacağım bende şimdi ,
sen nasılsın güzel gözlüm ,
ah şimdi betül ablacığım olsaydı beni yalnız bırakmazdı :çok üzgünüm:
merhaba hemserilerim :))) berfinsena gonderdigin mesaj icin tesekkur. daha gecen hafta 3 yildan sonra K.marastaydim.simididen cok ozledim. havalr soguyordun ben ordayken. bu arada ben merkezdenim.