- 2 Ağustos 2017
- 443
- 757
- 103
- Konu Sahibi Tebdilimekan
-
Kendi evleri zaten var. 1 yıllığına bizde kalacaklar. Konuştum kv ile benim eşime yaptığım fedakarlıkları sen biliyosun iyiliğini düşünüp söyledim böyle tepki görmek zoruma gidiyo dedim.Bence evinizi ayırın ne gerek vardı ki kaynını kvni toplayıp evine almaya
Ölüm herkesin başında destek olmak başka ama sizin onları evinize toplamanız saçma olmuş
Kvniz anlayışlı biri ise direk konuşun size ayrı bir ev tutalım bize yakın olun falan filan gibi rahat edemiyorsunuz üzülüyorum falan diyin yani siz idare ediyorsunuz ama onlar rahat değiller gibi
Eşinizlede konuşun ayrı ev olayını, bir iş yaparken sonunu düşünün nereye kadar bizle oturacaklar nasıl oturacaklar falan diye
Allah yardımcınız olsun
Zaten bu beraber kalma olayı 1 yılı aşarsa kesinlikle yolları ayıracagim.Yazdıklarınız benim için boşanma sebebi. Hayatta en sevmediğim insan tiplerinin başında gelir nankör insan. Eşiniz terbiyesizlik yapmış. Annesine şov yapmış resmen. Ölene dek benimlesin demiş ölene kadar yaşasınlar beraber siz yolunuza bakın bence çocuk da yokken.
Ne dediKendi evleri zaten var. 1 yıllığına bizde kalacaklar. Konuştum kv ile benim eşime yaptığım fedakarlıkları sen biliyosun iyiliğini düşünüp söyledim böyle tepki görmek zoruma gidiyo dedim.
Biliyorum kızım dedi ben de çok hassasım felan dedi pek bisey demedi dinledi yani.Ne dedi
1 yıl da uzun bir süre
İnan annemler ve kvler sağolsun çocuklarımı büyüttüler aynı evde yaşadık Şimdi evde çocuklar ve eşim dışında nefes alan hiç bişey istemiyorum
Gerçekten zor bir hayatmış yaşadığım umarım çabuk giderler
Biliyorum kızım dedi ben de çok hassasım felan dedi pek bisey demedi dinledi yani.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?