Kafamı nereye vursamm ?

YA HALA DALGA GEÇME PEŞİNDESİNİZ BURDA BİR KIZIN HAYALLERİ BİTMİŞ 1 AY KALA DÜĞÜN İPTAL EDİLMİŞ SİZ NEYİN KAFASINI YAŞIYORSUNUZZ

yook bu sefer bitti eşyaları getirme diye arıcakmış mobilyacıları
Valla zararın neresinden dönersen kardır ,öyle düşün .boşver herkes tarihi biliyormuş ,aynı işyerindeymişsiniz vs ..sen dik dur artık bırak ne hali varsa görsün .hele hele ailene saygısızlık yapılmasına izin verme

Ev,eşyalar her şey hazırken bir anda bırakabilmek çok zor.Anlıyorum sizi ama evlenince durumunuz daha da kötü olucak belli bu hal ve hareketlerinden.Boşanıp ayrılmak farklı nişanlı ayrılmak farklı,en azından evden çıkıp eve geri dönmüceksin.Çok zor karar vermek ama bana öyle diyen birine tekmeyi yiceksin diyen biriyle devam edemezdim herhalde.Nişanlıyken bunlar söylenıyor bir de

her şey ayarlandı düğün tarihimizi herkes biliyor ev tutuldu aynı iş yerindeyiizz
Evlenip çoluk çocuk sahibi olup ayrılmak isteseniz o ev yine bozulacak millet yine duyacak konuşacak. Emin değilseniz evlenmeyin. Evlendikten sonra ayrılmak daha mı kolay olacak sizce?

ne barışması eşyalar bile iptal edildi
Bu Adamla neden nişanlandın, nişanı bozulan ben nişanlısını seven bir kız bu kadar duygusuz olamaz ya, yazdıklarından hiç üzülüyormuşsun izlenimi almıyorum ya da nişanlından çok emnsin nasılsa dönecek af dileyecek ben sen iki naz yapıl barışacağım diye
Konunla ilgili olarak ise evet hiçbirşey anneye yapılan terbiyesizliği hoş göstermez ama adama illallah dedirttin o da annenden çıkartmış bütün hırsını

Son düzenleme:
bulunmasını istiyor muyum emin değilim adam çok saygısız
Siz de çok takıntılısınız adama nefes bile aldırmıyorsunuz ( konularınızdan biliyorum bunları ) . amacım sizi yermek değil sağlıklı bir ilişlki kurmak istiyorsanız kendinizi biraz törpüleyin . daha önce de yorumda demiştim sizin ve nişanlınız destek almaya ihtiyacı var . Nedendir bilmiyorum ama bu konunuzda barışırsınız gibi geliyor .

ben zaten psikoloğa başladım nişanlım da bu hafta gidecekti ama olanlar oldu eşyaları iptal edip ailelere söylemiş bu kadar kolaydı demekki barışmak yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…