• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kafamı nereye vursamm ?

Size katılmakla birlikte şahsen ben bohça bile değil tepsi götürdüm ve getirdiler.
Alabildiğimiz kadar hediye aldım ve alındı.
Etrafımdaki herkeste geldi ve beni tebrik etti çünkü uzun zamandır kimse böyle bir şey görmemişti.
Bende çok yorulmama rağmen iyi ki yaptım dedim, çok hoş hatıraları kaldı bende.
Kına gecesi de adetten o zaman kına gecesi yapanlarda mı eski kafalı oluyor :KK52:
İnsanlar işte lafı nereden çekerse oraya gidiyor.

Konu sahibine de gelince haklarında hayırlısı olsun.
Tripli bir kız ama sonucunda 1 ay kala ayrılmakta kötü olsa gerek :(
çok kötü hem de

Hafta sonu ailelerle alışverişe gittik bohça için
Bütçe ne ona göre alalım diyorum o belli değil
neyse anneme karıştırma hiçbir şey dedim
nevresim takımı olan yere de bakalım dedi cevap vermedi ne nişanlım ne üvey annesi
tekrar söyledi gene cevap yok
öküz nişanlım bana döndü dedi ki ne nevresim takımıymış ya annen de tutturdu
sen nasıl konuşuyorsun benim annemle dedim ki annem bugüne kadar onlardan hiçbir talepte bulunmadı
düğünde damada takılan çeyrekleri alırız dediler ailem ona bile olsun dedi
sonra surat beş karış suratını yerden kaldırmadı
benim de alışveriş yapasım gelmedi
iç çamaşırı ve makyaj malz aldım ailem al kızım asma suratını dediler diye
her şeyin uygununu almaya çalıştım
diğer alınacakları almadım bile
bu suratla bir şey almam dedim
bir şey almıcam dediğin 600 tl tuttu diyor bir de bana
çifter çifter al başka eksiğin ne varsa al diyor bir de terbiyesiz
yemek bile yedirmeden bıraktı ailemi eve
sonra dün aradı
unutalım hayatım olanları mutlu olalım lütfen diyor,ben de ailemden özür dile olur dedim
yok dilemem dedi
yarın kahvaltı yapmaya gidelim dedi yok paran gitmesin dedim
başladı nankörsün bilmem ne kapattım telefonu suratına
sonra yazmış bana zorluyorsun az kaldı
neye dedim tekmeyi yemene demiş terbiyesiz
ben de hiç durma dedim
iş yerine getir eşyaları diyor
ailen gelsin alsın dedim yok babam şeker hastası sinirlenir de bilmem ne
1 ay kaldı düğüne ev eşyalar her şey tamam
bitti uzatmayalım yazmış
sonra bana diyor sen bitirdin
neden cesaretim yok
annem de istemiyor bu saygısızı
bana defol bilmem ne diyor bir de
bitsin istiyorum ama seviyorum da ayrıca cesaretim de yok
nasıl yapıcammm nasıl
Adam söylemiş bitti diye.. Devamını getir hiçte uzatma aman evim dösendi söyle oldu böyle oldu diye.. Evlenince hergün aglayacagına.. Nişanlıyken 2 gün aglar susarsın.. Basını yakma kurtul sonu iyi degil

Ya yanlış anlamayın ama ben bu cümlenizi okuyunca çok güldüm, neden adam böyle bir açıklama yapmak zorunda ki? Hani benim muhakeme yeteneğim yok mu o sırada neyi alıp neyi alamayacağımızı bilmiyor muyum da at diye tutturayım adam da sanki çocuğunu kandırır gibi “tatlımmm şimdi paramız yok ama olunca alırızzz” desin.

Bence iki kişi hayatını birleştirme kararı aldıysa bu yük maddi ve manevi anlamda paylaşılmalı.

Yani eldeki para belli, alınacaklar belliyken, ben de belli bir yaşa gelmişim mantıklı düşünebilip evlilik kararı verebiliyorken neden “ben bilmem ne isterim” diye tutturup kendime bilale anlatır gibi laf anlattırayım? Herkesin bir dolma noktası var bence ben evleneceğim adama destek olmalıyım onu sabır testine sokmak yerine. Bu kısım hariç genel hatlarıyla katılıyorum size.
Dediginiz doğru. Fakat konuya yönelik fikir veriyoruz ya hani.

Velev ki ben yarış atı istedim . Diyelim ki diyorum... çünkü mesele nevresimden cıkmış.

Yoksa eminim hepimizin muhakeme yeteneği vardır.

Senin eski konularını biliyorum başlığı görünce yine onlar gibi bir konudur diye düşündüm.ilk defa sen haklisin.nisanlin senin her turlu saçma triplerine katlanıyordu acaba dolup taştımı diye düşünüyorum.sen karar ver bu adam hep boylemiydi sonradan mi boyle oldu
hep böyle değildi ama küfür hakaret bunları hak etmedim

Normalde senın konularına kızıp senı haksız ve kıskanc buluyorum ama bu sefer haklısın alısveriş her zman yapılmıyor. Cocuk oyuncağı degıl bu iş bıtsın bıtmesıne donmus. Iyıce dusunun ılerde sevgı bıter sız daha cok javga edersınız.
ya gene almayalım dese anlayışla karşılardım kendileri dedi alalım diye

Bence bohca yapılması hiç sorun birsey değil sadece biraz ugrastırıcı. Benim annem cok meraklı yapmak istedi. Kullanabileceği herseyi ben aldım, bavulun içinde gereksiz hiçbirsey yok 🙊ama karsı taraftan böle Bi talebimiz yok mesela. İlla ki biz yaptık Die karsı taraf yapamaz belki müsaitliği yoktur, ailesi bilmiyordur vs vs. Nevresim de almadık, yemek bile ısmarlamadı gbi cümleler yakısmaz bir geline zaten. Böyle seyler konusulmaz ki. Kimin içinden ne gelirse. Tabi ailenize saygısızlık etmiş orası da kesin.

Abla taypalma yorga at ne alasen ya :KK70: ganyan mı oynuosun bos vaktinde isteyecek başka sey mi bulamadin. Oldu istedigimiz gibi saçmalayalım adam da sürekli pıșpıșlasin. Karşımızdaki de sabana sürülmelik cins öküz zaten insan diil.
Kitap okuyorum
Dünyanın en kıymetli yarış atı. Misal verdim tabi at isteyemeyiz :)

hep birlikte kurtulduk ... adam da siz de bizde . Açtığınız konulara göre adam çok bile sabretti . Fakat bu konuda sizi haklı buldum . Butür alışverişlere aileler çok da dahil edilmemeli . Evlilik kararı aldığına göre çocuk değilsiniz elinizden tutup alışverişe götürsünler .

Back