• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kafamı nereye vursamm ?

Barışırsiniz. Cocuk cocuk laflarin var adam gene iyi cekio seni kaçırma bence.
Siz "tekmeyi basarım" cümlesini hoş görüyor olabilirsiniz. ama normalde hoş görülecek bir tavır değil.

Az önce de belirttim
Ben nişan alışverişinde taypalma yorga cinsiat istesem bile bana böyle bişey denemez.

Uygun bir dille " Hayatım bütçemiz şu an buna müsait değil. Onu sonra alalım " deseydi burda kimse bu kadar köpürmezdi.

Insanin ne dediği değil. Nasıl dedigi önemli.

Siz , size tekmeyi basan biri ile devam edebilirsiniz. Ama lütfen hiçbir genç kıza bunu ögütlemeyin.

Siz "tekmeyi basarım" cümlesini hoş görüyor olabilirsiniz. ama normalde hoş görülecek bir tavır değil.

Az önce de belirttim
Ben nişan alışverişinde taypalma yorga cinsiat istesem bile bana böyle bişey denemez.

Uygun bir dille " Hayatım bütçemiz şu an buna müsait değil. Onu sonra alalım " deseydi burda kimse bu kadar köpürmezdi.

Siz , size tekmeyi basan biri ile devam edebilirsiniz. Ama lütfen hiçbir genç kıza bunu ögütlemeyin.

Aynen katiliyorum. Adam cok saygisiz. Ne yazik ki alintiladiginiz mesaj kafasinda olan cok kadin var, bir iliskisi olsun da, ya da adam nikah yapsin da bazi kadinlar her turlu saygisizliga razi.

Konular görünmüyor ilgili ilgisiz bulduklarım..
Ay okuyunca oğlan az bile yapmış dedim. Işte böyle hiç görmemiş gibi yüklenince oğlan patlıyor. Bohça geleneği bu değil. Gelenekte evlendiğin aileye, insana gönlünden geçeni imkanını hediye edersin. Böyle en pahalı ne aldırsam falanca şöyle almış bende yaptirsam değil ya. Durumun yoksa gitme balayına. Bizim düğün ağustosta, şu durumda balayı bizi zorlayacak gibi. Bizde ona bütçe ayırmak yerine arabaya peşinat vermeyi seçtik. Gün gelir yurtdışına da giderim tatile de. Ne gerek var böyle cingeneliklere

Ay okuyunca oğlan az bile yapmış dedim. Işte böyle hiç görmemiş gibi yüklenince oğlan patlıyor. Bohça geleneği bu değil. Gelenekte evlendiğin aileye, insana gönlünden geçeni imkanını hediye edersin. Böyle en pahalı ne aldırsam falanca şöyle almış bende yaptirsam değil ya. Durumun yoksa gitme balayına. Bizim düğün ağustosta, şu durumda balayı bizi zorlayacak gibi. Bizde ona bütçe ayırmak yerine arabaya peşinat vermeyi seçtik. Gün gelir yurtdışına da giderim tatile de. Ne gerek var böyle cingeneliklere
ya iki tane balayı yeri de ayarlamıştıkkk

Valla ben kasım ayında yaptım alışverişi, 800e de vardı En kullanılabilir uygun ve kaliteli olanı almaya çalıştım 500 600 küsürdü. Bugün soğan olmuş 10 lira gelin seti 600 olmuş ne ki 😅
Ben 2 sene önce evlendim. 600 liralık gelin seti uygun bir gelin setidir. Maalesef fiyatlar böyle

Hala bohça yapanlar var mı ayol?
Hani kırsalda vardır da bu siteyi takip edenler bari gözünü açıyordur, akıllı davranır diyordum da maalesef yanılmışım.
Neyse...
Belli ki anlaşamıyorsunuz,adam da saygısız,ayrılın bence.
nekadar cirkin sozler bunlar. bohca yapanlari bukadar asagilayinca neoldu, boyunuz mu uzadi. modern mi oldunuz. ileri goruslu mu oldunuz?

bohca olayi gayet keyifli bir olaydir. tek sanssizligi dugunden kisa sure once olmasi sebebiyle tansiyonlarin biraz yuksek oldugu bi doneme denk gelmesidir bence. yaptim mi, hayir. gerek gormedik. ama kardeslerimin dugununde yaptik. birinde puruzler cikti bu yuksek tansiyon sebebiyle, digerinde ise muazzam keyifli gecti.

nisanlinda terbiye sorunlari var. bilemedim, hos davranislar degil. hakkinizda hayirlisi!

Aynen katiliyorum. Adam cok saygisiz. Ne yazik ki alintiladiginiz mesaj kafasinda olan cok kadin var, bir iliskisi olsun da, ya da adam nikah yapsin da bazi kadinlar her turlu saygisizliga razi.

Ne alakasi var cherry usuyenprensesin konularını hatirliorum sadece nasi olsa barisacak boşuna kendini üzmesin diye dedim ve hakikaten oglanin sabırlı olduğunu düşünmüştüm.

nekadar cirkin sozler bunlar. bohca yapanlari bukadar asagilayinca neoldu, boyunuz mu uzadi. modern mi oldunuz. ileri goruslu mu oldunuz?

bohca olayi gayet keyifli bir olaydir. tek sanssizligi dugunden kisa sure once olmasi sebebiyle tansiyonlarin biraz yuksek oldugu bi doneme denk gelmesidir bence. yaptim mi, hayir. gerek gormedik. ama kardeslerimin dugununde yaptik. birinde puruzler cikti bu yuksek tansiyon sebebiyle, digerinde ise muazzam keyifli gecti.

nisanlinda terbiye sorunlari var. bilemedim, hos davranislar degil. hakkinizda hayirlisi!

Size katılmakla birlikte şahsen ben bohça bile değil tepsi götürdüm ve getirdiler.
Alabildiğimiz kadar hediye aldım ve alındı.
Etrafımdaki herkeste geldi ve beni tebrik etti çünkü uzun zamandır kimse böyle bir şey görmemişti.
Bende çok yorulmama rağmen iyi ki yaptım dedim, çok hoş hatıraları kaldı bende.
Kına gecesi de adetten o zaman kına gecesi yapanlarda mı eski kafalı oluyor :KK52:
İnsanlar işte lafı nereden çekerse oraya gidiyor.

Konu sahibine de gelince haklarında hayırlısı olsun.
Tripli bir kız ama sonucunda 1 ay kala ayrılmakta kötü olsa gerek :(

Hayatım bütçemiz şu an buna müsait değil. Onu sonra alalım

Ya yanlış anlamayın ama ben bu cümlenizi okuyunca çok güldüm, neden adam böyle bir açıklama yapmak zorunda ki? Hani benim muhakeme yeteneğim yok mu o sırada neyi alıp neyi alamayacağımızı bilmiyor muyum da at diye tutturayım adam da sanki çocuğunu kandırır gibi “tatlımmm şimdi paramız yok ama olunca alırızzz” desin.

Bence iki kişi hayatını birleştirme kararı aldıysa bu yük maddi ve manevi anlamda paylaşılmalı.

Yani eldeki para belli, alınacaklar belliyken, ben de belli bir yaşa gelmişim mantıklı düşünebilip evlilik kararı verebiliyorken neden “ben bilmem ne isterim” diye tutturup kendime bilale anlatır gibi laf anlattırayım? Herkesin bir dolma noktası var bence ben evleneceğim adama destek olmalıyım onu sabır testine sokmak yerine. Bu kısım hariç genel hatlarıyla katılıyorum size.

Az önce de belirttim

Normalde oyle ama konu sahibi biraz maddiyatci ve uslupsuz yaklaştığı icin oglan bezmis olabilir. Bende öyle bi imaji vardi o yuzden dedim her yorum herkese yapılır diye bisey yok. Evveliyata bakılır bazen. Bence gayet birbirine göre bir cift ayrilirlarsa yazık olur.

Senin eski konularını biliyorum başlığı görünce yine onlar gibi bir konudur diye düşündüm.ilk defa sen haklisin.nisanlin senin her turlu saçma triplerine katlanıyordu acaba dolup taştımı diye düşünüyorum.sen karar ver bu adam hep boylemiydi sonradan mi boyle oldu

Back