- 22 Aralık 2014
- 5.333
- 3.990
- 173
- Konu Sahibi usuyenprenses
öyle bir ihtimal yok inat edildi artıkbarışırsanız buraya yazın lütfen
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
öyle bir ihtimal yok inat edildi artıkbarışırsanız buraya yazın lütfen
Yoo benim zamanımda da vardı, 2 sene önce ben yaptım :) sizin şaka anlayışınız garip...ay birde böyle marka adları verilmiyor mu, bitiyorumNişan bohçası icin anneyle kaynanayla alışveriş ne ya şaka gibi hala bu adetler kaldı mı en son nenelerimizin gelin zamanlarında vardı
Hayır ben de evlencem ben yapsam heralde sephoraya mac’ e oyshoya falan sokarım nişan bohçası Ne ya iyi güldüm
Zorla mı nişanlandınız?evet böyle bir insan işte ben onla evlenmek istemiyordum ısrar ede ede buralara kadar getirdi ya inanamıyorumm
zorla nişanlanmadım ama yemin ederim ilk başta istemiyordum benZorla mı nişanlandınız?
Yapma prenses,
buna inanmamızı beklemiyorsun herhalde.
Pamuklu pijama takımı piyasa ortalaması söylüyorum 100 -120, sortlu gecelik takımı 70, tek gecelik 60, sabahlık 70, kısa kollu pijama takımı 100, uzun gecelik 100. Bunlar aşağı yukarı fiyatlar. Pamuk içermeyen hicbir şeyi giyemiyorum alerjim var. Hepsini ayrı ayrı alincada farklı fiyat çıkmıyor. Hatta bu tarz şeyler takımla alınınca daha uygun gelir. Zeki insanlar genelde ihtiyaçları varsa tek tek almaktansa takım almayı tercih ederAhhahaha ya gelin seti almayın o zaman. Hepsini ayrı ayrı alın daha ucuza gelir bunu da mı biz söyleyelim? Sırf şımarıklık olsun diye para harcatıyorsunuz resmen. Damat traşı diyince de fiyat artar mesela. Zeki insanlar damat traşı demezler berbere
Prensescim sen bizi dinle,zorla nişanlanmadım ama yemin ederim ilk başta istemiyordum ben
Ondan mı bu kadar kapris yaptınız?zorla nişanlanmadım ama yemin ederim ilk başta istemiyordum ben
Başta ailesine söylemediği için aranızdaki bir güç savaşı gibi gelmişti. Kim pes edip barışmaya yönelik adım atarsa o evlilikte arka planda kalacaktı.ŞİMDİ YAZDI AİLESİNE SÖYLEMİŞ
O zaman doğru değildir. İptal etmemiştir. Ben de mağazalardan sizi aradılar sandımkendisi söyledi
Cocuk 5 bin verip dislerini yaptırmış kızınBu insan sizi para yüzünden bu kadar kolay birakabiliyrsda yarin ciddi tartışmalarda hic size,evliliginize ve emeğimize değer vermeden bırakır.Siz bu kez sevdiğiniz için değil evliliğinizi kurtarmak için çabalayacaksin.Yani hep bir sebepten evliliğini devam ettirir mek için omrunuzu harcayacaksiniz.Yaşımiz gereği bu CARK! Boyle işliyor KUZUM.Hayırlısı olsun inSAALLAH
Hakkında hayırlısı olsun canımyok tamam dedim zaten
Hepsini almak zorunda değilsinizPamuklu pijama takımı piyasa ortalaması söylüyorum 100 -120, sortlu gecelik takımı 70, tek gecelik 60, sabahlık 70, kısa kollu pijama takımı 100, uzun gecelik 100. Bunlar aşağı yukarı fiyatlar. Pamuk içermeyen hicbir şeyi giyemiyorum alerjim var. Hepsini ayrı ayrı alincada farklı fiyat çıkmıyor. Hatta bu tarz şeyler takımla alınınca daha uygun gelir. Zeki insanlar genelde ihtiyaçları varsa tek tek almaktansa takım almayı tercih eder
Şahsım adına soyleyeyim, yeni evleniyorum. Bekarken gittiğim ayicikli pijamalar muhtemelen evlilik hayatında yeterli gelmeyecektir. Ki çok sıcak bir şehirde yaşıyorum yazin şort askılı ile uyuyorum. Malum evlilik hayatı bazı şeyler biraz daha özen istiyor özellikle ilk aşamada. Bu ilk aşamadaki ihtiyaçlar gözetilerek muhtemel bu tarz takımlar yapılmış, ki iyi ki yapılmış ben takım dışında başka bisey almadim mesela. Ha bunu gelenek dahilinde eşimle düğün öncesi alışverişte yaparım bu da benim için sorun değil. Çünkü bizim adetimizde aynı şey damat içinde yapılıyor. Biz karşılıklı olarak ikimiz alışveriş yaptık ihtiyaç dahilinde hem ailelerin gönlü oldu hem ihtiyaçlarımız karşılandı. Vay sen şunu aldin falanca bunu almış onunki şu marka benimki bu marka gibi cümleler asla kurulmadı. O yüzden gayette hoş oldu. Ha mesele zaten bohça meselesi de değil, çingenelik yapacak olan bohça hazırlanmaya gelene kadar yok benim isteme çiçeğim öyle yok benim isteme çikolatam böyle hediyeligim şöyle diye onu yapıyor. Sizde bence takılmayın isteyen yapar istemeyen yapmazHepsini almak zorunda değilsiniz
Orası öyle ama maddi durum kısıtlıysa ve bazı şeyler de lükse kaçıldıysa bir yerden de kısmak gerek. Maddi durum iyiyse bol bol alınsın tabii kime neŞahsım adına soyleyeyim, yeni evleniyorum. Bekarken gittiğim ayicikli pijamalar muhtemelen evlilik hayatında yeterli gelmeyecektir. Ki çok sıcak bir şehirde yaşıyorum yazin şort askılı ile uyuyorum. Malum evlilik hayatı bazı şeyler biraz daha özen istiyor özellikle ilk aşamada. Bu ilk aşamadaki ihtiyaçlar gözetilerek muhtemel bu tarz takımlar yapılmış, ki iyi ki yapılmış ben takım dışında başka bisey almadim mesela. Ha bunu gelenek dahilinde eşimle düğün öncesi alışverişte yaparım bu da benim için sorun değil. Çünkü bizim adetimizde aynı şey damat içinde yapılıyor. Biz karşılıklı olarak ikimiz alışveriş yaptık ihtiyaç dahilinde hem ailelerin gönlü oldu hem ihtiyaçlarımız karşılandı. Vay sen şunu aldin falanca bunu almış onunki şu marka benimki bu marka gibi cümleler asla kurulmadı. O yüzden gayette hoş oldu. Ha mesele zaten bohça meselesi de değil, çingenelik yapacak olan bohça hazırlanmaya gelene kadar yok benim isteme çiçeğim öyle yok benim isteme çikolatam böyle hediyeligim şöyle diye onu yapıyor. Sizde bence takılmayın isteyen yapar istemeyen yapmaz
Otomatik sevisen gecelik o. Ondan pahali500 liralik gecelik mi?? Nasil bir seks hayati vaadediyor o kadar paraya verilen gecelik ya?
Deger mi sanki? Loya'da ne seksi gecelikler 50 lira 60 lira...
El insaf