Kafamı nereye vursamm ?

Ay konudan çıkamıyorum resmen beynimin üşüyenprenses kısmı izin vermiyor

Ben de adamı ya burada yanlış anlattı ya da delirtti diyorum. Çünkü her konusunda giriş bölümünde birkaç cümle “nişanlım çok iyidir, sözümden çıkmaz, beni üzmez” falan diye biraz överdi. Hayal miydi, nişanlı aslında tuzluk muydu bilemedim.

Değil burada hayatımda hiç kimseyi aşağılamadım,aşağılamam da.
İnsanların maddi durumu yeterli değilken bohça,tepsi gibi adetlere boş yere para dökmesinin gereksizliğini anlattım.
Ama sadece günahımı alıyorsunuz.
Hiç bir şey demiyorum da Allahım herkesin kalbine göre versin inşallah...

Koşarak uzaklasın !!

Adam 5000TL vermisse cidden burda onceki konulari bilmeden cimri, pinti yazanlar fikir degistirsinler bence.
Önceki konularina bakin 5 bin vermis teline tl yüklemis . Hediye olarak kiyafet aldigi icin basina çalmayi düşünmüs . Vs vs . Ben şok geçirdim okurken sadece maddiyat başka beklenti gormedim konu sahibinde. Adam belli ki patlama noktasina gelmiş ama anneye laf edilmez orda yanliş yapmiş.

ne kadar ayıp bir yorum ben de evlenince bohça istemedim ama yapana da yorum yapmadım böyle herkesin kendi gelenek göreneği isteyen yapar istemeyen yapmaz bir de "kırsal vardır da" yorumu apayrı saçma.sen şehir de yaşayınca ya da şehirde yaşayıp büyüdüğün için kusura bakma da insanları kırsal da yaşayan ama burada görmüştür düzelmiştir bilmem ne diye saçma yorum yapma hakkını kendinde göremezsin.bu durumların orası burası yok her yerde her kesimden insan yapar veya yapmaz ailelerin bileceği iş.

Ahhahaha ya gelin seti almayın o zaman. Hepsini ayrı ayrı alın daha ucuza gelir bunu da mı biz söyleyelim? Sırf şımarıklık olsun diye para harcatıyorsunuz resmen. Damat traşı diyince de fiyat artar mesela. Zeki insanlar damat traşı demezler berbere

Bkz: insanlarla dalga geçerken komik duruma düşmek.
insanlarla dalga gecmiyorum nisan bohcası durumunun komik oldugunu belirtiyorum gerdek gecesi için giyilecek geceliği almaya kaynana ile cıkan bir adet.
komik duruma düsmeyi siz benden iyi bilirsiniz. yallah.

Yaparsin yapmazsın senin sorunsalin fakat kimsenin geleneklerine karisip asagilayamazsin.
Ayrica bak ne güzel adet herkes birbirinin yuzunu goruyor! Baska nasil taniycak aileler birbirlerini dugunden sonra az gec oluyor.
sevişme öncesi giyilecek geceliği kaynananın secmesi. peh. adet evet.

Ya bu kadar sabreden adam düğüne kadar da sabrederdi bence. Hiç yoksa yaptırdığı dişlerin hatırına sabrederdi.
Adam hep böyleydi de biz kendini suçlayalım, gönül rahatlığıyla ilişkiye devam edebilsin diye bu dengesizlikleri anlatmadığını düşünüyorum artık.
Tamam kendisi de kolay bir insan değil ama biz kendisini suçladıkça tek cümlelik sakin cevaplar yazıyordu.
Daha önce de nişan atmış sanırım. Ona da kapris yapıyormuş. Biz "adama yazık" dedikçe bu yaptıklarını görmezden gelmiş olabilir.
"Kocam dövüyor ama çok iyidir, normalde beni hiç üzmez" diyen bir dünya kadın var.

insanlarla dalga gecmiyorum nisan bohcası durumunun komik oldugunu belirtiyorum gerdek gecesi için giyilecek geceliği almaya kaynana ile cıkan bir adet.
komik duruma düsmeyi siz benden iyi bilirsiniz. yallah.

Ben senin “abiiii nişan bohçası ne yyyaaa ahsjakhsja kaç sene öncesinin adetiiieee, ben alsam oyşodan alırıııammm” tribini yerimmm

diğer insanlara verdiğiniz cevapları da gördüm savunduğunuz mantıkta haklısınız olan yapsın olmayan yapmasın sorun çıkıyor gibi bir şey demek istiyorsunuz.bu düşünceler normal ama bu düşüncenizi dile getirme (yazıya dökme) şekliniz üslubunuz yanlış bence en başında kırsal diye ötekileştirmeniz. bu arada kırsal diye tabir ettiğiniz yerlerde yaşamadım hiç ama beni bile açık açık rahatsız etti yorumunuz. açıklamalarınız çok sert ve keskin demek istediğim aslında

Burda adet adet diye bohça övenlerin çoğu adet olduğu için değil işlerine geldiği için övüyor. Ya da komşumun kızı haticenin bohçası vardı benim neyim eksik mantığı. Adetler kişilerin ve günümüzün durumuna göre güncellenirler. Düğüne ayrılan bütçe sınıra geldiyse gereksiz harcamalardan kısılır. Makyaj malzemesi şu bu gayet gereksiz harcamaya giriyor. Her şeye körü körüne diretmek işte böyle sonuçlara sebep olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…