- 3 Şubat 2009
- 9.901
- 17.002
- 773
- 44
- Konu Sahibi usuyenprenses
-
Senin eski konularını biliyorum başlığı görünce yine onlar gibi bir konudur diye düşündüm.ilk defa sen haklisin.nisanlin senin her turlu saçma triplerine katlanıyordu acaba dolup taştımı diye düşünüyorum.sen karar ver bu adam hep boylemiydi sonradan mi boyle oldu
Adam 5000TL vermisse cidden burda onceki konulari bilmeden cimri, pinti yazanlar fikir degistirsinler bence.
TeşekkürlerAmme hizmeti yapayım:
Şu meşhur şaka bana dert oldu.
Geçenlerde bir trend vardı eş veya sevgililere bana 650 tl'ye ayakkabı alır mısın muhabbeti. Ben de böyle herkesin yaptığı etkinlikleri kendimde denemeyi çok severim. Ama eşim veya sevgilim yoktu. İçimden bir şey dürttü illa birine yapmam gerekti. İş yerindeki müdürüme yaptım kartını uzattı...www.kadinlarkulubu.com Nişanlıma ondan sıkıldığımı söyledim o da git babana söyle dedi ?
Arkadaşlar 1.5 senelik sevgili 7 günlük nişanlıyız nişanlımla 3 gün iyi 1 gün kavgalıyız kavga etmemizin sebebi sanırım benim en ufak şeyleri sorun etmem mesela neden eve geçerken beni aramadın ya da neden bana artık şiir okumuyorsun gibi yani nişanlım eskiden her gün şiir okurdu sesi güzeldir...www.kadinlarkulubu.com Aşırı kıskançlığımın üstesinden gelemiyorum.
Öncelikle lütfen taşlamayın, çözüm verin kendimi düzeltmek istiyorum. Ciddi bir ilişkim var 9 ay oldu, aileler tanıştı, ramazan bitince isteme olacak. Erkek arkadaşım bana her gün iltifat eden, dışarıda hesap ödetmeyen, düğün harcamalarım için para gönderecek kadar düşünceli, özel günleri...www.kadinlarkulubu.com Asla ondan beklemezdim(uzun olmuş ama okuyun nolur)
Aslında bunu buraya yazmamak için kendimle çok uğraştım ama bu olayı aileme ya da arkadaşlarımdan birisine anlatamam, utanç verici.Onun için de benim içinde. Nişanlımla uzun süredir aramız çok iyiydi,eşyalarımızı aldık,düğün yerini tuttuk. Düğün yeri istediğim yer olmadı gerçi istediğim yer...www.kadinlarkulubu.com
Daha da var da hem üşendim hem bunları okusanız yeter. Boşuna gizliyorlar zaten. Gizleyeninkine bakıyorum merak edip :)
Ya o kada yazi okudum ki beynim durusta bi baksana one aldimAdam 5000TL vermisse cidden burda onceki konulari bilmeden cimri, pinti yazanlar fikir degistirsinler bence.
Siz "tekmeyi basarım" cümlesini hoş görüyor olabilirsiniz. ama normalde hoş görülecek bir tavır değil.
Az önce de belirttim
Ben nişan alışverişinde taypalma yorga cinsiat istesem bile bana böyle bişey denemez.
Uygun bir dille " Hayatım bütçemiz şu an buna müsait değil. Onu sonra alalım " deseydi burda kimse bu kadar köpürmezdi.
Insanin ne dediği değil. Nasıl dedigi önemli.
Siz , size tekmeyi basan biri ile devam edebilirsiniz. Ama lütfen hiçbir genç kıza bunu ögütlemeyin.
Bugune kadar yaptığın kaprislerin acısını cıkarıyor.Hafta sonu ailelerle alışverişe gittik bohça için
Bütçe ne ona göre alalım diyorum o belli değil
neyse anneme karıştırma hiçbir şey dedim
nevresim takımı olan yere de bakalım dedi cevap vermedi ne nişanlım ne üvey annesi
tekrar söyledi gene cevap yok
öküz nişanlım bana döndü dedi ki ne nevresim takımıymış ya annen de tutturdu
sen nasıl konuşuyorsun benim annemle dedim ki annem bugüne kadar onlardan hiçbir talepte bulunmadı
düğünde damada takılan çeyrekleri alırız dediler ailem ona bile olsun dedi
sonra surat beş karış suratını yerden kaldırmadı
benim de alışveriş yapasım gelmedi
iç çamaşırı ve makyaj malz aldım ailem al kızım asma suratını dediler diye
her şeyin uygununu almaya çalıştım
diğer alınacakları almadım bile
bu suratla bir şey almam dedim
bir şey almıcam dediğin 600 tl tuttu diyor bir de bana
çifter çifter al başka eksiğin ne varsa al diyor bir de terbiyesiz
yemek bile yedirmeden bıraktı ailemi eve
sonra dün aradı
unutalım hayatım olanları mutlu olalım lütfen diyor,ben de ailemden özür dile olur dedim
yok dilemem dedi
yarın kahvaltı yapmaya gidelim dedi yok paran gitmesin dedim
başladı nankörsün bilmem ne kapattım telefonu suratına
sonra yazmış bana zorluyorsun az kaldı
neye dedim tekmeyi yemene demiş terbiyesiz
ben de hiç durma dedim
iş yerine getir eşyaları diyor
ailen gelsin alsın dedim yok babam şeker hastası sinirlenir de bilmem ne
1 ay kaldı düğüne ev eşyalar her şey tamam
bitti uzatmayalım yazmış
sonra bana diyor sen bitirdin
neden cesaretim yok
annem de istemiyor bu saygısızı
bana defol bilmem ne diyor bir de
bitsin istiyorum ama seviyorum da ayrıca cesaretim de yok
nasıl yapıcammm nasıl
OnlardA benim gibi sonradan gorme zaarr... Arkadaşım ben onceki konulari gorunce oglana kırmızı balık kac kac kırmızı balık kac kac kac şarkısını gönderiyorumAbla talpalma yorga at ne alasen yaganyan mı oynuosun bos vaktinde isteyecek başka sey mi bulamadin. Oldu istedigimiz gibi saçmalayalım adam da sürekli pıșpıșlasin. Karşımızdaki de sabana sürülmelik cins öküz zaten insan diil.
Nişanlınızı nişanlılık boyunca maddi manevi sömürdünüz adam dişlerinize varıncaya kadar yaptırdı kimse hiçbir şeye mecbur değil hele konu maddiyatsa hiç değil. Kadınlar nedense bir kere evleniyorum mantığıyla ekonomik anlamda açıldıkça açılıyorlar ama unuttuğunuz bir şey var o borçları yine siz ödeyeceksiniz. Evlendikten sonra gökten birileri inip ödemeyecek. Bir erkeği en çok strese sokan şey de maddiyattır. Zaten diğer konularda da anlayışlı biri değildiniz adamın bıkıp usanması çok normal. Çorabından tut geceliğine hadi onları da geçtim makyaj malzemesine kadar aldırmışsın çok mu gereği var? Belli bir jenerasyonu anlıyorum onlar öyle yetişti falan ama yaşınız genç bu konularda daha rahat olmanız gerekli. Evliliğe hazır değilsiniz küçük şımarık kız çocuğu gibi davranıyorsun.
OnlardA benim gibi sonradan gorme zaarr... Arkadaşım ben onceki konulari gorunce oglana kırmızı balık kac kac kırmızı balık kac kac kac şarkısını gönderiyorum
5 bin içimi yaktı yaaaKivrila kivrila kaaa çııı yooor zatenn :)))
Düğüne az kaldı, aynı işyerindeyiz diye düşünüp hayatınızı mahfetmeyin.her şey ayarlandı düğün tarihimizi herkes biliyor ev tutuldu aynı iş yerindeyiizz
Ben de bunu merak ediyorum nişan atiliyor esyalar iptal ediliyor ailelerden ses seda yok .Aileler nerede yaaa!! Bu kadar kolay mi? Aramadilar mi?
Demek onlarda bekliyorduBen de bunu merak ediyorum nişan atiliyor esyalar iptal ediliyor ailelerden ses seda yok .
5 bin içimi yaktı yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?