Kafamı nereye vursamm ?

çok kötü hem de

Adam söylemiş bitti diye.. Devamını getir hiçte uzatma aman evim dösendi söyle oldu böyle oldu diye.. Evlenince hergün aglayacagına.. Nişanlıyken 2 gün aglar susarsın.. Basını yakma kurtul sonu iyi degil

Dediginiz doğru. Fakat konuya yönelik fikir veriyoruz ya hani.

Velev ki ben yarış atı istedim . Diyelim ki diyorum... çünkü mesele nevresimden cıkmış.

Yoksa eminim hepimizin muhakeme yeteneği vardır.

hep böyle değildi ama küfür hakaret bunları hak etmedim

ya gene almayalım dese anlayışla karşılardım kendileri dedi alalım diye

Bence bohca yapılması hiç sorun birsey değil sadece biraz ugrastırıcı. Benim annem cok meraklı yapmak istedi. Kullanabileceği herseyi ben aldım, bavulun içinde gereksiz hiçbirsey yok ama karsı taraftan böle Bi talebimiz yok mesela. İlla ki biz yaptık Die karsı taraf yapamaz belki müsaitliği yoktur, ailesi bilmiyordur vs vs. Nevresim de almadık, yemek bile ısmarlamadı gbi cümleler yakısmaz bir geline zaten. Böyle seyler konusulmaz ki. Kimin içinden ne gelirse. Tabi ailenize saygısızlık etmiş orası da kesin.

Kitap okuyorum
Dünyanın en kıymetli yarış atı. Misal verdim tabi at isteyemeyiz :)

hep birlikte kurtulduk ... adam da siz de bizde . Açtığınız konulara göre adam çok bile sabretti . Fakat bu konuda sizi haklı buldum . Butür alışverişlere aileler çok da dahil edilmemeli . Evlilik kararı aldığına göre çocuk değilsiniz elinizden tutup alışverişe götürsünler .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…