Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
merhaba hemserilerim :))) berfinsena gonderdigin mesaj icin tesekkur. daha gecen hafta 3 yildan sonra K.marastaydim.simididen cok ozledim. havalr soguyordun ben ordayken. bu arada ben merkezdenim.
bombacığım afedersin ben ali diye biliyordum eşinin ismini ,
geri sayfalarda okumuştum yanlış olduysa özür dilerim yerimseniben
şu benim oğlanın laptopunun borcu bitsin damadım bana toplama yapacak. söz vermişti. hemide 4 çekirdekli yapcakmış. herşeyi yükleyebilcem valla. özellikle benim sims2 oyumumun hepiciğini yükleyebilirmişim. bunların hayaliyle avunuyorum. bu yaşta aynı çocuk gibi oldum. eh bizim zamanımızda böyle şeyler yoktu. bezden bebek yapardık. şimdiki çocuklar şanslı. komik bişey deyimde gülün. çocuklara oyuncak alırdım. önce ben oynardım. hatta ben oynayacağım diye çocuklarla çatışırdım.
Canimin cani benim Canomun adi Ali kaydirigubbakcemile nasil unutursun sarisin güzelim benimmm Çok üzgünüm çoook kaydirigubbakcemile5
herkese merhabalarrr... herkese hayırlı cumalarrr... :1hug: a.s.
merhaba hemserilerim :))) berfinsena gonderdigin mesaj icin tesekkur. daha gecen hafta 3 yildan sonra K.marastaydim.simididen cok ozledim. havalr soguyordun ben ordayken. bu arada ben merkezdenim.
kız biliyorum senin yakışıklının ali olduğunu kaydirigubbakcemilene kızıyosun:roflol:
ben bombişimin kocasının isminide ali olarak biliyordum yanlış anlama olabilir yerimseniben:çok üzgünüm:
mutluluk reçetem kocacımın adı yaşar canım.................ali değillllllllllllllll