Kahramanmaras///46

bombacığım afedersin ben ali diye biliyordum eşinin ismini ,
geri sayfalarda okumuştum yanlış olduysa özür dilerim yerimseniben

Canimin cani benim Canomun adi Ali kaydirigubbakcemile nasil unutursun sarisin güzelim benimmm Çok üzgünüm çoook kaydirigubbakcemile5

Betül abla sen cok yasa emi.. Sana bitiyorum ben ya, sims2 hastasi misin ?:sm_cool:
ya ben sana kurban olurum ya, allahim Şeniz

Canimin cani benim Canomun adi Ali kaydirigubbakcemile nasil unutursun sarisin güzelim benimmm Çok üzgünüm çoook kaydirigubbakcemile5

kız biliyorum senin yakışıklının ali olduğunu kaydirigubbakcemilene kızıyosun:roflol:
ben bombişimin kocasının isminide ali olarak biliyordum yanlış anlama olabilir yerimseniben:çok üzgünüm:

merhaba kizlar herkeze hayirli cumalar.nasilsiniz bakalim.ben bugun disardaydim yeni geldim.netin basina gectim hemen

herkese merhaba nasılsınız elbistanda haca bozuk kar yakında yağar şardağına nurhaka yağmış

arkadaşım dağ çiçeği mail olarak göndermiş,
ben okuyunca güldüm valla sizlerle paylaşmak istedim:)

Türk Kadının Görevleri

Birinci vazifen bulaşık, çamaşır ve kocana
sahip çıkmaktır.Mevcudiyetinin yegane temeli
budur.Kocan en kıymetli hazinendir. Seni bu
hazineden mahrum etmek isteyecek kaynanan ve
görümcelerin olabilir. Birgün evliliğini
kurtarmak mecburiyetine düşersen vazifeye
atılmak için bulaşık ve çamaşırı düşünmeyeceksin.
Bu durum elektriğin ve suyun kesildiği anda
ortaya çıkabilir.Evliliğine tecavüz etmek isteyen
kaynanan görümcelerin ve hayatta emsali görülmemiş bir galibiyetin mümessili olabilirler. Hayatta
kılıbık kocan zor bir ihtimalde olsa da başka bir bayana göz dikmiş olabilir. Aileniz fakru zaruret
içinde
harap ve bitap düşmüş olabilir. Ey asil Türk kadını işte bu ahval ve şerait içinde dahi vazifen
yuvanı kurtarmaktır. Anasının kuzusu olan kocanı adam etmek senin elindedir. İhtiyaç duyduğun
merdane dolabın sol üst köşesinde saklıdır:):)

Son düzenleme:
selamün aleyküm hemşolarım nasılsınız bakalım benim bugün misafirim vardı onunla bol bol sohbet ettik.dünün yorgunluğu var hala üzerimde ama değdi.evim tertemiz oldu bayram temizliğim bitti sayılır.sizler ne yaptınız

kızlar abimin düğününden çekilmiş bir resmi gösteriyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…