- 14 Ekim 2016
- 7.071
- 47.646
- 548
- Konu Sahibi usuyenprenses
-
Siz "tekmeyi basarım" cümlesini hoş görüyor olabilirsiniz. ama normalde hoş görülecek bir tavır değil.Barışırsiniz. Cocuk cocuk laflarin var adam gene iyi cekio seni kaçırma bence.
Siz "tekmeyi basarım" cümlesini hoş görüyor olabilirsiniz. ama normalde hoş görülecek bir tavır değil.
Az önce de belirttim
Ben nişan alışverişinde taypalma yorga cinsiat istesem bile bana böyle bişey denemez.
Uygun bir dille " Hayatım bütçemiz şu an buna müsait değil. Onu sonra alalım " deseydi burda kimse bu kadar köpürmezdi.
Insanin ne dediği değil. Nasıl dedigi önemli.
Siz , size tekmeyi basan biri ile devam edebilirsiniz. Ama lütfen hiçbir genç kıza bunu ögütlemeyin.
ailesine söylemedi sanırım zaten ailesi ara bulacak insanlar değil eşyalar da iptal edildi bitti birandaAileler nerede yaaa!! Bu kadar kolay mi? Aramadilar mi?
Allah Allah bizim buralarda öyle kolay değildir yaniailesine söylemedi sanırım zaten ailesi ara bulacak insanlar değil eşyalar da iptal edildi bitti biranda
Ay okuyunca oğlan az bile yapmış dedim. Işte böyle hiç görmemiş gibi yüklenince oğlan patlıyor. Bohça geleneği bu değil. Gelenekte evlendiğin aileye, insana gönlünden geçeni imkanını hediye edersin. Böyle en pahalı ne aldırsam falanca şöyle almış bende yaptirsam değil ya. Durumun yoksa gitme balayına. Bizim düğün ağustosta, şu durumda balayı bizi zorlayacak gibi. Bizde ona bütçe ayırmak yerine arabaya peşinat vermeyi seçtik. Gün gelir yurtdışına da giderim tatile de. Ne gerek var böyle cingeneliklereKonular görünmüyor ilgili ilgisiz bulduklarım..
ya iki tane balayı yeri de ayarlamıştıkkkAy okuyunca oğlan az bile yapmış dedim. Işte böyle hiç görmemiş gibi yüklenince oğlan patlıyor. Bohça geleneği bu değil. Gelenekte evlendiğin aileye, insana gönlünden geçeni imkanını hediye edersin. Böyle en pahalı ne aldırsam falanca şöyle almış bende yaptirsam değil ya. Durumun yoksa gitme balayına. Bizim düğün ağustosta, şu durumda balayı bizi zorlayacak gibi. Bizde ona bütçe ayırmak yerine arabaya peşinat vermeyi seçtik. Gün gelir yurtdışına da giderim tatile de. Ne gerek var böyle cingeneliklere
Ben 2 sene önce evlendim. 600 liralık gelin seti uygun bir gelin setidir. Maalesef fiyatlar böyle
Şaka mı buahhhh bi bilsemmm
nekadar cirkin sozler bunlar. bohca yapanlari bukadar asagilayinca neoldu, boyunuz mu uzadi. modern mi oldunuz. ileri goruslu mu oldunuz?Hala bohça yapanlar var mı ayol?
Hani kırsalda vardır da bu siteyi takip edenler bari gözünü açıyordur, akıllı davranır diyordum da maalesef yanılmışım.
Neyse...
Belli ki anlaşamıyorsunuz,adam da saygısız,ayrılın bence.
Aynen katiliyorum. Adam cok saygisiz. Ne yazik ki alintiladiginiz mesaj kafasinda olan cok kadin var, bir iliskisi olsun da, ya da adam nikah yapsin da bazi kadinlar her turlu saygisizliga razi.
nekadar cirkin sozler bunlar. bohca yapanlari bukadar asagilayinca neoldu, boyunuz mu uzadi. modern mi oldunuz. ileri goruslu mu oldunuz?
bohca olayi gayet keyifli bir olaydir. tek sanssizligi dugunden kisa sure once olmasi sebebiyle tansiyonlarin biraz yuksek oldugu bi doneme denk gelmesidir bence. yaptim mi, hayir. gerek gormedik. ama kardeslerimin dugununde yaptik. birinde puruzler cikti bu yuksek tansiyon sebebiyle, digerinde ise muazzam keyifli gecti.
nisanlinda terbiye sorunlari var. bilemedim, hos davranislar degil. hakkinizda hayirlisi!
Hayatım bütçemiz şu an buna müsait değil. Onu sonra alalım
YOK ARTIK TEKMEYİ YERSİN DİYEN İNSANA BİR ŞEY DEMİCEM AYRILDIK BİTTİ
Siz "tekmeyi basarım" cümlesini hoş görüyor olabilirsiniz. ama normalde hoş görülecek bir tavır değil.
Az önce de belirttim
Ben nişan alışverişinde taypalma yorga cinsiat istesem bile bana böyle bişey denemez.
Uygun bir dille " Hayatım bütçemiz şu an buna müsait değil. Onu sonra alalım " deseydi burda kimse bu kadar köpürmezdi.
Insanin ne dediği değil. Nasıl dedigi önemli.
Siz , size tekmeyi basan biri ile devam edebilirsiniz. Ama lütfen hiçbir genç kıza bunu ögütlemeyin.
Evet önceki konularda yazıyorNisanlin sana dislerini yaptirman icin 5bin mi verdi???
Nisanlin sana dislerini yaptirman icin 5bin mi verdi???
YOK ARTIK TEKMEYİ YERSİN DİYEN İNSANA BİR ŞEY DEMİCEM AYRILDIK BİTTİ
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?