• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kafamı nereye vursamm ?

Senin eski konularını biliyorum başlığı görünce yine onlar gibi bir konudur diye düşündüm.ilk defa sen haklisin.nisanlin senin her turlu saçma triplerine katlanıyordu acaba dolup taştımı diye düşünüyorum.sen karar ver bu adam hep boylemiydi sonradan mi boyle oldu

Adam bezmis artik durduk yere niye böyle davransin diş icin zamaninda 5bin tl cat diye veren adam simdi niye boyle davransin. Azıcık da sen alttan alıver ha cidden bitirceksen de bence zaten hic sevmemissin. Zaten demin bi yerde birazcik seviorum yine de gibi bisey yazmissin :) bi taraf barutken diger taraf su olmalı yoksa kavga et dur

Adam 5000TL vermisse cidden burda onceki konulari bilmeden cimri, pinti yazanlar fikir degistirsinler bence.

Evet adam 5000 tl verdi, sonra hediye almıyorsun diye adama psikolojik baskı uyguladı, param yok bana kontör yüklemiyor vs diye geldi burada söylendi. Yani aslında maddi anlamda adamı cidden bıktırdı. Ama insanlar öncesini bilmediği için adama giydiriyorlar. Herkesin bir sabrı var ben aşkımdan ölsem bile böyle üstüme gelinse sayıp söver bitirirdim, bence adam artık bitirmeyi kafasına koymuş ki böyle ağır konuşmuş.

Amme hizmeti yapayım:

Daha da var da hem üşendim hem bunları okusanız yeter. Boşuna gizliyorlar zaten. Gizleyeninkine bakıyorum merak edip :)
Teşekkürler 😍

Canım senin konularına denk geliyorum okuyorum.. ancak sizin işiniz olmaz gibi geliyor duzulen evi eşyayı boşver bence geleceğin daha zor olacak zararın neresinden dönsen kar.. cesaretim yok diyorsun simdiden ama ilerde ne yapacaksın kucağında bebekle ? Bence bitir ki zaten bitmiş bir ilişki sizinki saygı kalmamış kendi başını yakma derim..

Nişanlınızı nişanlılık boyunca maddi manevi sömürdünüz adam dişlerinize varıncaya kadar yaptırdı kimse hiçbir şeye mecbur değil hele konu maddiyatsa hiç değil. Kadınlar nedense bir kere evleniyorum mantığıyla ekonomik anlamda açıldıkça açılıyorlar ama unuttuğunuz bir şey var o borçları yine siz ödeyeceksiniz. Evlendikten sonra gökten birileri inip ödemeyecek. Bir erkeği en çok strese sokan şey de maddiyattır. Zaten diğer konularda da anlayışlı biri değildiniz adamın bıkıp usanması çok normal. Çorabından tut geceliğine hadi onları da geçtim makyaj malzemesine kadar aldırmışsın çok mu gereği var? Belli bir jenerasyonu anlıyorum onlar öyle yetişti falan ama yaşınız genç bu konularda daha rahat olmanız gerekli. Evliliğe hazır değilsiniz küçük şımarık kız çocuğu gibi davranıyorsun.

Siz "tekmeyi basarım" cümlesini hoş görüyor olabilirsiniz. ama normalde hoş görülecek bir tavır değil.

Az önce de belirttim
Ben nişan alışverişinde taypalma yorga cinsiat istesem bile bana böyle bişey denemez.

Uygun bir dille " Hayatım bütçemiz şu an buna müsait değil. Onu sonra alalım " deseydi burda kimse bu kadar köpürmezdi.

Insanin ne dediği değil. Nasıl dedigi önemli.

Siz , size tekmeyi basan biri ile devam edebilirsiniz. Ama lütfen hiçbir genç kıza bunu ögütlemeyin.

Abla taypalma yorga at ne alasen ya :KK70: ganyan mı oynuosun bos vaktinde isteyecek başka sey mi bulamadin. Oldu istedigimiz gibi saçmalayalım adam da sürekli pıșpıșlasin. Karşımızdaki de sabana sürülmelik cins öküz zaten insan diil.

Hafta sonu ailelerle alışverişe gittik bohça için
Bütçe ne ona göre alalım diyorum o belli değil
neyse anneme karıştırma hiçbir şey dedim
nevresim takımı olan yere de bakalım dedi cevap vermedi ne nişanlım ne üvey annesi
tekrar söyledi gene cevap yok
öküz nişanlım bana döndü dedi ki ne nevresim takımıymış ya annen de tutturdu
sen nasıl konuşuyorsun benim annemle dedim ki annem bugüne kadar onlardan hiçbir talepte bulunmadı
düğünde damada takılan çeyrekleri alırız dediler ailem ona bile olsun dedi
sonra surat beş karış suratını yerden kaldırmadı
benim de alışveriş yapasım gelmedi
iç çamaşırı ve makyaj malz aldım ailem al kızım asma suratını dediler diye
her şeyin uygununu almaya çalıştım
diğer alınacakları almadım bile
bu suratla bir şey almam dedim
bir şey almıcam dediğin 600 tl tuttu diyor bir de bana
çifter çifter al başka eksiğin ne varsa al diyor bir de terbiyesiz
yemek bile yedirmeden bıraktı ailemi eve
sonra dün aradı
unutalım hayatım olanları mutlu olalım lütfen diyor,ben de ailemden özür dile olur dedim
yok dilemem dedi
yarın kahvaltı yapmaya gidelim dedi yok paran gitmesin dedim
başladı nankörsün bilmem ne kapattım telefonu suratına
sonra yazmış bana zorluyorsun az kaldı
neye dedim tekmeyi yemene demiş terbiyesiz
ben de hiç durma dedim
iş yerine getir eşyaları diyor
ailen gelsin alsın dedim yok babam şeker hastası sinirlenir de bilmem ne
1 ay kaldı düğüne ev eşyalar her şey tamam
bitti uzatmayalım yazmış
sonra bana diyor sen bitirdin
neden cesaretim yok
annem de istemiyor bu saygısızı
bana defol bilmem ne diyor bir de
bitsin istiyorum ama seviyorum da ayrıca cesaretim de yok
nasıl yapıcammm nasıl
Bugune kadar yaptığın kaprislerin acısını cıkarıyor.
Onlarda sen haksızdın evet ama yumurta kapıya dayanmıs,yenı mi aklı basına gelmis?
Neden ısrarla evlenmeye calısıyorsn bu adamla?
Sizin iliskinizde saygı yok.
Bunlar daha fragman:KK14:

Abla talpalma yorga at ne alasen ya :KK70: ganyan mı oynuosun bos vaktinde isteyecek başka sey mi bulamadin. Oldu istedigimiz gibi saçmalayalım adam da sürekli pıșpıșlasin. Karşımızdaki de sabana sürülmelik cins öküz zaten insan diil.
OnlardA benim gibi sonradan gorme zaarr... Arkadaşım ben onceki konulari gorunce oglana kırmızı balık kac kac kırmızı balık kac kac kac şarkısını gönderiyorum 😂

Nişanlınızı nişanlılık boyunca maddi manevi sömürdünüz adam dişlerinize varıncaya kadar yaptırdı kimse hiçbir şeye mecbur değil hele konu maddiyatsa hiç değil. Kadınlar nedense bir kere evleniyorum mantığıyla ekonomik anlamda açıldıkça açılıyorlar ama unuttuğunuz bir şey var o borçları yine siz ödeyeceksiniz. Evlendikten sonra gökten birileri inip ödemeyecek. Bir erkeği en çok strese sokan şey de maddiyattır. Zaten diğer konularda da anlayışlı biri değildiniz adamın bıkıp usanması çok normal. Çorabından tut geceliğine hadi onları da geçtim makyaj malzemesine kadar aldırmışsın çok mu gereği var? Belli bir jenerasyonu anlıyorum onlar öyle yetişti falan ama yaşınız genç bu konularda daha rahat olmanız gerekli. Evliliğe hazır değilsiniz küçük şımarık kız çocuğu gibi davranıyorsun.

Hay agzini opeyim. Uzun yazmadikca anlamio insnalar. Makyaj malzemesi nedir ya o da eksik kaliversin dedigin hic bisey olmazsa adam da tutturuolar der tabi.

Normalde senın konularına kızıp senı haksız ve kıskanc buluyorum ama bu sefer haklısın alısveriş her zman yapılmıyor. Cocuk oyuncağı degıl bu iş bıtsın bıtmesıne donmus. Iyıce dusunun ılerde sevgı bıter sız daha cok javga edersınız.

Savaşa gider gibi cümbür cemaat alışverişe gidilirse sonuç bu olur.
Ne gelenekmiş arkadaş...
Gelenek yaşatmak isteyen gitsin birkaç top kumaş aldırsın, evde entarisini tumanını kendi diksin.
Ama gelenek bahane, özel çantasında estee lauder makyaj setini damat evine kitlemek şahane :KK51:

Bu adamın hep böyle olduğunu düşünmeye başladım ben. Siz olayları anlatırken bu dengesizliklerini gizleyerek mi anlatıyordunuz? Ya da adamın psikolojisini bozdunuz, ayarı kaçtı en sonunda.
Yaptığı terbiyesizlik. Yapmanız gereken ayrılmak ama bile bile evlenip birbirinizin başını yakacaksınız bence.
Yol yakınken dönün ya da düğünü erteleyip beraber psikoloğa gidin.

her şey ayarlandı düğün tarihimizi herkes biliyor ev tutuldu aynı iş yerindeyiizz
Düğüne az kaldı, aynı işyerindeyiz diye düşünüp hayatınızı mahfetmeyin.
Bir ömür bu insanla geçecek. KOCA BİR ÖMÜR.
İyi düşünün.
Düğünden bir gün önce bile cayarsınız, kime ne?
İnsanlar bir gün konuşur, biter gider.

Back