- 24 Mayıs 2018
- 183
- 474
- 33
- Konu Sahibi Tebdilimekan
-
Merhaba bayanlar bugün ağlamaktan helak oldum kendimi çok kötü hissediyorum. Baştan anlatayım 26 yaşındayım 1 yıllık evliyim iyi bir isim iyi bir maaşım var çok şükür. 3 yıl önce eşimle tanıştım 1 yıl nişanlı kaldık. Bu zamana kadar eşime ve ailesine maddi manevi her konuda yardımcı oldum. Eşimden para istediklerinde ben eşime atiyodum o ailesine gönderiyordu. 1 yıl düğün borcu ödedik bilezikler haricinde her şeyi verdim borç kapansin diye. Kayınpederim vefat etti borcu bize kaldı bileziklerimi verdim. Kv ve kaynım vefattan sonra alışsınlar yalnız kalmasınlar diye alıp evimize getirdik başka bir ile. Yani anlayacağınız her türlü fedakarlığı çoğu kişinin yapmayacağı şeyi yaptım. Hani bir laf vardur ya ben bu insana ne iyilik yaptım da bana bu kötülüğü yaptı diye. Bugün bunu daha iyi anladım. 1 aydır aynı evde yaşıyoruz. Yatak odama izinsiz girip çıkmalar, afedersiniz tuvalette su kullanmamak, çıktıktan sonra el yıkamamak... titiz bir insan olduğumdan bunlar bana aşırı batıyor. Evde sürekli gereksiz sevgi patlamaları, öpücükler sarılmalar havada uçuşuyor. Sanki birbirlerini yıllardır görmüyorlarmış gibi.. sinir oluyorum. Bi rahatsızlığım olsa kimse nasıl oldun diye sormuyor. Ama herkes birbirinin rahatsızlığıyla yakından ilgileniyor. Kendimi kendi evimde misafir gibi hissediyorum. Kaynım yemekte çok seçicidir nerdeyse hiçbişey yemez ona özel ayrı yemekler pişirilir. Borç ödüyoruz para yetmiyor bizimki her haftasonu ailesini gezmeye götürüyor. Geçen yıl beni hiç götürmezdi. Evet gelelim bugünkü konuya. Kahvaltı yapıyoruz annesi oğluna bal kaymak sürdü bana da sen de ister misin dedi. Ben de yok dedim. Eşim o kibarliktan anlamaz dedi. Dumur oldum. Bu kibarlık mı niye durduk yere laf sokuyosun ne alaka dedim. Cevap vermedi konu kapandı ama yüzüm düştü bir kere. Sonra misafir gelecekti hazırlık yapıyordum esim ve kaynım gezmeye gidecekti istersen anneni de götür evde canı sıkılıyo dedim esim yanlış anladı. Kv içerde ağlamaya başladı huzursuzluk veriyorum keşke gelmeseydim felan dedi. Eşim de kalk anne gidiyoruz sen de gel dedi. Sen olene kadar benimlesin dedi. Bana döndü senin evini bilmem naparim ben senin derdini biliyorum kendi anana böyle yapmazsın felan demeye başladı. Ben de iyi bisey söylemiştim ne var bunda bu kadar alinganlik iyi bisey değil annemin aglamasina da anlam veremedim iyi tamam bundan sonra hiçbir konuda fikir belirtmem napiyosaniz yapın sonra ben kötü oluyorum dedim. Çıktılar. O kadar zoruma gitti o kadar ağladım ki ya ben 3 yıldır bu aileye çalışıyorum maaşımı olduğu gibi veriyorum bileziklerimi vermişim evime alıp misafir etmişim. Eşimdeki bu nankörlüğü anlayamıyorum. Sonra kv tekrar geldi gitmemiş esim kapıdan zorla bana sarıldı öptü felan ama kalp kırıldı bi kere. Ve bazı şeyler koptu. Ben eşime hicbir şekilde yaranamıyorum. Fedakarlık yaptikca yıpranan ben oluyorum. Boşanmayı düşünüyorum. Bir ömür ben bu adamı çekemem. Çocuk da yok. Yaşamak istemiyorum artık öyle sıkıldım öyle bunaldim ki. Çözüm önerilerinizi bekliyorum.
Kendin edip kendin bulmuşsun.Merhaba bayanlar bugün ağlamaktan helak oldum kendimi çok kötü hissediyorum. Baştan anlatayım 26 yaşındayım 1 yıllık evliyim iyi bir isim iyi bir maaşım var çok şükür. 3 yıl önce eşimle tanıştım 1 yıl nişanlı kaldık. Bu zamana kadar eşime ve ailesine maddi manevi her konuda yardımcı oldum. Eşimden para istediklerinde ben eşime atiyodum o ailesine gönderiyordu. 1 yıl düğün borcu ödedik bilezikler haricinde her şeyi verdim borç kapansin diye. Kayınpederim vefat etti borcu bize kaldı bileziklerimi verdim. Kv ve kaynım vefattan sonra alışsınlar yalnız kalmasınlar diye alıp evimize getirdik başka bir ile. Yani anlayacağınız her türlü fedakarlığı çoğu kişinin yapmayacağı şeyi yaptım. Hani bir laf vardur ya ben bu insana ne iyilik yaptım da bana bu kötülüğü yaptı diye. Bugün bunu daha iyi anladım. 1 aydır aynı evde yaşıyoruz. Yatak odama izinsiz girip çıkmalar, afedersiniz tuvalette su kullanmamak, çıktıktan sonra el yıkamamak... titiz bir insan olduğumdan bunlar bana aşırı batıyor. Evde sürekli gereksiz sevgi patlamaları, öpücükler sarılmalar havada uçuşuyor. Sanki birbirlerini yıllardır görmüyorlarmış gibi.. sinir oluyorum. Bi rahatsızlığım olsa kimse nasıl oldun diye sormuyor. Ama herkes birbirinin rahatsızlığıyla yakından ilgileniyor. Kendimi kendi evimde misafir gibi hissediyorum. Kaynım yemekte çok seçicidir nerdeyse hiçbişey yemez ona özel ayrı yemekler pişirilir. Borç ödüyoruz para yetmiyor bizimki her haftasonu ailesini gezmeye götürüyor. Geçen yıl beni hiç götürmezdi. Evet gelelim bugünkü konuya. Kahvaltı yapıyoruz annesi oğluna bal kaymak sürdü bana da sen de ister misin dedi. Ben de yok dedim. Eşim o kibarliktan anlamaz dedi. Dumur oldum. Bu kibarlık mı niye durduk yere laf sokuyosun ne alaka dedim. Cevap vermedi konu kapandı ama yüzüm düştü bir kere. Sonra misafir gelecekti hazırlık yapıyordum esim ve kaynım gezmeye gidecekti istersen anneni de götür evde canı sıkılıyo dedim esim yanlış anladı. Kv içerde ağlamaya başladı huzursuzluk veriyorum keşke gelmeseydim felan dedi. Eşim de kalk anne gidiyoruz sen de gel dedi. Sen olene kadar benimlesin dedi. Bana döndü senin evini bilmem naparim ben senin derdini biliyorum kendi anana böyle yapmazsın felan demeye başladı. Ben de iyi bisey söylemiştim ne var bunda bu kadar alinganlik iyi bisey değil annemin aglamasina da anlam veremedim iyi tamam bundan sonra hiçbir konuda fikir belirtmem napiyosaniz yapın sonra ben kötü oluyorum dedim. Çıktılar. O kadar zoruma gitti o kadar ağladım ki ya ben 3 yıldır bu aileye çalışıyorum maaşımı olduğu gibi veriyorum bileziklerimi vermişim evime alıp misafir etmişim. Eşimdeki bu nankörlüğü anlayamıyorum. Sonra kv tekrar geldi gitmemiş esim kapıdan zorla bana sarıldı öptü felan ama kalp kırıldı bi kere. Ve bazı şeyler koptu. Ben eşime hicbir şekilde yaranamıyorum. Fedakarlık yaptikca yıpranan ben oluyorum. Boşanmayı düşünüyorum. Bir ömür ben bu adamı çekemem. Çocuk da yok. Yaşamak istemiyorum artık öyle sıkıldım öyle bunaldim ki. Çözüm önerilerinizi bekliyorum.
Sanki sizi kandırmışlar bence kalıcı bu durum. Kaynınız evlenecek k.v sizde kalacak arada ona gidecek.Valla bazen evet felan deyip onaylıyor. Bazen de tutup diyor ki orayı tutmayın gelemem felan diyor. Eşimi çekmiştim köşeye bana bak bu beraber kalma süresi 1 yılı asmayacak annen böyle soyluyo ama ben ömür boyu bu şekilde yaşayamam demiştim. Eşim de üstine konuşmak istemiyo he hu diyip onaylayıp gecistiriyo.
Umarım yoksa bu yol iyiye gitmiyoO kadar fedakarlık yaptığınız için kimse madalya takmayacak.
Vefasız ve nankörler.
Hata üstüne hata,aynı eve yerleşmeniz de tüy dikmiş.
Ev işini çözün,birlikte yaşamaya devam ederseniz kesin boşanırsınız zaten.
Ayrıca bana annesinin yanında o lafları eden adamı da kolay affetmem,bunun için boşanılır mı diyemiyorum.evet belki de boşanılır.
Bu zihmiyetteki erkeklerden nefret ediyorum çünkü.
Annesi ölene dek onunlaymış madem buyursun yaşasınlar derim çekilirim belki.
Yani kesinlikle boşanmalısın demem elbette ama neden boşanmayı düşünüyorsunuz da demem.
Umarım eşiniz kendine gelir,eşinin yerini ayrı annesinin yerini ayrı görmeyi öğrenir ve selametiniz için evleri ayırır
Benim için de aynı şeyler geçerli.. Allah sonumuzu hayreylesinValla sadece sabrediyorum içime atıyorum arkadaşıma anlatıyorum bugünler de geçecek elbette ama giderken de gençliğimi sağlığımı alıp gidecek.
Hayatim insanlara surekli iyilik yaparsan bir sure sonra bunu senin gorevinmis gibi algilarlar iyilikten maraz doguyor tecrubeyle sabittir. Kime iyilik yaptimsa karşılığını kat ve kat kotulukle aldim. Kv zaten ayri bir olay onlara asla yaranamazsin ben aylarca kendi annem gibi baktim hastayken, iyilesince arkamdan kufur ettigini bile duydum. Esin ne guzel bak gönlünü almis ben kufur yedim hakaret iftira hepsini gordum esim bir kez olsun haklisin bile demedi sonuc enkaz bir evlilik ve cocuklarim icin katlandigim bir koca. Eger daha buyuk sorunlarin yoksa bosver kocanin ailesini takma bile hic sen kocanla arani iyi tut . Onlara da mesafeli ol duzelir ınsallah evlilikler zamanla rayına oturur zaten. Allah yardimcin olsun.Merhaba bayanlar bugün ağlamaktan helak oldum kendimi çok kötü hissediyorum. Baştan anlatayım 26 yaşındayım 1 yıllık evliyim iyi bir isim iyi bir maaşım var çok şükür. 3 yıl önce eşimle tanıştım 1 yıl nişanlı kaldık. Bu zamana kadar eşime ve ailesine maddi manevi her konuda yardımcı oldum. Eşimden para istediklerinde ben eşime atiyodum o ailesine gönderiyordu. 1 yıl düğün borcu ödedik bilezikler haricinde her şeyi verdim borç kapansin diye. Kayınpederim vefat etti borcu bize kaldı bileziklerimi verdim. Kv ve kaynım vefattan sonra alışsınlar yalnız kalmasınlar diye alıp evimize getirdik başka bir ile. Yani anlayacağınız her türlü fedakarlığı çoğu kişinin yapmayacağı şeyi yaptım. Hani bir laf vardur ya ben bu insana ne iyilik yaptım da bana bu kötülüğü yaptı diye. Bugün bunu daha iyi anladım. 1 aydır aynı evde yaşıyoruz. Yatak odama izinsiz girip çıkmalar, afedersiniz tuvalette su kullanmamak, çıktıktan sonra el yıkamamak... titiz bir insan olduğumdan bunlar bana aşırı batıyor. Evde sürekli gereksiz sevgi patlamaları, öpücükler sarılmalar havada uçuşuyor. Sanki birbirlerini yıllardır görmüyorlarmış gibi.. sinir oluyorum. Bi rahatsızlığım olsa kimse nasıl oldun diye sormuyor. Ama herkes birbirinin rahatsızlığıyla yakından ilgileniyor. Kendimi kendi evimde misafir gibi hissediyorum. Kaynım yemekte çok seçicidir nerdeyse hiçbişey yemez ona özel ayrı yemekler pişirilir. Borç ödüyoruz para yetmiyor bizimki her haftasonu ailesini gezmeye götürüyor. Geçen yıl beni hiç götürmezdi. Evet gelelim bugünkü konuya. Kahvaltı yapıyoruz annesi oğluna bal kaymak sürdü bana da sen de ister misin dedi. Ben de yok dedim. Eşim o kibarliktan anlamaz dedi. Dumur oldum. Bu kibarlık mı niye durduk yere laf sokuyosun ne alaka dedim. Cevap vermedi konu kapandı ama yüzüm düştü bir kere. Sonra misafir gelecekti hazırlık yapıyordum esim ve kaynım gezmeye gidecekti istersen anneni de götür evde canı sıkılıyo dedim esim yanlış anladı. Kv içerde ağlamaya başladı huzursuzluk veriyorum keşke gelmeseydim felan dedi. Eşim de kalk anne gidiyoruz sen de gel dedi. Sen olene kadar benimlesin dedi. Bana döndü senin evini bilmem naparim ben senin derdini biliyorum kendi anana böyle yapmazsın felan demeye başladı. Ben de iyi bisey söylemiştim ne var bunda bu kadar alinganlik iyi bisey değil annemin aglamasina da anlam veremedim iyi tamam bundan sonra hiçbir konuda fikir belirtmem napiyosaniz yapın sonra ben kötü oluyorum dedim. Çıktılar. O kadar zoruma gitti o kadar ağladım ki ya ben 3 yıldır bu aileye çalışıyorum maaşımı olduğu gibi veriyorum bileziklerimi vermişim evime alıp misafir etmişim. Eşimdeki bu nankörlüğü anlayamıyorum. Sonra kv tekrar geldi gitmemiş esim kapıdan zorla bana sarıldı öptü felan ama kalp kırıldı bi kere. Ve bazı şeyler koptu. Ben eşime hicbir şekilde yaranamıyorum. Fedakarlık yaptikca yıpranan ben oluyorum. Boşanmayı düşünüyorum. Bir ömür ben bu adamı çekemem. Çocuk da yok. Yaşamak istemiyorum artık öyle sıkıldım öyle bunaldim ki. Çözüm önerilerinizi bekliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?