• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kafamı nereye vursamm ?

üşüyenprenses dedi biz de inandık. bir hafta sonra pikniğe gidecektim telefonumu açmadı serum yedim hastaneye düştüm konusu açılır. bir de bohçaya torun tombalak hurra gitmeyin dedik kaç kez. kendimi kesicem :işsiz:
YA HALA DALGA GEÇME PEŞİNDESİNİZ BURDA BİR KIZIN HAYALLERİ BİTMİŞ 1 AY KALA DÜĞÜN İPTAL EDİLMİŞ SİZ NEYİN KAFASINI YAŞIYORSUNUZZ

yook bu sefer bitti eşyaları getirme diye arıcakmış mobilyacıları
Valla zararın neresinden dönersen kardır ,öyle düşün .boşver herkes tarihi biliyormuş ,aynı işyerindeymişsiniz vs ..sen dik dur artık bırak ne hali varsa görsün .hele hele ailene saygısızlık yapılmasına izin verme

Hafta sonu ailelerle alışverişe gittik bohça için
Bütçe ne ona göre alalım diyorum o belli değil
neyse anneme karıştırma hiçbir şey dedim
nevresim takımı olan yere de bakalım dedi cevap vermedi ne nişanlım ne üvey annesi
tekrar söyledi gene cevap yok
öküz nişanlım bana döndü dedi ki ne nevresim takımıymış ya annen de tutturdu
sen nasıl konuşuyorsun benim annemle dedim ki annem bugüne kadar onlardan hiçbir talepte bulunmadı
düğünde damada takılan çeyrekleri alırız dediler ailem ona bile olsun dedi
sonra surat beş karış suratını yerden kaldırmadı
benim de alışveriş yapasım gelmedi
iç çamaşırı ve makyaj malz aldım ailem al kızım asma suratını dediler diye
her şeyin uygununu almaya çalıştım
diğer alınacakları almadım bile
bu suratla bir şey almam dedim
bir şey almıcam dediğin 600 tl tuttu diyor bir de bana
çifter çifter al başka eksiğin ne varsa al diyor bir de terbiyesiz
yemek bile yedirmeden bıraktı ailemi eve
sonra dün aradı
unutalım hayatım olanları mutlu olalım lütfen diyor,ben de ailemden özür dile olur dedim
yok dilemem dedi
yarın kahvaltı yapmaya gidelim dedi yok paran gitmesin dedim
başladı nankörsün bilmem ne kapattım telefonu suratına
sonra yazmış bana zorluyorsun az kaldı
neye dedim tekmeyi yemene demiş terbiyesiz
ben de hiç durma dedim
iş yerine getir eşyaları diyor
ailen gelsin alsın dedim yok babam şeker hastası sinirlenir de bilmem ne
1 ay kaldı düğüne ev eşyalar her şey tamam
bitti uzatmayalım yazmış
sonra bana diyor sen bitirdin
neden cesaretim yok
annem de istemiyor bu saygısızı
bana defol bilmem ne diyor bir de
bitsin istiyorum ama seviyorum da ayrıca cesaretim de yok
nasıl yapıcammm nasıl
Ev,eşyalar her şey hazırken bir anda bırakabilmek çok zor.Anlıyorum sizi ama evlenince durumunuz daha da kötü olucak belli bu hal ve hareketlerinden.Boşanıp ayrılmak farklı nişanlı ayrılmak farklı,en azından evden çıkıp eve geri dönmüceksin.Çok zor karar vermek ama bana öyle diyen birine tekmeyi yiceksin diyen biriyle devam edemezdim herhalde.Nişanlıyken bunlar söylenıyor bir de

her şey ayarlandı düğün tarihimizi herkes biliyor ev tutuldu aynı iş yerindeyiizz
Evlenip çoluk çocuk sahibi olup ayrılmak isteseniz o ev yine bozulacak millet yine duyacak konuşacak. Emin değilseniz evlenmeyin. Evlendikten sonra ayrılmak daha mı kolay olacak sizce?

ne barışması eşyalar bile iptal edildi
Bu Adamla neden nişanlandın, nişanı bozulan ben nişanlısını seven bir kız bu kadar duygusuz olamaz ya, yazdıklarından hiç üzülüyormuşsun izlenimi almıyorum ya da nişanlından çok emnsin nasılsa dönecek af dileyecek ben sen iki naz yapıl barışacağım diye
Konunla ilgili olarak ise evet hiçbirşey anneye yapılan terbiyesizliği hoş göstermez ama adama illallah dedirttin o da annenden çıkartmış bütün hırsını

Son düzenleme:
bulunmasını istiyor muyum emin değilim adam çok saygısız
Siz de çok takıntılısınız adama nefes bile aldırmıyorsunuz ( konularınızdan biliyorum bunları ) . amacım sizi yermek değil sağlıklı bir ilişlki kurmak istiyorsanız kendinizi biraz törpüleyin . daha önce de yorumda demiştim sizin ve nişanlınız destek almaya ihtiyacı var . Nedendir bilmiyorum ama bu konunuzda barışırsınız gibi geliyor .

Siz de çok takıntılısınız adama nefes bile aldırmıyorsunuz ( konularınızdan biliyorum bunları ) . amacım sizi yermek değil sağlıklı bir ilişlki kurmak istiyorsanız kendinizi biraz törpüleyin . daha önce de yorumda demiştim sizin ve nişanlınız destek almaya ihtiyacı var . Nedendir bilmiyorum ama bu konunuzda barışırsınız gibi geliyor .
ben zaten psikoloğa başladım nişanlım da bu hafta gidecekti ama olanlar oldu eşyaları iptal edip ailelere söylemiş bu kadar kolaydı demekki barışmak yok

Back